canım listenizi kontrol ettim çok küçük bir fark var oda melekten kaynaklanıyor geçen hafta meleğin kilosu 70,15 ti bi kontrol edin isterseniz6.TAKIM 116. ETAP SONUÇLARI
kütahya ( 77,0 / 77,0 / 0 /0 )
referans ( 73,6 / 72,8 / 0,8 / 1,09 )
Naz ( 58,5 / 58,5 / 0.0 / 0.0 )
mmmf27 ( 62,0 / 62.0/ 0.0 % 0.0)
yumukum (70,0 / 70,0 / 0 / .%0.0 )
klementine (geri dönmek üzere ayrıldı )( 72,5 )
nilüfer 79 ( 66,5 / 65,0 / 1,5 / 2,26 )
nurhayatk ( 78,0 /78.0/ 0.0 / %.0.0 )
pınarım ( 88,5 / 87,3 / 1,2 / %1,36.)
ceylin ( 62,6 / 61,9 / 0,7 / 1,12 )
melek ( 70,2 / 70,0 / 0,2 / 0,28 )
kirazz_z ( 75,2 / 73,1 / 2.1 / 2,79 )
6. TAKIM TOPLAM KİLO (782,1 / 775.6/ 6.5/ % 0.83 )
KIZLAR Bİ KONTUROL EDİN BAKALIM . YANLIŞIMIZ VARMI KARDEŞ TAKIM .. .
tahmın etmıstım aslında o taraflar oldugunu bılırım o tarafı bı ara her hafta sonu kacardık aılece. guzel yer. husel ruya ısınden anlamam mavıyesıl deyınce de aklıma lıght urunler gelıo
valla bende haftasonu istanbula kaçmayı yeğliyorum...burası istanbula pek benzemiyorda.....
ilterim bakayım ama kilo bildirimde 15 diye bildirim olmazki ...canım listenizi kontrol ettim çok küçük bir fark var oda melekten kaynaklanıyor geçen hafta meleğin kilosu 70,15 ti bi kontrol edin isterseniz
canım bendeki liste geçen hafta öyleydi zaten 70,15 yuvarlıyor 70,20 yapıyor bilgisayar otomatik olarak siz bilirsiniz yinede ben söyliyeyim dedimilterim bakayım ama kilo bildirimde 15 diye bildirim olmazki ...
ah çilek ahhh
köy neymiş ben bilirim 7 seneden sonra kavuştuk medeniyete az çok
tabi senin oralar cennet gibidir
:)))
ilterim kilo bildirinde . küsürlü kilolar olmuyor güzelim .....canım bendeki liste geçen hafta öyleydi zaten 70,15 yuvarlıyor 70,20 yapıyor bilgisayar otomatik olarak siz bilirsiniz yinede ben söyliyeyim dedim
azracım takım kaptanı olarak hiç paylaşım alanını okumuyorsun galiba tatlım ...:1no2:huselim senden bi arzum isteğim olcaktı
hatrlarsan en son gittiğinde sonuç listelerini hazırlamıştıın seen
ve sıra bize geldi
aslında 4 hafta önce gelmişti ama 6.takım unutunca 4 hafta cezası verdiler
haftay sıra bizde
şimdiden sözünü alayım istedim
bn daha önce yapmadıım
açıkcasıı bilemiyorum
haftay sen yaparmısn müsaitmsn
bnde tabii öğrenmek amaçlı bnde bi hesap çıkartacam ama
tamam şekerim senin dediğin gibi olsun sonuçta çok fazla birşey onamıyorum ama sizin takımda sayfa 1663 bakarsan melekin kilo bildirimini görürsün ben senin yaptığın gibi düzeltiyorum ozamanilterim kilo bildirinde . küsürlü kilolar olmuyor güzelim .....
melegin geçen haftaki kilosunuda yazdım bi sorun görünmüyor .. zaten kilo bildirimdede yuvarlama yokki yüzde hesabında yuvarlama oluyor ...opuyorumnanaktan
melek ( 68,2 / 70,2 / -2 / - 2,93 % ) eski üye ( else adlı üyemiz melek olarak değişti )
huselim senden bi arzum isteğim olcaktı
hatrlarsan en son gittiğinde sonuç listelerini hazırlamıştıın seen
ve sıra bize geldi
aslında 4 hafta önce gelmişti ama 6.takım unutunca 4 hafta cezası verdiler
haftaya sıra bizde
şimdiden sözünü alayım istedim
bn daha önce yapmadıım
açıkcasıı bilemiyorum
haftaya sen yaparmısn müsaitmsn
bnde tabii öğrenmek amaçlı bnde bi hesap çıkartacam ama
aebencim sıkı bir paylaşım alanı takipçisyimdiryerimseniben emin ol bunaCADIARZUazracım takım kaptanı olarak hiç paylaşım alanını okumuyorsun galiba tatlım ...:1no2:
sıranın sizde olduguna eminmisin ..kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben de ölen ne yediğimi yazıyım ölen 3 kaşık fasulye 4 çorba kaşığı sulu köfte yanında çay ve yeşillik yedim kondisyon bisikletiyle de 40 dk yaptım 300 kalori yaktım şeftali de yemeyi düşünüodm ama şu an dolabımız boş btn yrn alışveriş yapılck böle olduğu dha ii oldu bnceen azından fzla biişey ymemiş oldum ben hç yeşil çay içmiodum o işe yarıyo mu ya ondn alcam ii olur heral kızlar ben azcık ders çalışıyım gelcm yine hadi grüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?