çizelgeye bakılırsa sen kurtulmuş sayılırsınnn =)
oooffff oooffff çok eritmem lazım çokkk yerimseniben
yok cnm nereye kurtuldum 50 olcam sonra 3-4 kg daha vermem gerek. gozum korkmasın dıye oyle 50 yaptım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çizelgeye bakılırsa sen kurtulmuş sayılırsınnn =)
oooffff oooffff çok eritmem lazım çokkk yerimseniben
günaydın kızlar nasılsınız artık geçmişi okuyamaz oldum maşallah sayfalar jet hızıyla ilerler oldu
bakalımmm :) uçup uçup gider inş. kilolarımızzz kaydirigubbakcemile2levrek senle kilomuzda hedefimizde aynı bakalım hedefi kim daha önce yakalayacak
iyiyim cnaım sen nasılsın evet kalabaqlıklaştık böyle güzel oldu motivasyon dahada artar böyleliklegunaydınnn nasılsın?? kalabalıklastık ıyıce o yuzden boyle oluyo ıyı de oldu :)
iyi diyelim iyi olalım canım nasıl olayım bildiğin gibi sen nasılsın bitanem bakiyıroum hiç kaçamaksız devam ediyorsun dietine süpersin canım ben inanıyorum sen en kısa zamanda vereceksin bu kiloları ben bir türlü motive olamadım yaaaa kafamı toparlıyamıyorum mafoldumbenselam iltercim bugün nasılsın??
azra canım edi eskiden vardı listede evet ama önce sorunlarını hallettiğine kesin bir cevap versinde ona göre yaz listeye bence gene geçen haftaki gbi girmekte sıkıntın olcakımı pınarcım
birde azra yarış varmı bu hafta onu bilmiyorum ben sanırım öyle bişey yok dimi kendi aramızda devam ediyoruz
eğer varsa bu hafta artı kilo vermeyelim ediyi haftaya başlatalım ayrıca bişey daha var azra
takım listemizi ve deneme haftasında olan üyelerimizin listesini şöyle bir tek kalemde çıkarsanda bilsek yahu takıma bir sürü kişi yazıyor kimler bizden kimler değil
kim kaç kiloyla başladı deneme süresinde olanlar kaç kişi
epey kalaba olduk gbi geliyor bana
öncelikle bu cuma listemize girmeye aday olanlar kimler yani 2 haftalık deneme süresi dolanlar
evet haklısın bitanem yazmadığım için motivasyonumu kaybettim sanırım biraz fazla yediğim içinde yazmak istemiyorum esasında delikafaduldenben de ıyıyım saol da eskıden her yedıgını yazıyorudn artık yazmıyorsun bence tekrar basla
iyiyim cnaım sen nasılsın evet kalabaqlıklaştık böyle güzel oldu motivasyon dahada artar böylelikle
iyi diyelim iyi olalım canım nasıl olayım bildiğin gibi sen nasılsın bitanem bakiyıroum hiç kaçamaksız devam ediyorsun dietine süpersin canım ben inanıyorum sen en kısa zamanda vereceksin bu kiloları ben bir türlü motive olamadım yaaaa kafamı toparlıyamıyorum mafoldumben
evet haklısın bitanem yazmadığım için motivasyonumu kaybettim sanırım biraz fazla yediğim içinde yazmak istemiyorum esasında delikafadulden
bu sabah iki tane poğaça yedim öylen sadece karpuz yiyecem yediğimde sizlere yazarım ama söz veriyorum sana sadece karpuz yiyecem
gunaydınnn nasılsın?? kalabalıklastık ıyıce o yuzden boyle oluyo ıyı de oldu :)
özlemcim selam canım nasıl keyifler??naısl gidiyor isveç??
ĞÜnaydın elımpıya Özlem ılter nasılsınız benkahvaltıda ıkı Şeftalı yedım Öylende lapa yıyecegım
bunlar geçn haftanın oklavalarıydıııyazınca yıyemıyosun ıyı oluyo![]()
bu arada sevgılı kaptan bana oklava el falan yok ben 57.9 dan 57.4 e ındım bıle bu hafta 56 yı gorcem mutlaka hatta 55 bıle olabılır ıns.
saol cnmmmAZRA gecmış olsun canım bel agrısı zordur dr gıt hemen bol ıstırahat et degılse gecmez ben herzaman yaşıyorum bu agrıları ıncınme zordur
evet yarın yapıoruuuzevet yarın ayran detoksunu yapıyoruz demı kızlar