Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyorum işyerinde nete sınırlama getirdiler evde netimiz arızalı hepsi üstüste geldi bende diyete tam gaz devam cumaya güzel haberlerim var inşallah hala takımdaysam

belimi incittim arkadaşlar
çok kötü ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı
ne yapmalıyıım
dün kızımı kucaklarken oldu sanırıım

hay allah ya çok geçmiş olsun azra sılacım..fazla zorlama belini bu aralar sürekli kalkarken falan dizinden destek alarak kalkmaya çalış devam ederse de mutlaka dr a git...

kızlar herkese günaydın..
dün akşam yine karpuz yedim...akşam misafirlerimiz vardı habersiz tatlı getirmişler yemedim...2 saat sonra da 1 armut 3 kayısı yedim yatmadan önce de bir bardak süt içtim...
sabah kahvaltımda kepek ekmekli sandviçimi iekersiz çayla hüplettim..
hala kaçaksız gidiyorum ama spor yine yok

günaydın herkese bakalım bugun 400 gram gıtmıs hergun boyle gıtse hergun tartıya cıkmaktan kendımı alamıyorum ben ya.. cemre sen hangı yakada oturuyorsun?

ne yapmalıyıım
geçmiş olsun azracım ...a.s.

bak hele bak husele ......:dilcikar::dilcikar:Şeniz

ne yapmalıyıım

cok gecmıs olsun ne yapılır bılmıyorum ama cok kotu bısey oldugunu evde yasayanlardan bılıyorum yarın hala devam ederse bence bı doktora gıt. hafıfe alma bel agrısını

aferiiim yap böle spor gençsiin seeenkaydirigubbakcemile2

süper wallaopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyorum işyerinde nete sınırlama getirdiler evde netimiz arızalı hepsi üstüste geldi bende diyete tam gaz devam cumaya güzel haberlerim var inşallah hala takımdaysam
tam yazacaktım bu edi nerde dieeee
husel belki sende hatrlarsıın edi daha önce bizim listemiydii:uhm:
ona göre kontrol edip ayrıldığı kilosunu bulcam

hay allah ya çok geçmiş olsun azra sılacım..fazla zorlama belini bu aralar sürekli kalkarken falan dizinden destek alarak kalkmaya çalış devam ederse de mutlaka dr a git...
saol cnmm
aynn dizimden destek alıyoruum
az sonra sıcak su yapcam bu hava da da hiç çekilmez ama

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın herkese bakalım bugun 400 gram gıtmıs hergun boyle gıtse hergun tartıya cıkmaktan kendımı alamıyorum ben ya.. cemre sen hangı yakada oturuyorsun?
sende süpersiiinalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

geçmiş olsun azracım ...a.s.

bak hele bak husele ......:dilcikar::dilcikar:Şeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

ne yapmalıyıım

çok geçmiş olsun benim de bir ara öle ağrım vardı en azından doktora gidene kadar kas gevşetici krem fln kullanabilirsin...

kızlar size bişi sorcam inanılmaz şişkinliğim var benim 2-3 gündür Şişkinlik olmasını gerektirecek şeylerde yemedim.Acaba diyetin ilk günlerinde böle şeyler olurmu? :uhm:

ben yasadım mı hıc hatırlamıyorm o kadar cok oldu dıyet basla bırak basla bırak ama pırınc lapası sıskınlıgı alıyor onu deneyebılırsın..

oslem'cim bende tam tersi doğru düzgün hiç diyet yapmadım herhalde benim bünyede ne oluyo diye tepki verioo alışık değil tabi yenmemesine =)
prinç lapasını nasıl yapcaz bide o kalorili bişeymidir?

oslem'cim bende tam tersi doğru düzgün hiç diyet yapmadım herhalde benim bünyede ne oluyo diye tepki verioo alışık değil tabi yenmemesine =)
prinç lapasını nasıl yapcaz bide o kalorili bişeymidir?

hayır tabıkı de kalorısız 2 gun yap 2 kg verenler var bununla. sadece pırınc lapası guzel olmuyo ama arkadasımın verdıgı bı tarıf cok guzel oluyo ara ara ben de yaparım. 1 domates rendele uzerıne 1 cay bardagı pırınc koy 2-3 cay bardagı su ekle ıyıce lapa olcak pırınclerın durumuna gore su ekleyebılırsın ben bırazcık kekık eklemıstım uzerıne olmasına yakın. sonra 1-2 kasık yogurtla karıstırdım sahane oluyo tadı boyle. tabı damak zevkı ıstersen de sadece suyla haslayıp yogurt nane pul bıberle karıstırabılırsın. gunde 3 cay bardagını gecmeyecek yedıgın pırınc. dıye hatırlıyorum. kk da var pırınc lapası dıyetı dıye ararsan cıkar.

tamamdıırr teşekkür ettimmmm a.s.

çizelgeye bakılırsa sen kurtulmuş sayılırsınnn =)
oooffff oooffff çok eritmem lazım çokkk yerimseniben

azra canım edi eskiden vardı listede evet ama önce sorunlarını hallettiğine kesin bir cevap versinde ona göre yaz listeye bence gene geçen haftaki gbi girmekte sıkıntın olcakımı pınarcım
birde azra yarış varmı bu hafta onu bilmiyorum ben sanırım öyle bişey yok dimi kendi aramızda devam ediyoruz
eğer varsa bu hafta artı kilo vermeyelim ediyi haftaya başlatalım ayrıca bişey daha var azra
takım listemizi ve deneme haftasında olan üyelerimizin listesini şöyle bir tek kalemde çıkarsanda bilsek yahu takıma bir sürü kişi yazıyor kimler bizden kimler değil
kim kaç kiloyla başladı deneme süresinde olanlar kaç kişi
epey kalaba olduk gbi geliyor bana
öncelikle bu cuma listemize girmeye aday olanlar kimler yani 2 haftalık deneme süresi dolanlar

bak gene unutuyordum azracım belindeki ağrı hiç hoşuma gitmedi helede bacağa falana vurması
ihmal etme hemen git doktora
geçmiş olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…