Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canın sağ olsun canım haftaya kesin listedesin o zaman
Bu 5de 5 seni baya motive edecektir eminim
Bende Emineyle başlıyorum Çarşamba

Grubu telefonları toplar toplamaz kuruyoruz o zaman sen özelden at bana istersen numeranı

Watsap grubumuz mu var? O zaman beni de alin. :)

Yapım aşamasında özelden sende bana at numaranı ben eklerim sonra herkes hem nikimizle hemde isimlerimizle kayıt eder bizi hem bildirim yapılırkende internette girmek sıkıntı olursa oradan haberleşiriz

ben pazartesi başlıyorum 5 te 5 e ....

90 gün diyeti bana sadece 1 kilo verdirdi...o da 5 te 5 e benziyor ama 5 te 5 ne yiyeceğini biliyorsun...

ben pazartesi başlıyorum 5 te 5 e ....

90 gün diyeti bana sadece 1 kilo verdirdi...o da 5 te 5 e benziyor ama 5 te 5 ne yiyeceğini biliyorsun...

Hadi bakalım küçük prensesle birbirinize destek olursunuz bende Emineyle sizlere yetişiriz

Tarih belli olunca daha heyecanli oldu.
Patatesleri mecbur soguk yiyecektim. Calisiyorum aksamdan hazirlarim. Ama bu bilgi iyi oldu.keyifle yerim artik. Takimimizin kaptani sen misin?

90 gun diyeti ne merak ettim. Pazartesi bende. Basliyorum beraber baslamis olalim.

90 gün diyetide aynı 5 te 5 e benziyor tek farkı onda kahvaltıda meyve yiyorsun...

adın neee...biraz tanıt kendini bizim burası bayağğğ hareketli yaniii...AZİMLİ FISTIK ÇOK...

tamam banuşum atıyorum numaramı özeldennnn...

neden çarşamba başlıyorsunuz banuşummm bir sebebi varmı ona göre bende çarşamba başlarım...

Canım emine o gün izne ayrılıyor o yüzden öyle yaparım diyince bende o zaman bende o gün sana eşlik edeyim dedim
Benim açımdan özel bir sebep yok yani

Patatesleri mecbur soguk yiyecektim. Calisiyorum aksamdan hazirlarim. Ama bu bilgi iyi oldu.keyifle yerim artik. Takimimizin kaptani sen misin?

Evet canım kaptan benim aslında Moni ( ayşe ) arkadaşımız asıl kaptan ama şu ara oğlunun nikah hazırlıklarıyla uğraştığından bana emanet etti buraları

Huhu kızlar ben geldim bugün uykuyu biraz abartmisim
Geçen hafta:55.5
Bu hafta:55.5
Banum ben şimdi listeye Geri donuyomuyum
Aslında iki haftada 1.5 kilo verdim ama izne ayrıldığında ki kilom 55.5 tam tutturmuşum valla

Tanitayim tabi unuttum gitti.
Kilo seruvenine hic deginmeyim hepimiz aldik verdik ayniyiz.
29 yasindayim. Calisiyorum. Ins 2 aya kadar nisanim olcak artik zayiflayim diyorum.

Memnun oldum canım Bendeniz de Banu :) 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim
Takımın en ağır assolisti benim ama yakında buda değişecek Allahın izniyle

Bu arada sende inşallah çok çok güzel olacaksın nişanında yeterki biraz azimli ol ki o azimin faslasını sende görüyorum

Canım hoşgeldin gülşah ben inşallah bizim takım ugurlu gelir bol bol kilo verirsin tatlim

Huhu kızlar ben geldim bugün uykuyu biraz abartmisim
Geçen hafta:55.5
Bu hafta:55.5
Banum ben şimdi listeye Geri donuyomuyum
Aslında iki haftada 1.5 kilo verdim ama izne ayrıldığında ki kilom 55.5 tam tutturmuşum valla

Hoşgeldin canım izne ayrıldığında kaç kiloydun canım ona bir bakayım birde kaç hafta olmuş ona göre ekler hesaplarım da paylaşırız listemizi

Gülşahhhh sende bana özelden numaranı atsana senide grupba ekliyeyim :)

Gülşah baktım şimdide 55.5 kgla izne ayrılmışsın 425.ci etapta yani dönebiliyorsun şekerim hazır sabitkende bölünsede sıkıntı olmaz hemen senide dahil ediyor ve listeyi paylaşıyorum

Sendede bu durumu degistirecek azim var masallah. Iki kizinda tam atrakyonlu caglari biri tam cimcime biride ergenlik ah allah kolaylik versin Banum. Hayirli evlat olsunlar size ins.

***8.Takım 428. Etap***

Oynakbasi34 ( 103.7 / 103.7 / 0 /% 0) Sabit
yst38 ( 102.6 /101 /1.6 /% 1.56 )

nnickk (
68 /66.8 / 1.2 /% 1.76 )
selvatico_rosa (67.2 /65.5 / 1.7/ % 3)
adayaren38 ( 61.4 /61.2 /0.2 / % 0.32 )
Glbrs ( 55.5 / 55.5 / 0 / % 0 ) 425.Etap izne ayrılmıştı, geri döndü, yüzdesi 3'e bölündü

Takım Ortalaması; % 1.11

Harikasınız kızlarrrrrrrr
Bu hafta gerçekten süper bir sonuç ve inanıyorum haftaya dahada süper olacak sonuçlarımız
Hemen paylaşım alanına taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…