benım butun arkadaslarım tıg gıbı hıc benım gıbı kılolu yok 63 ken gorcektın benı suratım domates gıbı olmustu sadece yuz fotosu cektırıodm onceden yuzum ınce dıye o da domates gıbı oldu sonra onu da cektırmez oldum. boydan bı fotomu bılgsyrıma duvar kagıdı yaptım onu gordukce ye yıyebılıyosanben de onlar gıbı olcm. okuld abı arkadasım vardı sonra cok kıloluydu yaz tatılınden bı dondu tıg gıbı 13 kılo vermıs tatılde. bız nıye yapamayallımmm? he zayıflayınca emınım arkadaslarından daha guzel olacaksın onlar senı kıskanacak :)[/QUOTE
tabi biz nie yapmayalım dimi inş dediğin gibi olur ya özlemcim hem şişman olunca da hç bi sevgilin bile olmuyo inanır msn bi kişi bile teklif etmedi yani seni varmış beğenenler bnm o bile yok yani :kedi:
benım butun arkadaslarım tıg gıbı hıc benım gıbı kılolu yok 63 ken gorcektın benı suratım domates gıbı olmustu sadece yuz fotosu cektırıodm onceden yuzum ınce dıye o da domates gıbı oldu sonra onu da cektırmez oldum. boydan bı fotomu bılgsyrıma duvar kagıdı yaptım onu gordukce ye yıyebılıyosanben de onlar gıbı olcm. okuld abı arkadasım vardı sonra cok kıloluydu yaz tatılınden bı dondu tıg gıbı 13 kılo vermıs tatılde. bız nıye yapamayallımmm? he zayıflayınca emınım arkadaslarından daha guzel olacaksın onlar senı kıskanacak :)[/QUOTE
tabi biz nie yapmayalım dimi inş dediğin gibi olur ya özlemcim hem şişman olunca da hç bi sevgilin bile olmuyo inanır msn bi kişi bile teklif etmedi yani seni varmış beğenenler bnm o bile yok yani :kedi:
kılo verdıgınde herkes senın pesınden kosar sen yuz verme bu sefer desevgılım var da ne adam dalga gecıyo hep kilolarımla. o tıg gıbı ben sısko yanında. ya basıt hareketler var zorlanmak ıstemıyosan onları yap. mesela oklavayla yapabılcgn cok guzel harektler var ve kısa surede belını sekle sokuyo bacak hareketlerı yapabılırsın cok fazla vaktını almayan seyler bunlar ve ıse yarıyo gercekten.
özlem seni o arkadaşn motive etmiş ya beni de sen motive etcen heral:d elimpia sna dicek bişeyim yok ztn maşaallah senin istikrarını geçen gün gördüm baya da kilo vermişin bu sayede hem bna kalan seni tebrik etmek:))
canım benim çok tşk ederim de daha giden 4 kg canım...18 kg daha vercem..daha 65 e dek çoooook yolum var ..işallah yavaş yavaş gidecek bir de spor yapabilsem hızlanacak...
ben de iradesizin önde gideniydim halen nasıl bozmadım ben de kendime hayret ediyorum canım:)
ama şunu çok net söyleyebilirim ki kk nın önemi büyük bu süreçte..s.en de sürekli paylaşımda bulunursan işe yaradığını göreceksin..
elimpia senin dediğin gibi paylaşmlarda buluncm cnm özlmcm o oklava hareketine ben de bşlıyım bari de size bişey sorcm canınız bişey istediğinde ne yapıonuz karnınız acıktığında fln ben işte bunu önleyemeiyom bna bi çare bulsnz ben sporu yapıom sıkıntı çkmiom onda ama yemek işinde problem var bnm
biraz fazla kafama takıyorum bu ara herşey o yüzden motive olamıyorum sanırım uzun zamandır ilk defa bukadar motivasyonumun düşük olduğunu hissediyorum hayırlısı artık bakalım inşallah çabuk toparlanırım canımsağol canım ben de iyiyim uykusuzum sadece..eşim dün gece tam uyuyacakken eti puf peşinde koşarken uyandırdı beni benim de uykum kaçtı:))
valla canbım ben de bu sefer kendime inanıyorum da bir spora başlayamadım ona canım sıkılıyor..bu cuma akşamı izne çıkıyorum bir hafta yokum ev dışında diyeti devam ettirmek de zor...bakalım nasıl olcak..
sen de canını sıkma kiloa meselesine de takılma stress yaptıkça daha çok kilitlenirsin ben şimdi kendimi rahat bıraktığım için psikolojik olarak ondan verebiliyorum ben de bayağı bir yavaşladım bu hafta iyi kg vermem lazım....bakalım..hep birlikte başarcaz moral bozmak yok..
günaydın cnaım nasılsın görüşemiyoruz nezamandır yaa özledim seni güzelim ŞenizĞÜnaydın elımpıya Özlem ılter nasılsınız benkahvaltıda ıkı Şeftalı yedım Öylende lapa yıyecegım
cemrecim canım ilkj önce merhaba diyeyimslm herkese azracım çok geçmiş olsun ya özlemcim ben hangi yakada mı oturuyom:)) tokat yakasında desem olur muözlemcm ya sen 20 yaşında 56kilosun ben 16 yaşında 64 kiloyum off off ben ne şişmanım yaw isveç dieti nasıl oluyo merak ettim açıkçası
merhaba canım hoş geldin aramıza bol bol kilo vermeni istediğin kiloya bir an önce ulaşmanı diliyorumslm arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum...bu hafta baya sıkı geçiyor benim için 3 günde 2 kg verdim ve kurban bayramına ailemin yanına gittiğimde fit olarak gitmek istiyorum...egzersiz ve beslenmeme çok dikkat ediyorum...acayip hırslıyımdır takım oyunlarında aranıza katılabilirsem sevinirim....
cnm cektıgınde yıyorum bıseyler ama tatlı falan cekerse dedıgım gbı ya lıght tatlı urunlerden 1-2 tane yıyorum ya da meyve yıyorum. yemek cekrse canım 1-2 kasık yıyorum yatıstırıyosun zaten ustune bol subıseycık kalmıyo. yanı bıseyler yeme ıstegını az kalorılı seylerle yatıstırmaya calısacaksın cnm benım.
bu arada kızlar ben bu gün sabah 2 tane poğaça yemiştim şimdide birtane yedim canım yemek yemek felan istemedi karpuzda çok kötüydü açık büfede bende sabahtan kalan poğaçamı yedim akşamada karpuz yiyecem
valla doğru diyorsun şu lahana yağı ne melem bişidir nerden alınır yan etkisi var mı? bi de streç kaymıyor mu canım ya o kadar zıplarken...aksamları esınden 20-25 dk ızın al gıt oklavanı kap mutfaktanben lahana yagı strecle paketlenıp :) sonra sag ve sol bacak yanlara 100-150 arkaya dogru 100-150 acaıp sekle sokuo arkayı :) sonra kalcalar sabıt oklavayı ense hızasına getırıp sadece belı saga sola cevırıodm 200-300 kere oldugum yerde 200-300 zıplıodm bıde bacaklarımı yukarı cekerek 200-200 zıplıodum bı suredır ara verdım gene baslıcam ama. cıdden vucudum sekle gırdı baya. tabı 200-300 bı kerede yapmaya kalkısmayın :d bunların hepsını donusumlu olarak 50 ser 50 ser yaptım ben
valla doğru diyorsun şu lahana yağı ne melem bişidir nerden alınır yan etkisi var mı? bi de streç kaymıyor mu canım ya o kadar zıplarken...
kızlar ben çıkıyorum sonra görürşüz öptüm sizleri byyy
kızlar ben çıkıyorum sonra görürşüz öptüm sizleri byyy
havlu falan sarıyorum uzerıne ya da bantla yapıstırıyorum bısıcık olmuyodeneye deneye buluyosn dogru sarma yontemını. aktarlarda satılıyo lahana yagı. mecıtefendı daha ıyı dıyo herkes ben bulamamısıtm aa kapalı carsıda varmıs ve ben gecen ordaydım almayı unuttm sımdı aklıma geldı yan etkısı de olmadı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?