Canım benim depresyonamı girdin acabaKızlar söylemiyim-söylemiyim dedim amma günlerdir hiç iyi diyilim ben ölmek istiyorum ya da kimsenin beni bulamayacağı yerlere gitmek istiyorum tek başına hiç kimseyi görmek istemiyorum kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum kendimi ev işlerine veriyorum amma olmuyor ne oldu bilmiyorum çocuğumu bile görmek istemiyorum bu gün sanki aradığım her şey yemeklerdeymiş gibi saldırdım yemeklere ne yazık ki daha çok pişman oldumhiç bir şey güzel görünmüyor gözüme Allah korusun kendime zarar vereceyimden korkuyorum ki kaç defa yapmak istedim amma oğlumun yüzüne bakınca yapamadım ne yapacağımı bilmiyorum.
Canım neden böyle düşünüyorsunKızlar söylemiyim-söylemiyim dedim amma günlerdir hiç iyi diyilim ben ölmek istiyorum ya da kimsenin beni bulamayacağı yerlere gitmek istiyorum tek başına hiç kimseyi görmek istemiyorum kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum kendimi ev işlerine veriyorum amma olmuyor ne oldu bilmiyorum çocuğumu bile görmek istemiyorum bu gün sanki aradığım her şey yemeklerdeymiş gibi saldırdım yemeklere ne yazık ki daha çok pişman oldumhiç bir şey güzel görünmüyor gözüme Allah korusun kendime zarar vereceyimden korkuyorum ki kaç defa yapmak istedim amma oğlumun yüzüne bakınca yapamadım ne yapacağımı bilmiyorum.
Teşekkür ederim kaptanım dediklerinizi dikkate alıcam aslında böyle biri diyilimdir hep Ayetül Kürsi okurum ben amma kaç zamandır onu bile yapmıyorum. İyi ki beni silkelediniz hemen dua okuyucam belki de kimseyle paylaşmadığım için böyle şeyler yaşıyorum sağ olun yazdıklarınız bana iyi geldi hemen gidip dediklerinizi yaparım. Çok teşekkür ederim.Canım benim depresyonamı girdin acaba
Sakın canımo kötü düşünceleri aklından çıkart,hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz
İnsanız sonuçta bir çok değişik sıkıntılarımız oluyor.bol bol dua oku bitanem yavru la ilgilen çık temiz havada derin derin temiz hava al yürü iyi gelecektir
O kötü düşünceler aman diyim aklından uzaklaştır.ölmek yada başka yerlere gitmek çözüm olsa bizde yapalım.ama değil bitanem,başka yerlere gitsek mutlumu olucaz hayır asla.ailemizden sevdiklerimizden uzak nasıl mutlu olabilirizki böyle bir şey mümkünmü.her şeyi geçtim nerde kalırız ne yer içeriz nasıl insanlar çıkar karşımıza bu insanlar asla iyi niyetli olmazlar
Diyelimki öldük yine kurtulamıyoruz sadece kendimize sonsuz bir cehenneme kapı açıyoruz cennetin kokusunu dahi duyamayıp sonsuz cehennem azabı allah korusun.
yani her ikiside çözüm değil..
Çözüm allaha sığınmak ailemizin evladımızın kıymetini bilmek ve bol bol şükretmek.
Bu geçici sıkıntılardan bir an önce kurtulmak içinde bol dua etmek..
Yavrunu düşün bitanem arkandan üç gün ağlarlar sonra unuturlar"evladın ne idiği belirsiz insanların eline kalır bak bunlarıda düşün..allah muhafaza rabbim hepimizi korusun inşallah aminn..
Seni çok seviyoruz bizim i in çokk değerlisin sende kendini sev ve değer ver
Ayşe ablam ya bunu görünce ağlayarak gülmeye başladım ağlıyımmı güliyimmi şaşırdım ben gerçekden hepinize çok teşekkür ederim hepiniz öyle iyisiniz ki. Hepinizi seviyorum.Banuuuuuu yetişşş bacımmmmmmm
Bitanem ne demekTeşekkür ederim kaptanım dediklerinizi dikkate alıcam aslında böyle biri diyilimdir hep Ayetül Kürsi okurum ben amma kaç zamandır onu bile yapmıyorum. İyi ki beni silkelediniz hemen dua okuyucam belki de kimseyle paylaşmadığım için böyle şeyler yaşıyorum sağ olun yazdıklarınız bana iyi geldi hemen gidip dediklerinizi yaparım. Çok teşekkür ederim.
canım sporun çok iyi tam öğlenki emekleri dicektim akşam telafi etmişsin zaten afiyet olsunAyy yine cumartesi günü tükkan kapalı gibi kimse gelmemiş
Menümü yazayım bugün foto çekemedim :
Sabah: 1 salatalık, 3 badem , azcık beyaz peynir ( tabi ki yine işe geç kaldım )
Öğlen: ızgara tavuk, bulgur pilavı, salata, 2 dlm ekmek
Akşam:1 kase yoğurt
2lt su içtim, 2,5 yapmaya çalışcam.
3 mile leslie
Allah geride kalanlara ömür versin canımMerhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
öğlenle akşam yer değiştirseymiş keşke :)Menümü paylaşayım :)
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 havuç
Ara
1 avuç kuru üzüm, 3 kuru kayısı
akşam
Iki tane ekmek arası sucuk
Ara:
Çok az kuru üzüm, bir kase yagsiz ve tuzsuz patlamış Mısır
spor ve bol hareket, 10 bardak su
meraba canım gruba yeni mi geldin? ilk kez görüyorum senikuru erik kuru kayısı kuru elma hoşafı yapacağım yarın . sindirim sistemi için inanılmaz faydalı. içine üzüm kurusuda ekleyeyim ozaman hem çekirdekleride antikanserojen . missss
canım hemen topla kendini hedef asla yok olmazIyi geceler hatunlar. Maalesef intrnt paketim bittigi icin cuma bildirimde bulunamadim hos gerci fazlaca artidayim. Hedef istek yok oldu regl oncesinde oldugum icin cnm surekli tatli istiyor anlayacaganiz benide kurt kapti maalesef birde izinli yazilmisim telfi etmem lazimmmm.....bugunum tek iyi yani 1 saatlik yuruyustu.neyse gec oldu kizlar ins yarim hepimiz icin cok iyi gecer.
süper canım inş olursunn :)az önce tartıldım. Kilom 73.5.
cumaya kadar 72 olmayı hedefliyorum.
canım nice mutlu yılların olsun inşallah :) bu arada biz senle epeydir konuşamıyoruz özledim nasıl gidiyor?Selamünn aleyküm kızlarrrrrrr
Kaçak Oynakbaşı geldi
Dün sabah uyanıp kahvaltı edip duş alana kadar Akraba gününe gitme vakti geldi ve bir türlü uğrayamadım
Akşama kadar eşimin halasındaydık ve baya yoruldum
Huyumdur günde mutfağı bir devralıyorum artık eve dönene kadar
Hatta dün halamızda kız doğum gününde bile mutfaktasın çık artık diye fırça attıama işim bitmeden görev yerimi terk etmedim inatla
Sonuçta kadıncağız zaten hazırlıkları yaparken çok yoruldu bari millet dağıldıktan sonra işi kalmasın dedim
Gayet güzel geçti, kuran okunduktan sonrada bol bol sohbet edildiHiç beklemediğim halde eşimin kuzenlerinden bir tanesi bana hediye almış hemde uzun zamandır çok isteğipte bir türlü almaya fırsatım olmayan birşeydi
İnanılmaz mutlu oldumsonuçta gerek yoktu ama yinede hatırlamış ve şansa tamda gönlüme göre birşey
Eki Görüntüle 1436740
Oradan dönüşte eve uğrayıp kızların eşyalarını hazırlayıp onları doğru Anneme attık
Baş başa karı koca akşam yemeğimizi yedikten sonra Sinemaya gittik '' Çarşı Pazar '' filmine ( komikti aslında ama beklentim daha yüksektiyinede çok güzel vakit geçirdik )
Bol bol sohbet ettik sonrada eve gelince yeni fincanlarıma kahve yaptım ve birlikte çok geç saatte kadar film izleyip en son koltukta uyuya kaldım
Tabi geç yatıncada geç uyandım
Kızlar Annemden geldiğinde biz kahvaltı ediyorduk sonrada direk ev temizliğine giriştimMutfak ve yatak odası bitti şükür Eşim belki akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıkarız diyince az ara verip sizlere bakayım dedim
Dün tabi sporumu yapamadım ( eşimle çıktığımızda yürümeyi saymazsak ) o yüzden bugün telafisini yapacağım inşallah
Yarınada iş bırakmayacağım ki yine sabah akşam sporumu yapabileyim ( sabahta tabi yine erkenden güne başlıyacağım o zaman daha güzel organize edebiliyorum herşeyi)
Canım çok üzüldüm
Başınız sağ olsunRabbim dedeciğini cennetine kabul etsin sizlerede uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Allah sabır versin ...Aminnn
saol cnm biz iyiyiz sen? vaktin oldukça gel cnmSa. Kızlar nasılsınız?
Benim netin kotası bitti bu yüzden gündüzleri nete giremicem ancak akşamları vaktim oldukça.
bugün daha güzel olmuş menün canım, afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı salça sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase peynirli makarna
ara: az şekerli türk kahvesi yanında 1 lokma çiko
akşam: 1 kase pırasa 2 kaşık makarna 2 çiğköfte
ara: yeşil çay tarçınlı
su
Çikolataya ne diyim bilemedim amma onun dışına iyi gözüküyor. Bir de ben meyveyi yoğurtla tüketiyorum ö bür türlü kilo yapıyomuş.Menüm:
Sabah
2 dilim ekmek, biraz labne peyniri
öğle
1 kivi, 1 muz, 1 parça simit
ara
bir parça çikolata
akşam
1 kase yoğurt, 1 tabak kabak yemeği
30 dk spor, 8 bardak su
Cidden kilo mu yapıyorÇikolataya ne diyim bilemedim amma onun dışına iyi gözüküyor. Bir de ben meyveyi yoğurtla tüketiyorum ö bür türlü kilo yapıyomuş.
hiç birşey yemedin mi?Kahvaaltı yok.
Öğlen:
Akşam:
Yok kız yedim yediklerimi yazarsam beni yolmanızdan korktum kız.hiç birşey yemedin mi?
Ayça Kayadan duydum yoğurtla tüketin dedi. Yalnız meyve yendiyinde kilo yapıyomuş.Cidden kilo mu yapıyorolamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?