Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben o 3 hanelerden 90 lara gelmiştim:) ama geri cagırıyolar sankim(( azra abla beni solladı valla:))) azracım sende yaparsın valla pak hatta gülersin bile 107 ydim 3 ayda 92 olmustum:)) hayran kitlem bile olmustuP bunu nasıl yaptım ben hayranlarımın yüzüne nasıl pakacamPP

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr yarın görüşmek üzere..

tamam...ama saat kaça kadar yapıyoz bunu.....

azracım kendi adıma cemre ve dağçiçeği için oyum olumlu düzenli katılıyorlar arkadaşlar
diğerlerinden aynı paylaşımı göremedim

kızlar günaydın dün öğlen 1 tane lahmacun yedim maalesef saat 4 gibidee elma ve kayısı yedim akşam bişey yemedim bide 3 km türüdüm yer hareketleri yaptım peşinden

bende bugün kilo bildirimi yapıcakmıyım acaba???öyleyse kilom 73.2

arkadaşlar denemede olanlar arasında sadece 2 kişi çok paylaşımda bulunuyo demişinizde ben daha dün 1.günümdü sizlerle bugün 2. beni biraz daha deneyin derim:)

şimdi elmalı sirkeli su yapıp içicem aslında limonda olsa iyi olacak ama evde yok şimdi hiç çıkamam
arkadaşımın tanıdıgı (diyim size )bu karışımla 2 ayda 14 kilo vermiş iştah kestigi doğru ama ben bi faydasınıda görmüştüm (biaradenemiştim aama limonsuz) tuvalete rahat çıkıyosun bunu soran bi arkadaş olmuştu onun için söledim kabızlığa da iyi gelio yani

kaptanım günaydın..
sabah tartıldım 82.7(gerçekten çok sinirlerim bozuldu sadece 700 gr vermişim yine hiç kaçağım yok dr un yedirdiği çikolata dışında ..iki gün önce akşam bile 1.30 vermiş görünüyordumm ben anlamadım bu işi..neyse benim dinlenmem lazım yatağıma dönüyorum ..
kusura bakma kaptanım takıma bir faydam olamadı

günaydın şebnem...huselin bahsettiği sne değilsin zaten canım sen daha yeni geldin dur bakalım:)
şu elma sirkeli sandaloz sakızını ben de duydum ama yapamadım bi türlü bakalım ilerde işallah..ben şimdilik kaçtım..

azracım kendi adıma cemre ve dağçiçeği için oyum olumlu düzenli katılıyorlar arkadaşlar
diğerlerinden aynı paylaşımı göremedim
evet birde asuum var onu da düşünüyorum bu hafta
ilk deneme haftan güzel bu gidişle haftaya listeye girersiin
ama paylaşımını biraz daha arttrman lazıım

çook iyi elimphia o kadar serumdan sonraa
olsun yavaş olsuuun saağlığına bişey olmasıın
tebrkler

günaydınkaydirigubbakcemile5

anlaşıldı:)

yaa ama ben yapamadım sirkeli suyu oğluşuma süt içirirken sen iç bende içiyim şantajıyla 1 bardak süt içtim :Ö üstünede sirkeli su :Öiçemedim valla yazarken bile yüzümün şekli değişti
neyse kahvaltıda 1 bardak süt ve 3 4 tane etiformun krakerini yedim

günaydın arkadaşlar kilomu hemen bildirip okula geçeyim dedim....
31.07.2009 başlangıç kilom : 87.2 kg
07.08.2009 şimdiki kilom 82.4 kg
ilk hafta çok hızlı gitti bakalım diğer haftalarda böyle gidecek mi?
şimdi 1 dilik kepek ekmek 3 cherry domates ve 1 biber yiyeceğim.Elma sirkeli suyu içecem öncesinde..evden çıkmadanda 100 mekik...

cok kotuyum yaaa neden boyle oldu anlamadım kı yaaaa daha az cıkıyordum bu sabah nıe cok cıktımmm... hasta olcam ondan mı acaba ya ... 57.2

denemelerde kilo bildiriminde bulunuor sanıorsam
03/08/2009 başlangıç kilom 77,4kg
07/08/2009 şimdiki kilom 76,2
yani tam 4günlük diyet sonunda 1kg200g :teytey::teytey:

günaydın herkese.. bu hafta toplam 2,1 kilo verdim:lepi:.. çok mutluyum.. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. veremeyenlerde üzülmesin inş haftaya verirler..

yapma ozlemcim ya bizde verilecek kilo fazlada ondan verioruz yani sen bu evrelere geçmişsin baksana hem hastalık öncesi bunlar olur hiç canını sıkmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…