- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
ay dun gelemedim yoğunluktan. neler olmuş .sanırım yanlış anlaşıldım. sadece kolay olduğunu dillendirmek istemiştim. lütfen en son istediğim şey dargınlık olabilir. sürçü lisan ettimse affedin. gerçekten hiç kaba bi insan değilim kabalığı sevmem gerçekten yanlış anladınız benim yuzumden de gitmeyin ben zaten misafirim 14 martta gidiyorum. kalın lutfen nolur yaaa.
sağol kuzum. ben anladım zaten birkaç gündür gerginliğinizi anlatıyordunuz. umarım herşey sizin için güzel olur.Estağfurullah, ya yazı dili olunca yanlış anlaşılma olabilir. Bende gergin ortam oluşturduğum için tüm gruptan Özür dilerim. Bu aralae zor zamanlar gecirince alinganligimda hat safhada.
sizde gitmeyin misafir değil kalıcı olun
Teşekkürlerneden hayal edemeyeceğin bir kilo olsun ki :) her verdiğin kiloyla hedefine biraz daha yaklaşacaksın, hedef kilon kaçtı? Boyun 168 sanırım o zaman 60 kilo gayet güzel olacaktır senin için vermen gereken 37 kilon var ilk 5-6 kiloyu verdikten sonra kendini daha iyi hissedersin, mutlu olursun motivasyonun artar ve gerisi çorap söküğü gibi gelir
evet malesef çalışıyorum sadece pazarım bana kalıyorEvet canım bu pazartesi Moni sayesinde dahil oldum takıma ve çok sevdim burayı. Gel yaa dönüş yap uzak kalmaKaç kilosun şu an. ben 97.7 ile başladım 2 kilo verdim buraya gelir gelmez kızlar baya etkili
Kendini çok yorma canım ya, sende benim gibi cumartesileri çalışıyorsun herhalde di mi ?
çektim 50 mekik hızlı hızlıben kilo verdikçe saldırcam spora şimdi zorlamıyorum çok kendimi , İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır çok çok mutlu oluruz
valla benim 38-36 beden hayallerim yok. ben 40 bedende çok mutluyum ona kavuşmama 1 beden kaldı ve son 8 kilo yılmaktan korkuyorum. 1 yılda zar zor 14kg verebildim yaş 38 boy 168 2 çocuklu çalışan kadın ev hanımı hepsi zor oluyor valla yıldımmTeşekkürlerneden hayal edemeyeceğin bir kilo olsun ki :) her verdiğin kiloyla hedefine biraz daha yaklaşacaksın, hedef kilon kaçtı? Boyun 168 sanırım o zaman 60 kilo gayet güzel olacaktır senin için vermen gereken 37 kilon var ilk 5-6 kiloyu verdikten sonra kendini daha iyi hissedersin, mutlu olursun motivasyonun artar ve gerisi çorap söküğü gibi gelir
Üzülme canım benim o istediyin 40 bedene ulaştığında her şeyi unutucaqsın inşallah. Sen gitmesen kalsan olmazmı ben seni çok sevdim.valla benim 38-36 beden hayallerim yok. ben 40 bedende çok mutluyum ona kavuşmama 1 beden kaldı ve son 8 kilo yılmaktan korkuyorum. 1 yılda zar zor 14kg verebildim yaş 38 boy 168 2 çocuklu çalışan kadın ev hanımı hepsi zor oluyor valla yıldımm
Olsun hayatım sonunda yanlış anlaşılma olduğu bilindi ya. Ne oldu canım neden gerginsin anlat birlikde paylaşalım.Estağfurullah, ya yazı dili olunca yanlış anlaşılma olabilir. Bende gergin ortam oluşturduğum için tüm gruptan Özür dilerim. Bu aralae zor zamanlar gecirince alinganligimda hat safhada.
sizde gitmeyin misafir değil kalıcı olun
Ne yapıyosunuz bakalım çiçekler
aah aah ne zor bi durumdayız yaevet malesef çalışıyorum sadece pazarım bana kalıyor
Canım benim gözünü oyucam o erkek arkadaşının benim arkadaşımı ne diye üzüyor.Çalışıyorum benbi erkek arkadaşımla kavga ettim ağladım azcık
oy tatlım bende hepinizi sevdim. zaten istesemde gidemem gelirim arada bi ceee derim merak etme sen takipte kalırımÜzülme canım benim o istediyin 40 bedene ulaştığında her şeyi unutucaqsın inşallah. Sen gitmesen kalsan olmazmı ben seni çok sevdim.
ahahah gençlikte olur böle şeyler barışmak için tatlı telaşe başlar gene yüzün güler merak etme.Çalışıyorum benbi erkek arkadaşımla kavga ettim ağladım azcık
Kızlar balaşkam uyandı gidip onunla ilgileniyim gelirim yine.
Canım benim gözünü oyucam o erkek arkadaşının benim arkadaşımı ne diye üzüyor.
Evet canım benim çocuğum. Ömrüm eminim sen ondan daha güzelsin. Eğer dediyin gibi gerçekden sebebi o kızsa boş ver dediyin gibi def olsun gitsin. Benim eskiden sevdiyim vardı ayrıldık. Amma inan şimdi kocamdan öyle razıyım ki. yüreyimi veririm ona o derece iyi bir insan. Hep diyorum Allahım bütün kızlara böyle bir eş nasip et. Biliyormusun bir az ayıp olucak amma o da beni çok sever onun beni sevmesini o kadar kıskananlar oldu ki çok çalışdılar bizi ayrısınlar diye amma hepsi boşa çıkdı kocam hepsinin ağzını kapattı. İnşallah senin de karşına öyle biri çıkacakdır eminim. Sen de öyle birisi için sakın ağlama ben çok ağladım çünki inan hiç deymez. Sen de gönlünce birisiyle evlenip mutlu bir yuva kurduğunda inan kötü olan hiç bir şeyi hatırlamayacaksın bile her şey geride kalacakBalaşka ne yahu çocuğun mune güzel bi kelime o
Evet canım benim çocuğum. Ömrüm eminim sen ondan daha güzelsin. Eğer dediyin gibi gerçekden sebebi o kızsa boş ver dediyin gibi def olsun gitsin. Benim eskiden sevdiyim vardı ayrıldık. Amma inan şimdi kocamdan öyle razıyım ki. yüreyimi veririm ona o derece iyi bir insan. Hep diyorum Allahım bütün kızlara böyle bir eş nasip et. Biliyormusun bir az ayıp olucak amma o da beni çok sever onun beni sevmesini o kadar kıskananlar oldu ki çok çalışdılar bizi ayrısınlar diye amma hepsi boşa çıkdı kocam hepsinin ağzını kapattı. İnşallah senin de karşına öyle biri çıkacakdır eminim. Sen de öyle birisi için sakın ağlama ben çok ağladım çünki inan hiç deymez. Sen de gönlünce birisiyle evlenip mutlu bir yuva kurduğunda inan kötü olan hiç bir şeyi hatırlamayacaksın bile her şey geride kalacak
Ahhh canım benim sorununuz ne bilmiyorum amma dilerim Rabbimin de yardımıyla ailecek sorununuz çabucak çözülür ve hep birlikde mutlu olursunuz inşallah. Dileklerin için teşekkürler.Canım benim MaşallahÖmür boyu sağlıklı ve mutlu olun İnşallah, çok sevindim mutlu olmana , darısı bütün kadınların başına, şu hayattan tek beklentimiz mutluluk ve anlayışlı bir eş başka birşey değil zaten
Valla ben kendi yuvamı kurmaktan çok şu an aileme odaklıyım, biraz zor zamanlar yaşıyoruz kimse umrumda değil zaten.
Benim için o güzel yüreğinden çıkan güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, çok pozitif bi kadınsın hep öyle ol canım benim
Olsun 14 kilo vermişsin işte ne güzel, hem de zorluklara rağmen :) çoğu gitmiş azı kalmış :)valla benim 38-36 beden hayallerim yok. ben 40 bedende çok mutluyum ona kavuşmama 1 beden kaldı ve son 8 kilo yılmaktan korkuyorum. 1 yılda zar zor 14kg verebildim yaş 38 boy 168 2 çocuklu çalışan kadın ev hanımı hepsi zor oluyor valla yıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?