Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 1 yk kaymak. 1 yk şor. 2 yk lor. bir az peynir. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 5 adet badem. 1 b çay
Öğlen: 1 elma. 2 mandalin. 6 yk yoğurt.
Ara: 5 ceviz 1 b çay
Akşam: 1 kase etli çorba bol yeşillik
2 kupa yeşil çay 1 kupa papatya çayı. 1 lt su.
Şor sizde nedir bilmiyorum amma lor gibi bir şey.
Bu arada kızlar durumum düne göre iyi amma hala devam ediyor ne oldu bilemedim

menüm gelsin

sabah: aç karna su, 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı biraz salça biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: 2 dilim tam buğdaydan peynirli tost
ara: 1 yeşil elma
akşam: 3-4 kaşık patates salatası, 1 porsiyon tavuklu mantarlı yemek
ara: az şekerli türk kahvesi

su var spor yok

leyla senin boy kaçtı canım bende 55 olmak istiyorum hedefimiz aynı
boyum 1,65 canım, 55 çoook olmak istiyorum tam ideal kilom diyebilirim, senin boyun kaç canım inş birlikte kısa zamanda ulaşırız
Adım melek , bende 60 olmak istiyorum yolum çokk uzun , memnun oldum leylacım
memnun oldum melekcim istedikten sonra zamanla kısalır o yollar :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğleden sonra Anneme attım kendimi akşam üzerede dönünce hadi şunu yap hadi bunu yap derken eşim geldi ve ancak fırsatım oldu pc başına oturmaya

Sabah tartıldım ve regl olmama rağmen aynı çıktım ama yarın tekrar tartılacağım bakalım fark olacakmı sonuçta reglm bitmek üzere

Banu canım benim üzülme malesef bazıları kızlarına elinden gelen maddi-manevi her türlü yardımı yapar. oğula gelince nedense durum hep farklı olur. Kardeşlerimden biliyorum.

Bizim KVde durum tam tersi o kızlarına yamar ( büyüğün zaten ihtiyacı yok ) ama oğluna gelince nasıl oldu maaşınız yetmez diye adama birde fırça atar
Annem sağ olun hepimize karşı eşit davranır ne erkek kardeşimi ayırır nede bizleri ve aksine hep der bugün bize birşey olursa bile herşey 3 eşit parçaya böleceksiniz diye bazen ben şakasına diyorum yok oğluşunu kandırıp ben daha çok alacağım diye kadıncağız nasıl gülüyor herkesten beklerim ama sen asla yapmaz öyle birşey diye

Yok canım Allah için eşim aileme güvenipte borç yapmaz aksine çoğu zaman son ana kadar sabreder ve çok sıkıştığında ben dayanamam Annemlere dert yandığımda Annem ısrar eder şöyle yapalım böyle yapalım diye en son hatta Annemler 4 - 5 sene evvel bizim bir borcumuzu kapatmaya kalkıştıklarında eşim bana kızdı neden ailene anlatıyorsun diye ama dediğim gibi son çare onlar oluyordu
Eşim kendi bile hep der Allah razı olsun benim kendi Ailemin sahip çıkmadığı kadar çok sahip çıktı Ailen bize diye
Valla banyo tadilatını yaptırdıktan sonra zaten başkada birşey yaptırmam ev içine yeter
Ramazanda da eşim ek iş yapmayı planlıyor o zamanda eline güzel bir para geçerse Anneme tadilatın yarısını ödemeyi düşünüyorum en azından bizimde içimiz rahat etsin

banum sıkma canını sağlığın önemli ver geç parayı da umursama kuzum napıcan sinirlerine hakim olucan

Kız zaten benim uyuz olduğum parayı istemesi değil yaptığı tavır
Bugün Annemlerlede konuştuk oda inanamadı sonradan görme olunca demekki böyle oluyor ayıp insan kardeşine bu şekilde söylemez madem alacaktı siz verdiğinizde alsaymış ya dedi

Canım elyesa geçen gün helallik alıp ayrıldı sanırım bir takım sorunlar yüzünden gelemiyecek uzun bir süre hatta hiç gelemeyebilirde helallik aldığına göre

Canım boşver sağlıklı doğsunda o zaman asıl belli olur doktorlar çoğu zaman yanılabiliyor kilo konusunda da Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gerisi boş

Selam kizlar anca gelebildim bugun cok yogun bir gundu cok yorgunum
bugunki menum
sabah
yarim simit, peynir zeytin, domates, bir bardak kahve
oglen
iki yumurta, 4 cay kasik portakal receli, bir kaşık visne receli, bir dilim peynir, bir yesil zeytin, bir dilim cavdar ekmegi, bir bardak yesil cay
1,5lt su spor yapadim yarim yapicam inşallah

Ben bu gidişle biraz zor döneceğim takıma

Nedemiş o kurtmu kaptı yoksa senide
Canım kilo almamışsındır yoğunluktan öyle dediğini düşünüyorum ama ne olursa olsun uzak kalma buradan hem hoş sohbetimizi eder hemde ufak ufakda olsa kilolardan kurtuluruz

sohbete katılırım da... sanırım bir süre kilo bildirimi yapamayacağım :) takımdan uzak kaldığında kilo veremezsin, alırsın diyen kimdi hatırlamıyorum ama haklıymış
Kız hoş geldin nasılsın nerelerdesin sen bakiim özledik vallahi. Ne oldu canım niye dönemiyorsun.
Ben de sizleri özledim buradayım artık ama bir süre kilo bildirimi yapamayacağım

Kız ben de söylemişdim gitme diye amma dinleyen kim. Hadi bakalım Allah kolaylık versin şimdi aldığın kiloları yerine geri gönderirsin artık Canım bir daha hoş geldin sen burda bulun kilolar gidecek inşallah.

tebrikler
ben 100gr verseydim hava bence harika gitmiş
Sagol canim bol su ictim odem atmak için
Biraz fazlaydi canim ama dengeleye calisiyorum, pilavi cok seviyorum o yuzden dayanamiyorum İnşallah haftaya daha iyi sonuclar aliriz
Afiyet olsun guzel menu leylacim

Canım genelde hepimiz aynı şeyi söylüyoruz sürüden ayrılanı kurt kapar diye
Bildirime katılmasanda mutlaka burada ol, menülerini bildir ve sohbete ortak ol emin ol o bile sana çok fayda edecek artık birlikte güzel güzel kilolarımızı veririz

Bu saat oldu anca fırsatım oldu yazmayaçokkkk yorgunum ayaklarım belim resmen tutmuyor
Ama çok güzel bir gün geçirdik komşularımla

Banummmm ne diyim bitanem sana Allah şu kv ne karşı sana kolaylıklar versin,benim kendi güzel yüreği güzel arkadaşımher bir satırını okudum yazdıklarının bana roman gibi geliyor ,o kadar da güzel anlatıyorsunki

Günaydun Moni
Bak sen beni çağırdın ben 2 kilo verdim, çok sağol canım başta sana ve sonra takımda ki bütün kızlara
Haftaya verirsin canım, aahh inşallah bende görürüm 60ları
Canım benim ne demek burada hepimiz bir aileyiz ve beraberce bu işi bitircez

Ah bitanem sence tercih edermiyim

Tatlım yanlış anlamışsın kötü veya hakaret içeren bir şey yok ortada
Böyle yanlış alaşılma ile gidersen hepimiz çok üzülürüz
Hadi öpüşün koklaşın

haklısınız neyse olan oldu inşallah durumu kurtarırım bir an önce teşekkürler hoş buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…