Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mekik hareketi göbeği eritio die duymuştum yaptım bi kaç hafta etkisi olmayınca bırktm ben de bu arada göbeğim var ya ondan kurtulmalıyım var mı kkda o hareketlerin olduğu bi topic bu arada bizde buryı shbet alanına çevirdik ya kızmasınlar sonra evt senin dedğin gibi ypcm ben de yz vermicm snra ya ben önceden zayıftım o zmn peşimden koşan çoktu:))ama ne olduysa son 4-5yıldır ki kiloluyum benle de abimgil dalga geçio ya(

canım benim çok tşk ederim de daha giden 4 kg canım...18 kg daha vercem..daha 65 e dek çoooook yolum var ..işallah yavaş yavaş gidecek bir de spor yapabilsem hızlanacak...
ben de iradesizin önde gideniydim halen nasıl bozmadım ben de kendime hayret ediyorum canım:)
ama şunu çok net söyleyebilirim ki kk nın önemi büyük bu süreçte..s.en de sürekli paylaşımda bulunursan işe yaradığını göreceksin..

aksamları esınden 20-25 dk ızın al gıt oklavanı kap mutfaktan ben lahana yagı strecle paketlenıp :) sonra sag ve sol bacak yanlara 100-150 arkaya dogru 100-150 acaıp sekle sokuo arkayı :) sonra kalcalar sabıt oklavayı ense hızasına getırıp sadece belı saga sola cevırıodm 200-300 kere oldugum yerde 200-300 zıplıodm bıde bacaklarımı yukarı cekerek 200-200 zıplıodum bı suredır ara verdım gene baslıcam ama. cıdden vucudum sekle gırdı baya. tabı 200-300 bı kerede yapmaya kalkısmayın :d bunların hepsını donusumlu olarak 50 ser 50 ser yaptım ben

elimpia senin dediğin gibi paylaşmlarda buluncm cnm özlmcm o oklava hareketine ben de bşlıyım bari de size bişey sorcm canınız bişey istediğinde ne yapıonuz karnınız acıktığında fln ben işte bunu önleyemeiyom bna bi çare bulsnz ben sporu yapıom sıkıntı çkmiom onda ama yemek işinde problem var bnm

cnm cektıgınde yıyorum bıseyler ama tatlı falan cekerse dedıgım gbı ya lıght tatlı urunlerden 1-2 tane yıyorum ya da meyve yıyorum. yemek cekrse canım 1-2 kasık yıyorum yatıstırıyosun zaten ustune bol su bıseycık kalmıyo. yanı bıseyler yeme ıstegını az kalorılı seylerle yatıstırmaya calısacaksın cnm benım.

biraz fazla kafama takıyorum bu ara herşey o yüzden motive olamıyorum sanırım uzun zamandır ilk defa bukadar motivasyonumun düşük olduğunu hissediyorum hayırlısı artık bakalım inşallah çabuk toparlanırım canım
tatildede gerçekten diet yapmak çok zor allah kolaylık versin cnaım ama bırakma derim ben bıraktınmı tekrar başlaması çok zor oluyor

ĞÜnaydın elımpıya Özlem ılter nasılsınız benkahvaltıda ıkı Şeftalı yedım Öylende lapa yıyecegım
günaydın cnaım nasılsın görüşemiyoruz nezamandır yaa özledim seni güzelim Şeniz
cemrecim canım ilkj önce merhaba diyeyim
ama sana birşey söylemek istiyorum şuan sen gelişme çağındasın ve yapacağın herhangi dengesiz beslenme seni olumsuz yönde etkileyecektir yediklerinin sağlıklı şeyler olması gerekiyor aç kalarak zayıflamamam gerekiyor 20 yaşına kadar kesinlikle diet yapacam diye beslenmenden geri kalmamalısın çünki 40-45 yaşına geldiğin anda bir sürü hastalıkla uğraşmak zorunda kalırsın bana göre sen
sabah kahvaltılarında 2 dilim ekmek 1 k.k kadar peynir domates salatalık 2 tane zeytin çok az reçel yada bal yemelisin
öğlen yemeklerindede çok az zeytin yağı ile yapılmış sebze yemeği çorba pilav yada makarna yemelisin yoğurt ve salatada tabi
akşam yemeklerindede aynı şekilde
yemeklerin içinde çok az et kullanmalısın
gece yatarken muhakkak sütünü içmelisin
abur cubur yeme kesinlikle yağ tüketmek hamur işi tüketme kızartma yeme
bol bol spor yap hareket et hatta benden sana tavsiye bir tane ayna al karşına müzigi aç oryaltel tarzı birşeyler 1-2 saat kendi kendine oyna belin çok incelecek göreceksin

merhaba canım hoş geldin aramıza bol bol kilo vermeni istediğin kiloya bir an önce ulaşmanı diliyorum
2 hafta deneme süremiz oluyor canım takımda paylaşımda bulunmam gerekiyor kim daha çok paylaşımda bulunur ve kilo verirse cuma günleride öğlen 12 kadar kilo bildirimi yaparsa onları takıma alıyorz 2 hafta sonunda canım
bu arada yediklerini içtiklerini yazıyorsun spor yapıyorsun ve 2 bardak yeşil çay içiyorsun takımımızın kuralları bunlar bitanem uyarım dersen gel

bu arada kızlar ben bu gün sabah 2 tane poğaça yemiştim şimdide birtane yedim canım yemek yemek felan istemedi karpuzda çok kötüydü açık büfede bende sabahtan kalan poğaçamı yedim akşamada karpuz yiyecem

teşekkürler cnm ben şimdi çıkıom sonra yine grüşürüz öptüm herkese byy

valla doğru diyorsun şu lahana yağı ne melem bişidir nerden alınır yan etkisi var mı? bi de streç kaymıyor mu canım ya o kadar zıplarken...

valla doğru diyorsun şu lahana yağı ne melem bişidir nerden alınır yan etkisi var mı? bi de streç kaymıyor mu canım ya o kadar zıplarken...

havlu falan sarıyorum uzerıne ya da bantla yapıstırıyorum bısıcık olmuyo deneye deneye buluyosn dogru sarma yontemını. aktarlarda satılıyo lahana yagı. mecıtefendı daha ıyı dıyo herkes ben bulamamısıtm aa kapalı carsıda varmıs ve ben gecen ordaydım almayı unuttm sımdı aklıma geldı yan etkısı de olmadı bana.

kapalı çarşı çoook uzak bana neyse ben bizim oralardan bulmaya çalışayım..şu sandoloz sakızıyla 5 i biyerde çayını da alacağım daha aktara bakamadım bizim oralarda var mı onu da bilmiyorum..

iltecim madem poaça yiycen onun yerine bol susamlı simit yesen daha iyi canım benima.s.
senin şu rahim filmi ne oldu varmı bir gelişme
ne durumdasın yani merak ettim

cemre tokatın neresindensin sen bakalım hangi okula gidiyon kuzu dieti bozarsan tokat cidden ensende olcak düştün elimeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…