Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım benim depresyonamı girdin acaba
Sakın canımo kötü düşünceleri aklından çıkart,hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz
İnsanız sonuçta bir çok değişik sıkıntılarımız oluyor.bol bol dua oku bitanem yavru la ilgilen çık temiz havada derin derin temiz hava al yürü iyi gelecektir

O kötü düşünceler aman diyim aklından uzaklaştır.ölmek yada başka yerlere gitmek çözüm olsa bizde yapalım.ama değil bitanem,başka yerlere gitsek mutlumu olucaz hayır asla.ailemizden sevdiklerimizden uzak nasıl mutlu olabilirizki böyle bir şey mümkünmü.her şeyi geçtim nerde kalırız ne yer içeriz nasıl insanlar çıkar karşımıza bu insanlar asla iyi niyetli olmazlar
Diyelimki öldük yine kurtulamıyoruz sadece kendimize sonsuz bir cehenneme kapı açıyoruz cennetin kokusunu dahi duyamayıp sonsuz cehennem azabı allah korusun.
yani her ikiside çözüm değil..
Çözüm allaha sığınmak ailemizin evladımızın kıymetini bilmek ve bol bol şükretmek.
Bu geçici sıkıntılardan bir an önce kurtulmak içinde bol dua etmek..
Yavrunu düşün bitanem arkandan üç gün ağlarlar sonra unuturlar"evladın ne idiği belirsiz insanların eline kalır bak bunlarıda düşün..allah muhafaza rabbim hepimizi korusun inşallah aminn..
Seni çok seviyoruz bizim i in çokk değerlisin sende kendini sev ve değer ver

Canım neden böyle düşünüyorsun zor bir dönemden geciyorsun sanırım, her insan bazen böyle bunalım yasayabilir ve maalesef bu bunalım ve üzüntü dönemlerinde kendimizi yemeye veriyoruz
bol bol dua et ve olumlu düşünmeye çalış, kendini bırakma

Teşekkür ederim kaptanım dediklerinizi dikkate alıcam aslında böyle biri diyilimdir hep Ayetül Kürsi okurum ben amma kaç zamandır onu bile yapmıyorum. İyi ki beni silkelediniz hemen dua okuyucam belki de kimseyle paylaşmadığım için böyle şeyler yaşıyorum sağ olun yazdıklarınız bana iyi geldi hemen gidip dediklerinizi yaparım. Çok teşekkür ederim.

Finsternis alıntı yapamadım hayatım amma çok teşekkür ederim hepiniz öyle çok iyisiniz ki ben gerçekden hepinize teşekkür ederim demek ki buraya boşu-boşuna katılmamışım varmış bir hikmet. Hatta şimdi dualar kitabını götürdüm ve okumaya başlıyorum.

Bitanem ne demek
Zaman zaman hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bu sana özel bir durum değil
Hem acılar dertler kederler paylaşıldıkça azalır
İyiki anlattın,burada sadece derdimiz kilo vermek değilki biz bir aileyiz ve her şeyi paylaşıcaz mutluluğumuzu sevincimizi üzüntümüzü derdimizi

Ayy hiç bir şey bizden değerli ve önemli değil

Ben gerçekden hepinize çok teşekkür ederim gidip bir kaç dua okudum ve gerçekden iyi geldi. Bundan sonra hep okuyucam aslında hep okurum özellikle Ayetül Kürsiyi amma kaç zamandır okumuyordum. Sizlerin sayesinde silkelendim ve iyi de oldu hepinizi kucaklayıp öpüyorum derdimi kendi derdiniz gibi gördünüz gerçekden burası insana iyi geliyor.

Bugünkü menüm

Sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı salça sürdüm yanında 1 kk peynir biraz zeytin tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase peynirli makarna
ara: az şekerli türk kahvesi yanında 1 lokma çiko
akşam: 1 kase pırasa 2 kaşık makarna 2 çiğköfte
ara: yeşil çay tarçınlı

su

canım sporun çok iyi tam öğlenki emekleri dicektim akşam telafi etmişsin zaten afiyet olsun
Merhaba herkese dedem bu sabah vefat etti dualarinizi bekliyorum izinli yazmayın ama bir müddet giremem foruma
Allah geride kalanlara ömür versin canım
öğlenle akşam yer değiştirseymiş keşke :)
kuru erik kuru kayısı kuru elma hoşafı yapacağım yarın . sindirim sistemi için inanılmaz faydalı. içine üzüm kurusuda ekleyeyim ozaman hem çekirdekleride antikanserojen . missss
meraba canım gruba yeni mi geldin? ilk kez görüyorum seni
canım hemen topla kendini hedef asla yok olmaz paketini al gel hadi
az önce tartıldım. Kilom 73.5.
cumaya kadar 72 olmayı hedefliyorum.
süper canım inş olursunn :)
canım nice mutlu yılların olsun inşallah :) bu arada biz senle epeydir konuşamıyoruz özledim nasıl gidiyor?
Sa. Kızlar nasılsınız?
Benim netin kotası bitti bu yüzden gündüzleri nete giremicem ancak akşamları vaktim oldukça.
saol cnm biz iyiyiz sen? vaktin oldukça gel cnm

bugün daha güzel olmuş menün canım, afiyet olsun

Menüm:
Sabah
2 dilim ekmek, biraz labne peyniri
öğle
1 kivi, 1 muz, 1 parça simit
ara
bir parça çikolata
akşam
1 kase yoğurt, 1 tabak kabak yemeği

30 dk spor, 8 bardak su

Menüm:
Sabah
2 dilim ekmek, biraz labne peyniri
öğle
1 kivi, 1 muz, 1 parça simit
ara
bir parça çikolata
akşam
1 kase yoğurt, 1 tabak kabak yemeği

30 dk spor, 8 bardak su
Çikolataya ne diyim bilemedim amma onun dışına iyi gözüküyor. Bir de ben meyveyi yoğurtla tüketiyorum ö bür türlü kilo yapıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…