Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma ozlemcim ya bizde verilecek kilo fazlada ondan verioruz yani sen bu evrelere geçmişsin baksana hem hastalık öncesi bunlar olur hiç canını sıkmaa
kilom 67,3 oldu.. kaptanım denemedeyim hala demi:sinifsinif: aslında çok paylaşımda bulunamadım.. bu hafta kalırsam daha çok olur inş..
öslemcim noldu sana..
ayy aglamak ıstıyorm yaa o kadar ac kaldımmm o halde bıle spor yapmaya calıstım bu mu yanı yaaaaa
karnım şiş agrıyo ve hedefledıgım kıloyu veremedım ustelık ac kalmama ragmen !!! sınır moral cok fena yanı.. sen ayran detoksu yapmısmıydın ?
canım çok geçmiş olsun lütfen kendine dikkat et sağlık herşeyden önemliselam güzeller iyi akşamlar nasılsınız bakalım...benim başım aneler geldi bilseniz..bu kofti elemanınız ben saat 16.00 gibi bayılmışım ondna önce de pek iyi değildim sabahtan rahatsızlanınca pek toparlanamamıştım birden kalp atışlarım hızlandı her tarafım uyuştu derken sandalyeden düşerken bir arkadaş tutmuş beni...eşime haber vermişler işyerlerimiz yakın Allahtan o geldi hemen ben iki seksen yatıyorum bu arad neyse işyeri hekimi hemen hstaneye götürün ekg çekilsin falan demiş..hastaneye götürdüler ama ben yüremiyorum resmen tekerlekli sandalyede falan içeri aldılar pek kendimde dğeildim zaten...neyse serum verdiler kan aldılar bu ara benim damarlarım derinde serum için kolumu kevgire çevirdiler acıdan mahvoldum iki kolum ellerimin üstündeki bütün damarları ziyaret ettiler sağolsunlar:)biryandan eşimin ödü kopmuş öyle telle haber verilince onun da beti benzi atmış bana bisürü laf etti diyet olayın bitmiştir diye falan..Allahtan kan sonuçları gelince kendimi savunabildim tüm değerlerim normal biraz kendime gelir gib oldum tam çıkışa geldik ben yine baygınlık geçirdim tansiyonum 8e 5 e düşmüş hadi bir saat daha yatırdılar derken anca tansiyon 9-6ya çıkabildi..napalım yatmakla da bişi olmuyordu eve geldik taksiyle hala kamyon çarpmış gibiyim..serum vermemesi konusunda dr la bayağı bir pazarlık ettim sonunda kilo aldırmaz deyince razı oldum eşim yine kızdı falan derken Allahım ne gündü be:))
tbkler cnaım ver 700 gr bile çok önemli bence yavaş yavaş vermek herzaman daha iyikaptanım günaydın..
sabah tartıldım 82.7(gerçekten çok sinirlerim bozuldu sadece 700 gr vermişim yine hiç kaçağım yok dr un yedirdiği çikolata dışında ..iki gün önce akşam bile 1.30 vermiş görünüyordumm ben anlamadım bu işi..neyse benim dinlenmem lazım yatağıma dönüyorum ..
kusura bakma kaptanım takıma bir faydam olamadı![]()
günaydın arkadaşlar kilomu hemen bildirip okula geçeyim dedim....
31.07.2009 başlangıç kilom : 87.2 kg
07.08.2009 şimdiki kilom 82.4 kg
ilk hafta çok hızlı gitti bakalım diğer haftalarda böyle gidecek mi?
şimdi 1 dilik kepek ekmek 3 cherry domates ve 1 biber yiyeceğim.Elma sirkeli suyu içecem öncesinde..evden çıkmadanda 100 mekik...
cok kotuyum yaaa neden boyle oldu anlamadım kı yaaaa daha az cıkıyordum bu sabah nıe cok cıktımmm... hasta olcam ondan mı acaba ya ... 57.2
![]()
denemelerde kilo bildiriminde bulunuor sanıorsam
03/08/2009 başlangıç kilom 77,4kg
07/08/2009 şimdiki kilom 76,2
yani tam 4günlük diyet sonunda 1kg200g :teytey::teytey:
kızlar hepinizi tbrk ederim verdiğiniz kilolardan ötürü a.s.günaydın herkese.. bu hafta toplam 2,1 kilo verdim:lepi:.. çok mutluyum.. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. veremeyenlerde üzülmesin inş haftaya verirler..
geçen hafta ki kilon neydiiikızlar günaydın dün öğlen 1 tane lahmacun yedim maalesef saat 4 gibidee elma ve kayısı yedim akşam bişey yemedim bide 3 km türüdüm yer hareketleri yaptım peşinden
bende bugün kilo bildirimi yapıcakmıyım acaba???öyleyse kilom 73.2
arkadaşlar denemede olanlar arasında sadece 2 kişi çok paylaşımda bulunuyo demişinizde ben daha dün 1.günümdü sizlerle bugün 2. beni biraz daha deneyin derim:)
şimdi elmalı sirkeli su yapıp içicem aslında limonda olsa iyi olacak ama evde yok şimdi hiç çıkamam
arkadaşımın tanıdıgı (diyim size )bu karışımla 2 ayda 14 kilo vermiş iştah kestigi doğru ama ben bi faydasınıda görmüştüm (biaradenemiştim aama limonsuz) tuvalete rahat çıkıyosun bunu soran bi arkadaş olmuştu onun için söledim kabızlığa da iyi gelio yani
çook güzel tebrklergünaydın arkadaşlar kilomu hemen bildirip okula geçeyim dedim....
şimdi 1 dilik kepek ekmek 3 cherry domates ve 1 biber yiyeceğim.Elma sirkeli suyu içecem öncesinde..evden çıkmadanda 100 mekik...
sıkma caNINIcok kotuyum yaaa neden boyle oldu anlamadım kı yaaaa daha az cıkıyordum bu sabah nıe cok cıktımmm... hasta olcam ondan mı acaba ya ... 57.2
![]()
günaydın herkese.. bu hafta toplam 2,1 kilo verdim:lepi:.. çok mutluyum.. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. veremeyenlerde üzülmesin inş haftaya verirler..
tatlım ben bikaç gündür isveç diyetine bakıyorum her büntyede farklı verdiriyor.. baya şey okudum.. bu diyet bazen sonradan verdiriyor diyorlar.. aslında bende düşünüodum.. belki senin bünyenden kaynaklandı canım.. bide çok ağır bir diyet gerçekten..
oturdugum yerden kalkınca gozlerım kararıyo basım dönüyo yaa hızlı kılo vercem dıe ölp gıtcem![]()
canım bugün hemen kandine gelcek bişeyler ye sağlığın daha önemli.. bende aslında az yiyerek daha çok veriyorum.. sende öle yaparsın canım.. üzülme.. bugün kendini toparla biraz devam edersin sonra..
kahvaltımı domates peynır bıber bı tabaga koydum bol lımon bı kepeklı ekmekle yaptım arada bı ıkı kraker yerım yesılcayla beraber bunu yapmayı cok sevıyorum. oglen yogurtlu semızotu ya da lapa yerım corba falan ıcmeyı ozldım yaaa. sporumu da yaparım bugun uzun uzun..
ayy aglamak ıstıyorm yaa o kadar ac kaldımmm o halde bıle spor yapmaya calıstım bu mu yanı yaaaaa
oslem yaa sıkma canını guzeliimoturdugum yerden kalkınca gozlerım kararıyo basım dönüyo yaa hızlı kılo vercem dıe ölp gıtcem![]()
kızlar annem çağırıyor tarhana döküyorda ben ona yardıma gidiyorum akşama kadar giremem heralde.. herkese güzel bi gün diliyorum.. görüşürüz..
çok iyi canım.. hem sağlklı hem abartı bişey yok.. benim çıkmam lazım.. annemle tarhana yapcazda görüşürüz..kendine dikkkat et..
şimdiden 1. tebrik edeyim o zaman kardeş takımın güzelleri .....alkisalkisalkis:1hug:günaydın arkadaşlar kilomu hemen bildirip okula geçeyim dedim....
acaip moralım bozuldu anlatamam ya daha da yapmıcam boyle dıyetler. ben canımın her ıstedıgınden bıraz bıraz yıyerek daha guzel kılo verıyorum halsız kalmadıgım ıcın sporumu da yapabılıyorum. boyle dıyetler yaparken halsız kalıyorum kolumu bıle kaldırmaya halım olmuyo bu da bana ders olsn. sımdı domates salatalık bıber ve peynır bı tabaga koyup bolca lımonlu yemek ıstıyo cnm ve gıdıp yıcem.. bı kesme sekerlı kahveden kahvaltı mı olurmusss