Ayyy çok mutlu oldum banum bide sana zahmet benim hedef kilomu söylesene banumGülşah baktım şimdide 55.5 kgla izne ayrılmışsın 425.ci etaptayani dönebiliyorsun şekerim hazır sabitkende bölünsede sıkıntı olmaz hemen senide dahil ediyor ve listeyi paylaşıyorum
Sende donmussun heralde sende hosgeldin merve bende memnun oldum.
Kızz kullanmıyorum ki whatssapp yüklü ama açmadım hiç önce bi öğrenmeyi becerip yazarım sana banum özelden ben biraz teknoloji özürlüyümGülşahhhh sende bana özelden numaranı atsana senide grupba ekliyeyim :)
Kızz kullanmıyorum ki whatssapp yüklü ama açmadım hiç önce bi öğrenmeyi becerip yazarım sana banum özelden ben biraz teknoloji özürlüyüm
Tamam canım çok sağolTamamdır canım sen çöz olayı hemen bize dahil olbu arada hedefinede bakıyorum bugün ( şimdi eşim geldi onu önce uğurlayayım :) )
hoş geldin canım aramıza ben Büşra inşallah hedefine ulaşırsın çok memnun oldum20 agustos baslangic: 85
27 agustos: 83.9
Bugun: 83.9
Hedef:65
Planim hafta sonu bazen ayran asi bazen normal diyet. Hafta icide 5 te 5 :)
Hoşgeldin küçük prensesTanitayim tabi unuttum gitti.
Kilo seruvenine hic deginmeyim hepimiz aldik verdik ayniyiz.
29 yasindayim. Calisiyorum. Ins 2 aya kadar nisanim olcak artik zayiflayim diyorum.
Resim size aitt o zaman yerim o bicirigiHoşgeldin merve ben Gülşen 29 yaşında bir kız çocuğu annesinin öğretmenim
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim harikasınız.
Bende yarım bıraktım ama yine iki kilo verdim beştebeşle.
çok yoğunum bu ara.yeni evle ilgili yapılacak işler var.bivyandanda tezhip çalışmam lazım.ev işleride cabası.kafam bi rahatlasında sizlerle kaldığım yerden devam edicez inş.
Bugünde düzceden haber geldi.85 yaşında halam var Allah uzun ömürler versin inş.kalp krizi geçirmiş.anjiyo olcak.yarın belki düzceye giderim.
Gecmis olsun Allah sifa versin insArkadaşlar hepinizi tebrik ederim harikasınız.
çok yoğunum bu ara.yeni evle ilgili yapılacak işler var.bivyandanda tezhip çalışmam lazım.ev işleride cabası.kafam bi rahatlasında sizlerle kaldığım yerden devam edicez inş.
Bugünde düzceden haber geldi.85 yaşında halam var Allah uzun ömürler versin inş.kalp krizi geçirmiş.anjiyo olcak.yarın belki düzceye giderim.
Sağol canım.çok geçmiş olsun tatlım
Amin.sağol canım.Gecmis olsun Allah sifa versin ins
Geçmiş olsun canım arkadaşım allah acil şifalar versinArkadaşlar hepinizi tebrik ederim harikasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?