Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kapalı çarşı çoook uzak bana neyse ben bizim oralardan bulmaya çalışayım..şu sandoloz sakızıyla 5 i biyerde çayını da alacağım daha aktara bakamadım bizim oralarda var mı onu da bilmiyorum..

bana da uzak karsıda taaaaaaaa da gecen o tarafa gıtmıstım aklıma gelmedı. neyse artık. 5i bi yerde cayı ıcın ben de ayrı ayrı alıp bıtkılerı kendım yapmayı dusunuyorm yarın gıtcem kadıkoye bakym ordan. yesılcay ıcıyorm ben.

teşekkkür ederim özlemcim..

sen de anadolu yakasında mısın nerdesin??
ben de ayrı ayrı alcam hatta bu haftasonu izne çıkıyorum ya izmirden de alabilirim daha ucuz orda öyle şeyler..ben de yeşilçay içiyorum..günde iki fincan..

sen de anadolu yakasında mısın nerdesin??
ben de ayrı ayrı alcam hatta bu haftasonu izne çıkıyorum ya izmirden de alabilirim daha ucuz orda öyle şeyler..ben de yeşilçay içiyorum..günde iki fincan..

maltepe deym ben ya sen ? ben de yesılcay2-3 bardak ıcıyorm. izmir e yolum dusmez :) kadıkoyden bakarım artk ben :) mecıtefendı lahana yagı orda varmıs bu arada :)

ayranı yapacaz yarın

ya evet aslında ne güzel olurdu ama baya bi uzağız ben aslında senin gerçek halini çok merak ediyom biliyo musun bu arada ben çk merklıyımdır burçlarla alakalı bişey heral
hangi burçsun

tmm deneme hafta olacak 1 yada 2 hafta paylaşımına göre karar verceem
dağ çiçeği takım kaptaımız azra_sıladır o sana deneme süreci verir 2 hafta ama şu saatte yok temizlik yapcakmış dimi kaptanım
di:roflol:
bayıldım bu yazına rep yolluyorum hmn

kızlar ben çıkıyorum sonra görürşüz öptüm sizleri byyy
seni bu hafta isteksiz gördüm ilter

repin ne oldugunu bılmıyorum ama tesekkur ederım :)

prestij puanı gibi bişey özlemcim ben de yeni öğrendim:)beğendiğimiz yazılara veriyormuşuz..şu terazi var ya orda da toplam puanlar yazıyor..dur ben de vereyim sana..kaptanım ya sadece benle özlem var burda kimse yarış modunda değil napcaz??

kızlar takıma son giren arkadşlardan çok memnunum böle devam edin sizi mezun etcez kızlar eminiiim

benım en gec ekımde mezun olmus olmam gerek zaten :) elimphia lahana yagını soruosn herlde baya gıder dıe evet uzun sure yetıyo..

kızlar oku oku btmed masallah temızlık yapıyorum özlem hayattayım şımdı pırınç lapamı yaptım yiiiii yecegım cok acıktımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

cok yoruldum

:a015::a015:

azra belın nasıl :1hug:

ılter bende özledım canım görüşemiiyoruz a.s.

elımpıya ne güzel gidiiiiiiiiiiiiiyorsun zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ya benım annemler gelecek ben o zamandan korkuyorum engel olammassam dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…