bnde çıktım kızlar
sabah görüşürüz
açıkcası bn pek umutlu değilm
dağçilği sende sabah erknden buraya saf kilonu(yani kalkarkalmaz lavaboya girip çıktıktan sonra tartıl)yazacksın
birde geçen hafta ki kilonu bu yeni aday arkadaşlarımz içinde geçerli
levrek asuuum cemre_aralik sbnmcrm ,editoryal,yayalaguseli
kızlar sizler içinde geçerlii
yarın kilonuzu yazacaksınızzz
bnde çıktım kızlar
sabah görüşürüz
açıkcası bn pek umutlu değilm
dağçilği sende sabah erknden buraya saf kilonu(yani kalkarkalmaz lavaboya girip çıktıktan sonra tartıl)yazacksın
birde geçen hafta ki kilonu bu yeni aday arkadaşlarımz içinde geçerli
levrek asuuum cemre_aralik sbnmcrm ,editoryal,yayalaguseli
kızlar sizler içinde geçerlii
yarın kilonuzu yazacaksınızzz
tamam...ama saat kaça kadar yapıyoz bunu.....
en geç 12 ye kadr kilo bildirminde bulunacaksınz kızlar
kızlar günaydın dün öğlen 1 tane lahmacun yedim maalesef saat 4 gibidee elma ve kayısı yedim akşam bişey yemedim bide 3 km türüdüm yer hareketleri yaptım peşinden
bende bugün kilo bildirimi yapıcakmıyım acaba???öyleyse kilom 73.2
arkadaşlar denemede olanlar arasında sadece 2 kişi çok paylaşımda bulunuyo demişinizde ben daha dün 1.günümdü sizlerle bugün 2. beni biraz daha deneyin derim:)
şimdi elmalı sirkeli su yapıp içicem aslında limonda olsa iyi olacak ama evde yok şimdi hiç çıkamam
arkadaşımın tanıdıgı (diyim size )bu karışımla 2 ayda 14 kilo vermiş iştah kestigi doğru ama ben bi faydasınıda görmüştüm (biaradenemiştim aama limonsuz) tuvalete rahat çıkıyosun bunu soran bi arkadaş olmuştu onun için söledim kabızlığa da iyi gelio yani
evet birde asuum var onu da düşünüyorum bu haftaazracım kendi adıma cemre ve dağçiçeği için oyum olumlu düzenli katılıyorlar arkadaşlar
diğerlerinden aynı paylaşımı göremedim
ilk deneme haftan güzel bu gidişle haftaya listeye girersiinkızlar günaydın dün öğlen 1 tane lahmacun yedim maalesef saat 4 gibidee elma ve kayısı yedim akşam bişey yemedim bide 3 km türüdüm yer hareketleri yaptım peşinden
bende bugün kilo bildirimi yapıcakmıyım acaba???öyleyse kilom 73.2
arkadaşlar denemede olanlar arasında sadece 2 kişi çok paylaşımda bulunuyo demişinizde ben daha dün 1.günümdü sizlerle bugün 2. beni biraz daha deneyin derim:)
şimdi elmalı sirkeli su yapıp içicem aslında limonda olsa iyi olacak ama evde yok şimdi hiç çıkamam
arkadaşımın tanıdıgı (diyim size )bu karışımla 2 ayda 14 kilo vermiş iştah kestigi doğru ama ben bi faydasınıda görmüştüm (biaradenemiştim aama limonsuz) tuvalete rahat çıkıyosun bunu soran bi arkadaş olmuştu onun için söledim kabızlığa da iyi gelio yani
çook iyi elimphia o kadar serumdan sonraakaptanım günaydın..
sabah tartıldım 82.7(gerçekten çok sinirlerim bozuldu sadece 700 gr vermişim yine hiç kaçağım yok dr un yedirdiği çikolata dışında ..iki gün önce akşam bile 1.30 vermiş görünüyordumm ben anlamadım bu işi..neyse benim dinlenmem lazım yatağıma dönüyorum ..
kusura bakma kaptanım takıma bir faydam olamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?