Gülşencim başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallahMerhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
İyi geceler tatlımKızlar sabah qonağım var ben uyumaya gidiyorum hepinize iyi geceler.
Merhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
Merhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
Kız benim de gözüm dünden beri seni arayıp durdu. Canım benim hediyyen güzel sağlıkla kullanSelamünn aleyküm kızlarrrrrrr
Kaçak Oynakbaşı geldi
Dün sabah uyanıp kahvaltı edip duş alana kadar Akraba gününe gitme vakti geldi ve bir türlü uğrayamadım
Akşama kadar eşimin halasındaydık ve baya yoruldum
Huyumdur günde mutfağı bir devralıyorum artık eve dönene kadar
Hatta dün halamızda kız doğum gününde bile mutfaktasın çık artık diye fırça attıama işim bitmeden görev yerimi terk etmedim inatla
Sonuçta kadıncağız zaten hazırlıkları yaparken çok yoruldu bari millet dağıldıktan sonra işi kalmasın dedim
Gayet güzel geçti, kuran okunduktan sonrada bol bol sohbet edildiHiç beklemediğim halde eşimin kuzenlerinden bir tanesi bana hediye almış hemde uzun zamandır çok isteğipte bir türlü almaya fırsatım olmayan birşeydi
İnanılmaz mutlu oldumsonuçta gerek yoktu ama yinede hatırlamış ve şansa tamda gönlüme göre birşey
Eki Görüntüle 1436740
Oradan dönüşte eve uğrayıp kızların eşyalarını hazırlayıp onları doğru Anneme attık
Baş başa karı koca akşam yemeğimizi yedikten sonra Sinemaya gittik '' Çarşı Pazar '' filmine ( komikti aslında ama beklentim daha yüksektiyinede çok güzel vakit geçirdik )
Bol bol sohbet ettik sonrada eve gelince yeni fincanlarıma kahve yaptım ve birlikte çok geç saatte kadar film izleyip en son koltukta uyuya kaldım
Tabi geç yatıncada geç uyandım
Kızlar Annemden geldiğinde biz kahvaltı ediyorduk sonrada direk ev temizliğine giriştimMutfak ve yatak odası bitti şükür Eşim belki akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıkarız diyince az ara verip sizlere bakayım dedim
Dün tabi sporumu yapamadım ( eşimle çıktığımızda yürümeyi saymazsak ) o yüzden bugün telafisini yapacağım inşallah
Yarınada iş bırakmayacağım ki yine sabah akşam sporumu yapabileyim ( sabahta tabi yine erkenden güne başlıyacağım o zaman daha güzel organize edebiliyorum herşeyi)
Canım çok üzüldüm
Başınız sağ olsunRabbim dedeciğini cennetine kabul etsin sizlerede uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Allah sabır versin ...Aminnn
Kız benim de gözüm dünden beri seni arayıp durdu. Canım benim hediyyen güzel sağlıkla kullankız ben kendi dilimde anlata bilsem neler-neler yazıcağım da maalesef söyleceklerimi anca bu kadarıyla anlata biliyorum. Neyse önemli olan günün hoş geçmiş ve ben de senin adına çok sevindim Allahdan dileyim eşinle çocuklarınla hep mutlu olursun ve daha çoooooooooooook böyle doğum günleri geçirirsin inşallah AMİN. Güzel dileklerim çok amma dediyim gibi şu kadarını anlata biliyorum.
Allah yardımcın olsun kız o nazar yüzünden ben neler-neler çekdim de neyse şimdi anlatmıyım.Bu arada geçenlerde hani nazaramı geldim falan diyordum ya
Cidden nazara geldiğime inanıyorum artık
Çünkü son 1 aydır çok fazla kilo vermemle ilgili güzel tepkiler almaya başlamıştım ve özellikle benim çakma elti bu duruma takmış vaziyetteydihani sen veriyorsun ben veremiyorum diye
Aslında çok fazla kilosu yok bana nazaran ama yinede herkes ona kız kilo almışsın dedikçe banada tam tersin çok güzel gidiyorsun devam et dedikçe hatunun nazarımı değiyor nedir 1 aydır kilo vermiyorum
Geçen gün eşim dedi onun gözü götürmüyor şuna anlatma şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye
Dünde günde yine kuzenlerden biri Yengeciğim valla belin bile baya inceldi ( hani daha baya var ama eskiye kıyasla ) dediğinde bir an çakma eltime gözüm kaydı ve o an ki bakışı herşeyi anlatıyordu
Sonrada bir ara hep birlikte salonda oturup sohbet ederken bir kaç kere beni yukardan aşağı süzdüğünü fark ettim
Tekrar bana ay işte nasıl yapıyorsun eltim ben zayıflayamıyorum aksine emzirdikçe kilo alıyorum yedikçe yiyorum dediğinde bende; Ay eltim bende vazgeçtim artık zaten gitmiyor kendimi yırtamam bundan sonra kafama göre takılacağımspor bile yapamıyorum pek dedim
Ne güzel her gün 2 kere spor yapıyorum dedim hatuna iki gündür fırsat bulamıyorum nasıl gözse artık hatundaki
Bakalım bu ters köşe nazarını dağıtabilecekmi
canım evet öğünlerden ziyade aralar cok fazla oldugeçmiş olsun canımbiraz fazla kaçırmışsın sanki olsun yarın telafi edersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?