belimi incittim arkadaşlar
çok kötü ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı
ne yapmalıyıım
dün kızımı kucaklarken oldu sanırıım
geçmiş olsun azracım ...a.s.belimi incittim arkadaşlar
ne yapmalıyıım
günaydın kıslar 2 gündür bir fırsat bulup giremedim girsemde yazamadım üzgünüm
ama bu sabah güsel haberle geldim hemen koşa koşa
1 kg gitmiş benden yarın ayran dietinizi denicem 2 günde 1 daha giderse süper iştea.s.
ne yapmalıyıım
aferiiim yap böle spor gençsiin seeenkaydirigubbakcemile2herkese günaydın özlemcm dn çkmak zorunda kaldım pilav aslında 4 kaşıktı ama dün akşam tam 2 saat yürüdüm ya ayaklarımın altı acıdı vallahi hiç bu kadar uzun bi şekile yürümemiştim:)) bugn sbh da norml kahvaltımı yptm ama ddha spor yapmadım yrndan itibaren de ayran detoksna başlıyoz dimi kaptanım
süper wallaopuyorumnanaktangünaydın kıslar 2 gündür bir fırsat bulup giremedim girsemde yazamadım üzgünüm
ama bu sabah güsel haberle geldim hemen koşa koşa
1 kg gitmiş benden yarın ayran dietinizi denicem 2 günde 1 daha giderse süper iştea.s.
tam yazacaktım bu edi nerde dieeeegünaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyorum işyerinde nete sınırlama getirdiler evde netimiz arızalı hepsi üstüste geldi bende diyete tam gaz devam cumaya güzel haberlerim var inşallah hala takımdaysam
saol cnmmhay allah ya çok geçmiş olsun azra sılacım..fazla zorlama belini bu aralar sürekli kalkarken falan dizinden destek alarak kalkmaya çalış devam ederse de mutlaka dr a git...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar herkese günaydın..
dün akşam yine karpuz yedim...akşam misafirlerimiz vardı habersiz tatlı getirmişler yemedim...2 saat sonra da 1 armut 3 kayısı yedim yatmadan önce de bir bardak süt içtim...
sabah kahvaltımda kepek ekmekli sandviçimi iekersiz çayla hüplettim..
hala kaçaksız gidiyorum ama spor yine yok
sende süpersiiinalkisalkisalkisopuyorumnanaktangünaydın herkese bakalım bugun 400 gram gıtmıs hergun boyle gıtsehergun tartıya cıkmaktan kendımı alamıyorum ben ya.. cemre sen hangı yakada oturuyorsun?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizgeçmiş olsun azracım ...a.s.
bak hele bak husele ......:dilcikar::dilcikar:Şeniz
cok gecmıs olsun ne yapılır bılmıyorum ama cok kotu bısey oldugunu evde yasayanlardan bılıyorum yarın hala devam ederse bence bı doktora gıt. hafıfe alma bel agrısını
ne yapmalıyıım
çok geçmiş olsun benim de bir ara öle ağrım vardı en azından doktora gidene kadar kas gevşetici krem fln kullanabilirsin...
kızlar size bişi sorcam inanılmaz şişkinliğim var benim 2-3 gündür Şişkinlik olmasını gerektirecek şeylerde yemedim.Acaba diyetin ilk günlerinde böle şeyler olurmu? :uhm:
oslem'cim bende tam tersi doğru düzgün hiç diyet yapmadım herhalde benim bünyede ne oluyo diye tepki veriooalışık değil tabi yenmemesine =)
prinç lapasını nasıl yapcaz bide o kalorili bişeymidir?
hayır tabıkı de kalorısız 2 gun yap 2 kg verenler var bununla. sadece pırınc lapası guzel olmuyo ama arkadasımın verdıgı bı tarıf cok guzel oluyo ara ara ben de yaparım. 1 domates rendele uzerıne 1 cay bardagı pırınc koy 2-3 cay bardagı su ekle ıyıce lapa olcak pırınclerın durumuna gore su ekleyebılırsın ben bırazcık kekık eklemıstım uzerıne olmasına yakın. sonra 1-2 kasık yogurtla karıstırdım sahane oluyo tadı boyle. tabı damak zevkı ıstersen de sadece suyla haslayıp yogurt nane pul bıberle karıstırabılırsın. gunde 3 cay bardagını gecmeyecek yedıgın pırınc. dıye hatırlıyorum. kk da var pırınc lapası dıyetı dıye ararsan cıkar.
tamamdıırr teşekkür ettimmmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?