Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cnm iste meyve gununde mesela kahvaltida hangi meyve yendiyse butun gun aynisi yencek yaziyor. Onu sormak istedim.

yok tatlım biz değişik yiyoruz yağsız tuzsuz bide muz yasak şekeri fazla olan meyvelerde porsiyon küçült

et gününde balık tavu et öğünlerde istediğinden ye gibi

Merhaba kızlar özledim sizi yazamasam da sürekli takip ediyorum inşallah eylül sonuna kadar taşınma işini halledip tekrar dönücem aranıza yeni arkadaşlar gelmiş canlanmış burası :) hepiniz hoşgeldiniz kesinlikle hedefinize ulaşacaksınız takım arkadaşlarımız süper ben de 63 le başladım 3 ay gibi sürede 55 e düştüm ismim elif ankarada yaşıyorum 29 yaşındayım 22 aylık bi oğluşum var :)

Kizlar 5 te 5 te gune neyle baslaniyosa onla devam deniyor. Meger hic fark etmemisim. Atiyorum protein gunu sabah yumurta ogle aksam tavuk yesek olmaz mi? Siz nasil yapiyordunuz
Hosgeldin aramiza preses..ben bu diyeti yaptigimda o düzene pek uymuyordum..yani sabah ne yediysem aksam aynini yemiyordum..canim ne isterse o sekilde yiyordum..yinede güzel sonuc aluyordum..

ay sonunda ankarada yaşayan arkadaş varmış hoşgeldin sefa geldin
benimde dizimde menüsküs zedelenmesi var o yüzden çok fazla spor yapamıyorum
sen nasıl 55 e düştün neler yaptın

ay sonunda ankarada yaşayan arkadaş varmış hoşgeldin sefa geldin
benimde dizimde menüsküs zedelenmesi var o yüzden çok fazla spor yapamıyorum
sen nasıl 55 e düştün neler yaptın
Ben ilk önce Karbonhidrat diyeti yaptım canım adı yanıltmasın protein ağırlıklı bi diyet sonra tabiki arkadaşlarımla 5/5 yaptık 54leri de görmüştüm de tatilde malum insan kilo alıyor. Bizim hem iller hem raharsızlığımız aynıymış fizik tedavisiz geçmeyecek gibi ona da fırsat bulamıyorum bu arada ankaranın neresindesin

canım menüsküsde fizik tedavi işe yaramıyor sulisidin rolon kas gevşetici ve muskozan hap iştim ve dizlik taktım sürdükten sonra zaten dizlerini koruyunca çok hareket etmeyeceksin zamanla iyileşiyor benim ağrılarım epey azaldı

Bana da hap falan verdi doktor ama inanılmaz ödem yaptı bırakmak zorunda kaldım. 15 gün de fizik tedavi verdi belki farklıdır bizimkisi

kızlar ben akşam tarçın kaynatım karanfil atıp içine içeceğim soda limon ayran da yatmadan içeceğim bakalım bir süre akşamları buna devam edeceğim
birazdan yola çıkacağım akşama yoğun olabilirim annemin koltuk yıkama makinesini getirebilirsem koltuklarımı yıkamayı düşünüyorum
uğrayamazsam kendinize iyi bakın arada whatsup dan bakarım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii

Öğlen küçük kuşumla parka gittik tabi eşim ve Annemde geldiler eşim fazla kalmadan direk yola çıktı zaten bizde Annemle baya parkta oturduk hatta kızkardeşim gelincede birlikte kahve içtik orada ( Annem sağ olsun termosu kapmış yine )
Mücverde yapmış çocuklar yer diye ama ben sadece tadına baktım oda çok ısrar etti diye

Bir saat evvelde eve gelip hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim ve şükür bugünüde şimdilik hasarsız kapattım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; 1 kase cacık, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; 1 minicik mücver ( yağsız tavada yapar annem ) 1 fincan nescafe
Akşam; 1 tabak bol soğanlı semizotu salatası ve 1 bardak ayran

Gün içinde de 1.5 litre su içtim ama yatana kadar 3 litre olur gerçi bu gece kızlar ille geç yatalım diyorlar ama bakalım hazır kızçelerle başbaşa kaldık keyif yapsınlar az tabi bende

Banuşum yollayabildimmi mesaj.
telfndan girdim.inşallah olmuştur

Tamamdır canım gelmiş mesajın ve anında senide ekledim

Canım çok çok geçmiş olsun RAbbim sağlıklı ömürler nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar canım

Banucummm benide ekleyin whatsapp grubunaa. Buraya çok zaman ayıramıyorum,ordan motive edersiniz benii

Tamamdır canım ekledim bile

5 te 5 i beğeniyorum çünkü

kuralı var patates,sebze,et gibi çekici geliyor insana ve kilp veren arkadaşlarda olunca....

BENİM TEK SIKINTIM EKMEKKKKKK....ÇOK YIYORUM EKMEĞİ

Eminim o ekmeğide kessen çok çok çabuk gidecek kilolar ekmek yerine biraz kuruyemiş denesen karataydaki gibi hem sabahları zevkli geliyor kuruyemiş ( gerçi bende bayadır yemiyorum ama bir ara alırım yine gece yiyemiyorum bari sabah yiyeyim ha birede yemek derdindeyim )

Kizlar aksama yokum. Menumu simdiden yazayim.

7.00
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik nane

Biraz once
1 tost ne yazik ki

Aksam
1 kase corba ve yogurt

Yarin gorusuruz

Canım menüleriniz gayet güzel eminim haftayada çok çok güzel bildirimlerle taçlandıracaksınız bu menülerinizide

Kizlar 5 te 5 te gune neyle baslaniyosa onla devam deniyor. Meger hic fark etmemisim. Atiyorum protein gunu sabah yumurta ogle aksam tavuk yesek olmaz mi? Siz nasil yapiyordunuz

Ben sabah neyle başlıyorsam öyle devam ediyordum hep ama kızların dediği gibi değiştirdikleri halde gidiyor kilolar
bünyeye göre tabi değişiklik gösterebilir yine sen bilirsin ( he ben tansiyonum düşmesin diye çok çok az tuz kullanıyordum birde sebze gününde salata yediğimde hakiki zeytinyağ çok az ama hep verdim yinede )

Hmmm baktım üstün körü aslında yapılmayacak birşey değil sonuçta sağlıklı beslenmeye sadece sıvı desteği ( kilo yakmaya yardımcı ) bunu her diyetle birleştirebiliriz aslında

Hoşgeldin canımmmmm
Elifim Allah yardımcın olsun taşınmak çok zor iş İnşallah çabucak yerleşir tekrar daha düzenli aramıza dönersin
Bu arada sende numaranı atarsan whatsapp grubuna eklerim seni hem arada da olsa iyi olduğunu öğreniriz

Canımm benim hoşbuldum özlemişim sizi :) ben de kara kara taşınmayı düşünüyorum halledicez bi şekilde sonra bomba gibi dönüş yapıp hedef kiloma ulaşıp mezun olcam inşallah :) numaramı da gönderiyorum canım

Kızlarrrrrrrr 4. TAkım bizi geçmiş
Ben kendi adıma tabiki seve seve onları içtenlikle tebrik ettim
Sizlerde fırsat bulunca tebriklerinizi iletin

Bu arada çok pis gaza gelip rövanş istedim haberiniz olsun
Haftaya daha bir çoşkulu olalım dedim

Banu abla ben de telefon numarami göndereceğim ama özel mesaj nasıl atılıyor bulamadim

Canım ben sana mesaj atarım ekranın sağ üst kısmında nikinin yazdığı yerde görünecek özel mesaj girince cevapla kutusuna yazar gönderirsin

Canım özel mesaj attım sana ama sende bilmek istersen diye burayada yazayım
Özel mesaj atmak istediğin kişinin profiline giriyorsun ve hakkında yazan kısma girdiğinde aşağıya doğru özel mesaj at kısmını görürsün oradan atabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…