Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çizelgeye bakılırsa sen kurtulmuş sayılırsınnn =)
oooffff oooffff çok eritmem lazım çokkk yerimseniben

yok cnm nereye kurtuldum 50 olcam sonra 3-4 kg daha vermem gerek. gozum korkmasın dıye oyle 50 yaptım ısvec dıyetıyle kurtulcam umarım. bana ınanmayanlara da kapak olcak. senden daha cok fazlam vardı benım gıdıyo ıste yavas yavas

gunaydınnn nasılsın?? kalabalıklastık ıyıce o yuzden boyle oluyo ıyı de oldu :)
iyiyim cnaım sen nasılsın evet kalabaqlıklaştık böyle güzel oldu motivasyon dahada artar böylelikle

selam iltercim bugün nasılsın??
iyi diyelim iyi olalım canım nasıl olayım bildiğin gibi sen nasılsın bitanem bakiyıroum hiç kaçamaksız devam ediyorsun dietine süpersin canım ben inanıyorum sen en kısa zamanda vereceksin bu kiloları ben bir türlü motive olamadım yaaaa kafamı toparlıyamıyorum mafoldumben

evt ediyi bu hafta alamıyacağım takıma
yarıştayız ve muhmetemelen o da artıda
hmn bi liste yolluyoruum

selma 83,1klava:
azra_sila115,0klava:
ilterçakir 69,6klava:
neslihan165 83,3klava:
oslem_ 57,9lmaz:
elimphia 83,4 alkisalkisalkis
husel 77,0 lmaz:klava:
bu liste cnmm
denemdekiler de
editoryal(eski üye)
asuum
cemra_aralik
levrek
yayalaguseli(eski üye)

ben de ıyıyım saol da eskıden her yedıgını yazıyorudn artık yazmıyorsun bence tekrar basla
evet haklısın bitanem yazmadığım için motivasyonumu kaybettim sanırım biraz fazla yediğim içinde yazmak istemiyorum esasında delikafadulden

bu sabah iki tane poğaça yedim öylen sadece karpuz yiyecem yediğimde sizlere yazarım ama söz veriyorum sana sadece karpuz yiyecem

sağol canım ben de iyiyim uykusuzum sadece..eşim dün gece tam uyuyacakken eti puf peşinde koşarken uyandırdı beni benim de uykum kaçtı:))
valla canbım ben de bu sefer kendime inanıyorum da bir spora başlayamadım ona canım sıkılıyor..bu cuma akşamı izne çıkıyorum bir hafta yokum ev dışında diyeti devam ettirmek de zor...bakalım nasıl olcak..

sen de canını sıkma kiloa meselesine de takılma stress yaptıkça daha çok kilitlenirsin ben şimdi kendimi rahat bıraktığım için psikolojik olarak ondan verebiliyorum ben de bayağı bir yavaşladım bu hafta iyi kg vermem lazım....bakalım..hep birlikte başarcaz moral bozmak yok..

yazınca yıyemıyosun ıyı oluyo
bu arada sevgılı kaptan bana oklava el falan yok ben 57.9 dan 57.4 e ındım bıle bu hafta 56 yı gorcem mutlaka hatta 55 bıle olabılır ıns.

kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra gelirim yediklerimi yazmya şimdi işlerimi haledeyim sonra görürşüz öptüm sizleri

ĞÜnaydın elımpıya Özlem ılter nasılsınız benkahvaltıda ıkı Şeftalı yedım Öylende lapa yıyecegım

AZRA gecmış olsun canım bel agrısı zordur dr gıt hemen bol ıstırahat et degılse gecmez ben herzaman yaşıyorum bu agrıları ıncınme zordur

özlemcim selam canım nasıl keyifler??naısl gidiyor isveç??

iyiyim sağol sen nasılsın gormemısım kusura bakma arada kalmıs bırsuru ısım var ama kargo beklıyorm gelse de gıtsem :) ısvec de ıyı gıdıo 2. gune basladım 400 gr gıtmıs bakalım yarın ne olck. ogle yemegımı yemek ıstıyorm bıran once

yazınca yıyemıyosun ıyı oluyo
bu arada sevgılı kaptan bana oklava el falan yok ben 57.9 dan 57.4 e ındım bıle bu hafta 56 yı gorcem mutlaka hatta 55 bıle olabılır ıns.
bunlar geçn haftanın oklavalarıydııı
bu haftann değillyerimseniben

AZRA gecmış olsun canım bel agrısı zordur dr gıt hemen bol ıstırahat et degılse gecmez ben herzaman yaşıyorum bu agrıları ıncınme zordur
saol cnmmm
çocuk olunca ıstırhat zor oluyooor:ecrin_bebek:

evet yarın ayran detoksunu yapıyoruz demı kızlar
evet yarın yapıoruuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…