- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
slm kızlarr 3 gündür buraya giriyorum bişi çıkıyor yazamadan çıkıyorum yada sayfa altta bekliyorr deliricemm..sohbetinizi seviyorummm....
nasılsınız ben iiyimm karpuz detoksu ii gidiyor ama bugün biraz halsizleştim....sıcaklardan sanırımmm...
ben bir geçmişi okuyim geliyorum....
neden ekim özlem??
işallah azra sılacım..benim hedefim mart 13 e kadar 18 kg daha vermek..
kızlar oku oku btmed masallahtemızlık yapıyorum özlem hayattayım şımdı pırınç lapamı yaptım yiiiii yecegım cok acıktımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
cok yoruldum
:a015::a015:
azra belın nasıl :1hug:
ılter bende özledım canım görüşemiiyoruz a.s.
elımpıya ne güzel gidiiiiiiiiiiiiiyorsun zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ya benım annemler gelecek ben o zamandan korkuyorum engel olammassam dıye
sevgılımle ve kuzenımle sozlestık de ondannasıl hırslandıysam ekım e kadar vercem diye ıddıa ya gırdık veremezsın dıolar verırsem soz verdıklerı seylerı alacaklar :)
annemle eşimin de ban asözleri var bakalım..gerçi benim 15 kg verince giyebilceğim birsürü kıyafetim var zayıflarsam giyerim diye almıştım zamanında:sm_coolek normal değilimdir de:)
senın neden martın 13 u ustelık kesın tarıh?:)
Çok ŞÜkÜr canım İyİyİmmm sİzler nasılsınız???
BugÜn bİraz halsİzİmm...havalardan sanırımm....
doğumgünüm..yeniden doğcam
repin ne oldugunu bılmıyorum ama tesekkur ederım :)
slm yine ben:)) huselcim ben tokatın turhal ilçesindenim ya sen nerdensin desene kafamıza gerçektn oklava gelcek kaptnm ben başak burcuyum ya bişey sorcm yrn ayran detoksuna başlıyoz ya ben yrn öleden sonra başlasam olur mu nolur evet deyin sbh dersaneye gtcm de ama bu ayran detoksunu da çok istiyom
ya ama ben bi arkadaşlarıma bakıyom bide kendime bakıyom asıl ozmn ben sinir oluyom yaw sen benim bi gerçek halimi görsen ne derdin acaba??
:uhm: opuyorumnanaktanooo neslihan hoşgelmiiş
nesliş yüzünü gören cennetlik wallaa
hoş geldın neslıhan
doğumgünüm..yeniden doğcam
:) hıc boyle bısey yapmadım.
bu ayran corbasını 2 saatte bır tuketmenız gerekıyor
e canım şöyle oluyor 70 kg sın bir eteği çok beğeniyorsun ama azcık dar geliyor birkaç kg verirsem giyerim deyip alıyorsun ama sonra o kilonun üzerine 18 kg alınca böyle komik bişi ortaya çıkıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?