• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim harikasınız.
Bende yarım bıraktım ama yine iki kilo verdim beştebeşle.
çok yoğunum bu ara.yeni evle ilgili yapılacak işler var.bivyandanda tezhip çalışmam lazım.ev işleride cabası.kafam bi rahatlasında sizlerle kaldığım yerden devam edicez inş.
Bugünde düzceden haber geldi.85 yaşında halam var Allah uzun ömürler versin inş.kalp krizi geçirmiş.anjiyo olcak.yarın belki düzceye giderim.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Evetttt şimdiye kadar 1 tabak çorba
2 bardak meyve suyu 1 bardak ayran birazda domates salatalık yedim küçücük ben inanıyorum haftaya cumartesi o düğünde 59.9 olsamda 5 li haneleri göreceğim yetti gariii
Bende cozutuyorum bugün valla gulsenim eşimin yarın doğum günü sıvı diyeti de yapamıyorum ama pazartesi başlıyorum kesinlikle En Büyük KK

Tanitayim tabi unuttum gitti.
Kilo seruvenine hic deginmeyim hepimiz aldik verdik ayniyiz.
29 yasindayim. Calisiyorum. Ins 2 aya kadar nisanim olcak artik zayiflayim diyorum.:KK70:

zayıflaa...sonrada gelinlik için devam eder ...vucudunu tam oturtursun inşaallah

Evetttt şimdiye kadar 1 tabak çorba
2 bardak meyve suyu 1 bardak ayran birazda domates salatalık yedim küçücük ben inanıyorum haftaya cumartesi o düğünde 59.9 olsamda 5 li haneleri göreceğim yetti gariii

sen beşlileri görünce ben ayrı bir gaza gelicemmm...ha gayret pazartesi benimde başlıyor 5 te 5

5 te 5 i beğeniyorum çünkü

kuralı var patates,sebze,et gibi çekici geliyor insana ve kilp veren arkadaşlarda olunca....

BENİM TEK SIKINTIM EKMEKKKKKK....ÇOK YIYORUM EKMEĞİ

kuralı var patates,sebze,et gibi çekici geliyor insana ve kilp veren arkadaşlarda olunca....

Kes canm ekmeği kes çıtır olmak için kes
bi tost yaparsam sabahları birde poğaça falan alırsam biraz yiyorum
onun haricinde makarna pilav ve ekmek çıktı hayatımdan

Ekmeği kes canım kesinlikle zaten hiç yararlı bişey değil sen şimdi gelinlikle nasıl çıtır nasıl güzel gorunecegini haya et ve motive ol bu arada ne kadar zamanın var tatlım ve kaç kilo vermek istiyosun

Kizlar aksama yokum. Menumu simdiden yazayim.

7.00
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik nane

Biraz once
1 tost ne yazik ki

Aksam
1 kase corba ve yogurt

Yarin gorusuruz

günü kapattığıma göre menümü yazayım

sabah
minik bi parça tost çay
öğlen
sebzeli fırında köfte
az salata
az cacık
2 minik parça fırında mücver
akşam
5 cm den küçük bi börek çay

yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
her akşam taktığım gibi 45 dk kıpraşımlı kemerimi takarım
bacak hareketleri ve mekik (dün 30 çekmiştim bugün 50 deneyeceğim)

günü kapattığıma göre menümü yazayım

sabah
minik bi parça tost çay
öğlen
sebzeli fırında köfte
az salata
az cacık
2 minik parça fırında mücver
akşam
5 cm den küçük bi börek çay

yatana kadar su 2,5 lt yi geçer
her akşam taktığım gibi 45 dk kıpraşımlı kemerimi takarım
bacak hareketleri ve mekik (dün 30 çekmiştim bugün 50 deneyeceğim)
O kiprasimli kemerlerden bende de var ise yariyo mu ?

O kiprasimli kemerlerden bende de var ise yariyo mu ?

valla canım dizimde menisküs zedelenmesi var çok spor yapamıyorum onu takmak işime geliyor
1 hafta 10 gündür aralıksız her akşam takıyorum
belki kilo vermem de etkili olmuştur bu hafta 1,700 gr verdim
belki etkisi olmuştur
zaten yediklerime epey dikkat ediyorum
resmen yakıyor yağlarım yanıyor gibi hissediyorum arkasından da ılık su içiyorum limonlu yağlar eriyip gitsin parçalananlar diye

valla canım dizimde menisküs zedelenmesi var çok spor yapamıyorum onu takmak işime geliyor
1 hafta 10 gündür aralıksız her akşam takıyorum
belki kilo vermem de etkili olmuştur bu hafta 1,700 gr verdim
belki etkisi olmuştur
zaten yediklerime epey dikkat ediyorum
resmen yakıyor yağlarım yanıyor gibi hissediyorum arkasından da ılık su içiyorum limonlu yağlar eriyip gitsin parçalananlar diye
Bende cikariyorum o zaman. Sen yazinca aklima geldi. Cok nadir kullandim ama her kullandigimda cok susatiyordu beni.

Ekmeği kes canım kesinlikle zaten hiç yararlı bişey değil sen şimdi gelinlikle nasıl çıtır nasıl güzel gorunecegini haya et ve motive ol bu arada ne kadar zamanın var tatlım ve kaç kilo vermek istiyosun

yoookkk ben o değilim...kalabalıktan karıştı dimiii...ben gelinlik giydiğimde 47 kiloydumm... ah canım ahhh 11 yıl olduuu

Bende cikariyorum o zaman. Sen yazinca aklima geldi. Cok nadir kullandim ama her kullandigimda cok susatiyordu beni.

susatması demek zayıflamak demek bende çıkarıcam bu akşam şu aleti bende de var...önce mekik çekiyim...benim en önemli derdim zaten şu ekmek ve göbekkk :confused::confused::confused:

Kizlar 5 te 5 te gune neyle baslaniyosa onla devam deniyor. Meger hic fark etmemisim. Atiyorum protein gunu sabah yumurta ogle aksam tavuk yesek olmaz mi? Siz nasil yapiyordunuz

canım ilk gün sadece patates yağsız tuzsuz
ikinci gün sebze
3. gün meyve yada et
4. gün meyve yada et (sıalamasını hatırlayamadım :KK51:)
5. gün yumurta

idi geçen hafta yapılan

canım ilk gün sadece patates yağsız tuzsuz
ikinci gün sebze
3. gün meyve yada et
4. gün meyve yada et (sıalamasını hatırlayamadım :KK51:)
5. gün yumurta

idi geçen hafta yapılan
Cnm iste meyve gununde mesela kahvaltida hangi meyve yendiyse butun gun aynisi yencek yaziyor. Onu sormak istedim.

Back
X