• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet arakdaşımz süper bir performans gösterdi hafta içi
domatesleri bile chery di düşün artııkkaydirigubbakcemile3
bnde tebrik ederiim
belki birinci olamayız
ama bireyselde birincimz belli:hooray: dagcilegi:lepi:

inanılmaz gibi gelsede veriliyor kilolar...bunda en büyük etken kendime inanmam...ve diyetimin dışına çıkmamam.kendimi sıkmıyorum isveç,ayran diyeti değilde az yiyorum..evet cherry i özellikle seçtim küçük olduğu için..bunun yanında zayıflama anlarımı bloğuma yazıyorum ve sporu eksik etmiyorum..hatta şuan en sevdiğim pantolonumun üzerimde bollaştığını hissetmek müthiş bir duygu..o yüzden kendinizi kasmayın neden zayıflamak istediğiniz konusunda net olun..ben bunu yaptım....teşekkür ederim hepinize desteklerinizden dolayı......zemuszemus

günaydınlar ve hayırlı cumalar kardeş takımım nasılsınız . kim o 5 kilo veren arkadar nasıl vermiş 5 kiloyu merak ettim.

ilk hafta kilo kaybı hızlı olur zaten..yaklaşık 10 yıldır diyet işinin işindeyim emin ol usta bile oldum bu konuda...ilk hafta gidenler sudur şişkinliklerdir..zaten zencefilli sarmısak çayı ödem alıyor...geceleride termal sauna şort la yatıyorum sabah kaltığında terlemeden 200 gr gidiyor...ee boğazımı da inanılmaz azalttım hareketi çok çok arttırdım..düşün yatarak televizyon izlerken bile mekik çekiyorum kalçalarımı sıkıyorum....sence 5 kilo verilmez mi......

kızlar bugÜn cuma ben Şımdı Çıkıyorum 2-3 saate kadar dÖnerımmm......

LÜtfen herkes kendıne dıkkat etsınnnn.....dıyet yapıyorum dıye hasta olup ÖmÜr boyu Çekmeyınn.....

geldim kızlar sporumu yaptım 3 km yürüdüm yarımssatte yer hareketleri twıster mıdır nedir ondan çevirdim belimi bide titrettim popumu :)bitti
3 4 tane yine eti formun çubukundan yedim

geldim kızlar sporumu yaptım 3 km yürüdüm yarımssatte yer hareketleri twıster mıdır nedir ondan çevirdim belimi bide titrettim popumu :)bitti

böle devam et hafta sende listedesiin
zateen tek kişilk yer kaldıı

ben yürüme işini akşama bıraktım malum iş beklemiyor..ama 30 dk titretecem şimdi kendimi.....arada da bir yeşil çay içerim şimdi.....

kızlarr bıŞı sorucam bu tıtreme nasıl yapılıyor Çok merak ettımmm aletmı gerekıyorr....

kızlar sebzem bitmiş çıkıyorum ben ot türü bişeyler almaya snra görüşürük pc açık kalıcak gelince okurum yazdıklarınızı

kızlarr bİŞİ sorucam bu tİtreme nasıl yapılıyor Çok merak ettİmmm aletmİ gerekİyorr....

vibro shape diye bir alet var ya o...bele kalçaya bacağa heryere sarılabilecek kemer şeklinde ama çok güçlü titretiyor...en büyük derdi ise titremeden sonra kan dolaşımın hızlanıyor ve müthiş kaşınıyorsun......

bende de var o laetten ama ben yapmıyorum hiç orda öylee duruyor..spordan önce mş yapıyorsun şebnem sonra mı..bilidğim kadarıyla sonra yapılması gerekiyor..

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum ..
dağ çileği spersin de bence de bir hafta 4.8 kg çok fazla gitmiş..aman dikkat et sağlığına...hareketi çoğaltarak vermişsin gerçi yediklerini kısarak dğeil en doğrusu da bu zaten..
ben hala kamyon çarpmış gibiyim..kendimi toparlayamıyorum..kalkıp evi toplamam bavul hazırlamam lazım bu gece yolcuyuz da benim hiç halim yok sürünerek geldim pc başına valla yarışı merak ettim:)

ben akşam ve sabah yaklaşık 30 dk lık seans yapıyorum...yattığım yerde ii oluyor....

benim onu yattığım yerdne yapma imkanım yok canım ya benimki koşu bandı vs bir aletim var benim içinde bisikleti küreği twisti falan olan onun ucuna bağlı kemerini takarak arkaya doğru kendini verip gerdiriyorsun sonra çalıştırıyorsun benimki eski model sanırım:)

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum ..
dağ çileği spersin de bence de bir hafta 4.8 kg çok fazla gitmiş..aman dikkat et sağlığına...hareketi çoğaltarak vermişsin gerçi yediklerini kısarak dğeil en doğrusu da bu zaten..
ben hala kamyon çarpmış gibiyim..kendimi toparlayamıyorum..kalkıp evi toplamam bavul hazırlamam lazım bu gece yolcuyuz da benim hiç halim yok sürünerek geldim pc başına valla yarışı merak ettim:)

emin ol yemem çok azaldı...geçen haftalarda çiğ köfteciden yarım kiloluk kutuyu alır eve gelmeden bitirirdim. şimdi gidiyorum "abi sadece nefsimi köreltmek için bir sıkım ver diyorum" yani anlayacağın yemem çok çok azaldı....

Back
X