• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızz kullanmıyorum ki whatssapp yüklü ama açmadım hiç önce bi öğrenmeyi becerip yazarım sana banum özelden ben biraz teknoloji özürlüyüm:KK70::KK70:

Tamamdır canım sen çöz olayı hemen bize dahil ol ;) bu arada hedefinede bakıyorum bugün ( şimdi eşim geldi onu önce uğurlayayım :) )

Perihan00 canım sende özelden numaranı atda senide keliyeyim gruba ;)
Eddorrassss canım sende tabiki ;)
Unuttuğumda varsa hemen darılmadan numarasını atsın ;)

Kızlar liste paylaşıldı :KK68: Birinci 10cu takım gibi görünüyor 1.73 ortalamaları ama biz 2.ci olabiliriz gibime geliyor :KK66:
Bu arada 4.cü takım bakalım kaç ortalama yapacak :KK48: malum yarış vardı :KK48:

Şimdilik bana müsaade ;)
Küçük kuşum park diye tutturdu ;) eşimde cuma çıkışı yanımıza uğrayacak sonrada onu uğurlayıp eve dönünce yine damlarım nasılsa ;)

Bu hafta harikaydınız ;) inşallah haftaya dahada güzel olacak sonuçlarımız ;)

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim harikasınız.
Bende yarım bıraktım ama yine iki kilo verdim beştebeşle.
çok yoğunum bu ara.yeni evle ilgili yapılacak işler var.bivyandanda tezhip çalışmam lazım.ev işleride cabası.kafam bi rahatlasında sizlerle kaldığım yerden devam edicez inş.
Bugünde düzceden haber geldi.85 yaşında halam var Allah uzun ömürler versin inş.kalp krizi geçirmiş.anjiyo olcak.yarın belki düzceye giderim.

çok yoğunum bu ara.yeni evle ilgili yapılacak işler var.bivyandanda tezhip çalışmam lazım.ev işleride cabası.kafam bi rahatlasında sizlerle kaldığım yerden devam edicez inş.
Bugünde düzceden haber geldi.85 yaşında halam var Allah uzun ömürler versin inş.kalp krizi geçirmiş.anjiyo olcak.yarın belki düzceye giderim.

çok geçmiş olsun tatlım

Gecmis olsun Allah sifa versin ins

Evet planimi acikliyorum. Cok zorlayacagim kendimi farkindayim ama nisanimda bu kadar sisko olmak istemiyorum.

Cumartesi pazar ayran asi yapacagim.
Hafta icleri de 5 te 5
Diger hafta sonlarida sivi diyeti
Rutinim diyette bu sekilde. Gelelim spora..

1 Tibet yogasi (baslayip birakiyordum bu sefer birakmayacagim)
2 callanetics
3 30 day challenge egzersizleri (her bolge icin ayri uygulama indirdim telefonuma)
4 haftada 3 gun yuzme 4 gun kosu

Bide calisiyorum ustune uyuyuk bi kizim Allak kolaylik ve azim versin bana. :D

Geçmiş olsun canım arkadaşım allah acil şifalar versin

Back
X