Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam ben hazırım yarına bakalım neler olacak ben bıraz cıkıyorum gene gelırım ışleriiiiiiiim var kaptanım dıkkat et kendıne

özlem isvec dıyetı zor ya ben yapamam

kızlar siz bilirsiniz sadece işten ara ara girmeye çalışıcam performansım ne ölçüde olur bilemem
evet listeye almayın sanırım ayrılırken 58 dim şu an 61,4 gr geliyorum neden eski kilolar alınıyorki neyse
ben sizi takip edeyim anacım bol başarılar

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız.
saol naz biz iyiyiz sen nasılsııınŞeniz

neden seni bu hafta listey almadıım yani geçen cumaaa
edi ciiim
bu hafta olmassa bile diğerine alırıız olurmuu
sen ama paylaşımlarını artrr
yaz baklım bugün ne yediin şimdi ye kadar

bende iyiyim azracığım . nasıl gidiyor bakalım diyetler. bu hafta biz 1. yiz haberiniz olsun.:lepi:

azra cım raporumu yazayım
03.08.2009 pazartesi
sabah: 1 dilim kepek ekmek , biraz peynir biraz domates,
öğle :1 dilim kepek ekmek bol yeşillik ( marul , maydonoz, roka) domates, peynir zeytin
arada: birkaç bisküvi
akşam : 5 kaşık tavuklu bulgur pilavı

04.08.2009 salı
sabah: 1 dilim kepek ekmek, biraz peynir
az önce 2 adet patates kızartması
öğle : makrna salatası yicem

canım benim geçen haftadan beri 1,600 gr verdim

slm herkese azracım çok geçmiş olsun ya özlemcim ben hangi yakada mı oturuyom:)) tokat yakasında desem olur mu özlemcm ya sen 20 yaşında 56kilosun ben 16 yaşında 64 kiloyum off off ben ne şişmanım yaw isveç dieti nasıl oluyo merak ettim açıkçası

edi ayrıldığın kilo 59 olsa gerek senin canım ya takımdan ayrıldıktan sonra vermiştin 1 kilo daha diye aklımda kalmış artık kaptan inceler bu durumuÇ:))
ve maalesef haklıısın almasak süper olcak ama olmuyor anacım tutamıyoz boğazımızı işte
ama sen iyiymişsin ya fazla bişey yok gene

kız ne tokatı ıstanbul yazıo orda ben de sıskoydum o yaslarda :) hala da oyleyım ama sen vermek ıcın erken karar vermıssın ben bu yası bekledım isveç dıyetıne saglıksız dıyolar cnm kı oyle de olabılır bısey yemıyosun nerdeyse sen ye ama spor yap bol bol. benım 2 haftam kaldı olabıldgnce kılo vermem gerek o yuzden yapıyorum.

senn yaşın ufak kesnlikle ve ksinlike isveç dieti yoook
sen sağlıklı beslenerek ve kilo vererek bu işi başaracksın eminiim
sende tek isteiğim harektlerini artır ve spor yaap

kızlar az çıkıım bn
temizlik yapcaam
bi kase kayısımı da yediim

ogle yemegımı hazırllıcam yagsız tavada bir bftek bol salata bı tane de meyve hakkım var arada yerım onu aksam yemegıyle ogle yemegının yerını degıstırcem bugun aksam da bı kase yogurt sadece

tamam ztn isveç dietini yapcağmdan deil de merakmdn sordum kaptanım yaw ama ayran detoksu yapcam dimi ben kaç gndür ki onu bekliyom tmm ztn sporumu artırdım özlemcm orda istanbl yazdğna bakma sen bnm 1 kere bile istnbula gttğim yk kaydolurkn öle yapmştm snra da değiştiremedm ben tokatlıyım yaw çıtı ptı bişey çok tatlı ne de olsa tokatlı heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…