• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli sabahlar kizlar.gecen hafta 68.3 tum bu hafta 68.gide gide 300 gr gitmis.daha fazla bekliyordum ama dunden beri kabizlik sorunum var.haftaya daha iyi kilo verebilir ve listeye girebilirim umarim

Canın sağ olsun canım 300 grda birşeydir hem sen kabızlığa rağmen verebilmişsin bende o da yok :oops:
Eminim haftaya sende süper bir rakam bildireceksin zaten bir sonraki cuma sende dahil oluyorsun listeye Allahın izniyle ;)

***8.Takım 428. Etap***

Oynakbasi34 ( 103.7 / 103.7 / 0 /% 0) Sabit
yst38 ( 102.6 / / / )

nnickk (
68 /66.8 / 1.2 /% 1.76 )
selvatico_rosa (67.2 /65.5 / 1.7/ % 3)
adayaren38 ( 61.4 / / / )
mrtmuhasebe ( 68,7 / / / ) 399.etapta izne ayrılmıştı, geri döndü, yüzdesi 28'e bölündü

Takım Ortalaması;
banucum şoklardayım canım ne oldu. tartı bozulmuştur yaa o kadar itinaya böyle bir sonuç çok üzüldüm ve şaşırdım. eğer tartı doğruysa sıkılaşma olmuştur o zaman. çünkü maşallah süper gidiyordun

banucum şoklardayım canım ne oldu. tartı bozulmuştur yaa o kadar itinaya böyle bir sonuç çok üzüldüm ve şaşırdım. eğer tartı doğruysa sıkılaşma olmuştur o zaman. çünkü maşallah süper gidiyordun

Yok canım tartıda sorun olduğunu sanmıyorum yeni sayılır ( 3 ay falan olmuştur en fazla alalı )
Şükür sıkılaşma var sanırım ;) birde benim tartı yağ, su ölçümü falanda yapıyor ( gerçi bugün normal tartıldım bakmadım yağıma tuzuma :KK48: )
İlk aldığımda hiç bir şekilde yağ ölçümü yapmıyordu çok fazla yağ oranı yüksek diye ama geçen denediğimde yaptı ki o bile güzel bir şey benim için demekki yağ oranı düştü ki tartı artık aşırı yağ oranı diye hata vermiyor ;)

Hafta içi daha aşağısınıda görmüştüm o yüzden sıkıntı yapmıyorum ;) inşallah haftaya bende süper bir bildirim yaparım ;)
Bu arada tebrikler çok güzel gitmiş bu hafta kilon ;) 2li rakamlara çok çok az kaldı ;) umarım bende haftaya aynı durume gelirim :KK68:

***8.Takım 428. Etap***

Oynakbasi34 ( 103.7 / 103.7 / 0 /% 0) Sabit
yst38 ( 102.6 /101 /1.6 /% 1.56 )

nnickk (
68 /66.8 / 1.2 /% 1.76 )
selvatico_rosa (67.2 /65.5 / 1.7/ % 3)
adayaren38 ( 61.4 /61.2 /0.2 / % 0.32 )
mrtmuhasebe ( 68,7 / / / ) 399.etapta izne ayrılmıştı, geri döndü, yüzdesi 28'e bölündü

Takım Ortalaması;

canım sen herkesin cep numarasını alsana bildirim günlerinde en azından seni arasınlar sayfaya giremedikleri zaman

En iyisi öyle olur hatta geçen hafta demiştim ama arada kaynadı :KK48:
Senin, Gülşenin ve Haticenin numaraları var bende zaten ;) diğer kızlarda özelden atarlarsa süper olur hem Whatsappdan da mesaj atabilir herkes ;)

En iyisi öyle olur hatta geçen hafta demiştim ama arada kaynadı :KK48:
Senin, Gülşenin ve Haticenin numaraları var bende zaten :KK66: diğer kızlarda özelden atarlarsa süper olur hem Whatsappdan da mesaj atabilir herkes :KK66:

whatsupp grubu kuralım 8 . takımın çıtırları :KK68::KK68:

günaydın bayanlar.. sonuçlar çok iyi görünüyor çok sevindim ben listede yokum ama yinede yazayım geçen hafta 64,4 bu hafta 63,2 giden 1,2 aslında daha düşük rakamda görmüştüm ama almışım yine olsun fena rakam değil bence
bu arada ben listeye ne zaman giriyorum??

günaydın bayanlar.. sonuçlar çok iyi görünüyor çok sevindim ben listede yokum ama yinede yazayım geçen hafta 64,4 bu hafta 63,2 giden 1,2 aslında daha düşük rakamda görmüştüm ama almışım yine olsun fena rakam değil bence
bu arada ben listeye ne zaman giriyorum??
canım çok güzel vermişşsin sende devamı gelecek inş

Back
X