- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
merhaba kızlar zannerdersem en son ben kaldım.Telefondan giremedim çünki...
kilo bildirimi
geçen hafta :69,60
bu hafta : 69,80 çıktı ama bende banu gibi kabızlık var...yine listede değilimmmm.
haftaya girerim büyük ihtimalle kabızlık ve şişkinlik 1 kilo fark ettiyor bana...ah birde şu ekmekten kurtulsam ....
en azından akşam 7 den sonra yemeği bıraktım...
watsap grubuna benide dahil edinnnn ama telefonumu bilmiyorsunuz ki nasıl olacak
Watsap grubumuz mu var? O zaman beni de alin. :)
ben pazartesi başlıyorum 5 te 5 e ....
90 gün diyeti bana sadece 1 kilo verdirdi...o da 5 te 5 e benziyor ama 5 te 5 ne yiyeceğini biliyorsun...
Tarih belli olunca daha heyecanli oldu.Bu arada canım seni bu hafta ilk bildirimini yapmış sayıyorum ( diğer takımda 1 haftanı tamamlamışsın nasılsa)
bu durumda ayın 11inde düzenli olarak paylaşımda bulunursan tabiki dahil olacaksın sende
Umarım hep eksiler görürsün tartıda
Bu arada Emine arkadaşımızla karar verdik bizde Çarşamba 5de 5 e başlıyoruz ( ben birkaç gün sağlıklı beslenmeyle devam edeceğim zonra Eminenin yoğunluğu bitipte izini başlayınca bizde sana eşlik ederiz)
Aklımdayken belirteyim ilk gün yani Patates gününde patatesleri soğuk yersen glisemik indeksi daha düşük oluyor yani daha geç acıktırıyorben genelde 1 gece önceden patateslerimi haşlıyordum ki dolapta soğsun iyice diye ( sonrada nane, kırmızıbiber yada başka baharat ekleyebilirsin eğer istersen gerçi ben eklemiyorum genelde )
90 gun diyeti ne merak ettim. Pazartesi bende. Basliyorum beraber baslamis olalim.ben pazartesi başlıyorum 5 te 5 e ....
90 gün diyeti bana sadece 1 kilo verdirdi...o da 5 te 5 e benziyor ama 5 te 5 ne yiyeceğini biliyorsun...
merhaba küçük prenses hoşgeldin sende mi pazartesi başlıycan 5 te 5 eTarih belli olunca daha heyecanli oldu.
Patatesleri mecbur soguk yiyecektim. Calisiyorum aksamdan hazirlarim. Ama bu bilgi iyi oldu.keyifle yerim artik. Takimimizin kaptani sen misin?
Pazartesi kesin baslicam. Aslinda carsambayi bekleyim hep beraber olsun diye bi an dusundum ama nisanim olacak. Hic vakit kaybetmek istemiyorum.merhaba küçük prenses hoşgeldin sende mi pazartesi başlıycan 5 te 5 e
90 gun diyeti ne merak ettim. Pazartesi bende. Basliyorum beraber baslamis olalim.
tamam banuşum atıyorum numaramı özeldennnn...
neden çarşamba başlıyorsunuz banuşummm bir sebebi varmı ona göre bende çarşamba başlarım...
Tarih belli olunca daha heyecanli oldu.
Patatesleri mecbur soguk yiyecektim. Calisiyorum aksamdan hazirlarim. Ama bu bilgi iyi oldu.keyifle yerim artik. Takimimizin kaptani sen misin?
Tanitayim tabi unuttum gitti.
Kilo seruvenine hic deginmeyim hepimiz aldik verdik ayniyiz.
29 yasindayim. Calisiyorum. Ins 2 aya kadar nisanim olcak artik zayiflayim diyorum.
Tarih belli olunca daha heyecanli oldu.
Huhu kızlar ben geldim bugün uykuyu biraz abartmisim
Geçen hafta:55.5
Bu hafta:55.5
Banum ben şimdi listeye Geri donuyomuyum
Aslında iki haftada 1.5 kilo verdim ama izne ayrıldığında ki kilom 55.5 tam tutturmuşum valla
Sendede bu durumu degistirecek azim var masallah. Iki kizinda tam atrakyonlu caglari biri tam cimcime biride ergenlik ah allah kolaylik versin Banum. Hayirli evlat olsunlar size ins.Memnun oldum canımBendeniz de Banu :) 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim
Takımın en ağır assolisti benimama yakında buda değişecek Allahın izniyle
Bu arada sende inşallah çok çok güzel olacaksın nişanında yeterki biraz azimli olki o azimin faslasını sende görüyorum
Sende donmussun heralde sende hosgeldin merve bende memnun oldum.Canım hoşgeldin gülşah ben inşallah bizim takım ugurlu gelir bol bol kilo verirsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?