valla benim 38-36 beden hayallerim yok. ben 40 bedende çok mutluyum ona kavuşmama 1 beden kaldı ve son 8 kilo yılmaktan korkuyorum. 1 yılda zar zor 14kg verebildim yaş 38 boy 168 2 çocuklu çalışan kadın ev hanımı hepsi zor oluyor valla yıldımm
Canım güzel de, akşam yoğurdun yanında birsey daha yeseydin acıkırsın böyleAyy yine cumartesi günü tükkan kapalı gibi kimse gelmemiş
Menümü yazayım bugün foto çekemedim :
Sabah: 1 salatalık, 3 badem , azcık beyaz peynir ( tabi ki yine işe geç kaldım )
Öğlen: ızgara tavuk, bulgur pilavı, salata, 2 dlm ekmek
Akşam:1 kase yoğurt
2lt su içtim, 2,5 yapmaya çalışcam.
3 mile leslie
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunMerhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
akşam pilav olmasaymis daha iyiymiş ama olsunMenüm:
sabah: 4 xlebçı. 1 yk lor. 1 yk şor. 1 çk kaymak. 1 çk bal. az peynir. 1 b çay.
öğlen: 1 kase çorba.
akşam: 2 lahana dolması. 2 adet köfte. yarım tabak pirinç pilavı. 1 kase ezme salatası.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı.
şor sizde ne demek bilmiyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım başınız sağ olsun. Dualarımız seninle burayı merrak etme canım benim benim.Merhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
Dimi amma ya ben 6 pazar hep böyle yaparımAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
akşam pilav olmasaymis daha iyiymiş ama olsun
Basın sağolsun canım Rabbim sabir versin mekanı cennet olsun inşallahMerhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
Köfteyi çok severimmmmakşam pilav olmasaymis daha iyiymiş ama olsun
geçmiş olsun canımSlm kızlar bugün biraz ağrım vardı zor geçti benim îçin öğlen dışarıda yedim arkadaşımla buluştum
Sabah: 3 dilim kızarmış tb üzerine az twreyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin tahinpekmez ve çay
Ara: az şekerli türk kahvesi 1 mini browni
Öğlen: 5 ızgara köfte 1 dilim ekmek ayran
Ara: latte yarım kakaolu muffin
Akşam: 2 kaşık makarna 2 kaşık tavuk sote
Ara: türk kahvesi bşr lokma çiko
Ara: biraz meyve
B
Finsternis hiçbişey yememişsin.Menümü paylaşayım :)
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 havuç
Ara
1 avuç kuru üzüm, 3 kuru kayısı
akşam
Iki tane ekmek arası sucuk
Ara:
Çok az kuru üzüm, bir kase yagsiz ve tuzsuz patlamış Mısır
spor ve bol hareket, 10 bardak su
Benim deKöfteyi çok severimmmmBurda iştahım açılıyor kızlar okuyamıyorum.
Benim debazen yemeklerin fotoğrafını çekip atıyorlar midem isyan ediyor o zaman
ben yeni başladım kuru üzüm yemeye etkisini henüz bilmiyorum, dediğin gibi açlık hissini ve tatlı isteğini karşıladığı için yiyorumFinsternis hiçbişey yememişsin.Ama bana göre . Kuru üzüm iyi oluyormu kilo verme sürecinde. Kansızlık için ii sanırım şekerin düşmez . düşerse açlık yapar . onun için mi?
Merhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?