• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay dun gelemedim yoğunluktan. neler olmuş .sanırım yanlış anlaşıldım. sadece kolay olduğunu dillendirmek istemiştim. lütfen en son istediğim şey dargınlık olabilir. sürçü lisan ettimse affedin. gerçekten hiç kaba bi insan değilim kabalığı sevmem gerçekten yanlış anladınız benim yuzumden de gitmeyin ben zaten misafirim 14 martta gidiyorum. kalın lutfen nolur yaaa.

Estağfurullah, ya yazı dili olunca yanlış anlaşılma olabilir. Bende gergin ortam oluşturduğum için tüm gruptan Özür dilerim. Bu aralae zor zamanlar gecirince alinganligimda hat safhada.
sizde gitmeyin misafir değil kalıcı olun :KK19:

Estağfurullah, ya yazı dili olunca yanlış anlaşılma olabilir. Bende gergin ortam oluşturduğum için tüm gruptan Özür dilerim. Bu aralae zor zamanlar gecirince alinganligimda hat safhada.
sağol kuzum. ben anladım zaten birkaç gündür gerginliğinizi anlatıyordunuz. umarım herşey sizin için güzel olur.
hayat paylaşınca güzelmi,ş yardımımız dokunursa anlatın rahatlarsınız.

Teşekkürler :KK19: neden hayal edemeyeceğin bir kilo olsun ki :) her verdiğin kiloyla hedefine biraz daha yaklaşacaksın, hedef kilon kaçtı? Boyun 168 sanırım o zaman 60 kilo gayet güzel olacaktır senin için vermen gereken 37 kilon var :KK45: ilk 5-6 kiloyu verdikten sonra kendini daha iyi hissedersin, mutlu olursun motivasyonun artar ve gerisi çorap söküğü gibi gelir :KK19:

37 kilo :KK43::KK43::KK43:
off çokmuş yaa :KK43::KK43::KK43:
Umarım öyle olur canım benim hedefim 60 :KK54:

Evet canım bu pazartesi Moni sayesinde dahil oldum takıma ve çok sevdim burayı. Gel yaa dönüş yap uzak kalma :KK19: Kaç kilosun şu an. ben 97.7 ile başladım :KK22: 2 kilo verdim buraya gelir gelmez kızlar baya etkili :KK73::KK73:

Kendini çok yorma canım ya, sende benim gibi cumartesileri çalışıyorsun herhalde di mi ?

çektim 50 mekik hızlı hızlı :KK73::KK73: ben kilo verdikçe saldırcam spora şimdi zorlamıyorum çok kendimi , İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır çok çok mutlu oluruz :KK19::KK68::KK68:
evet malesef çalışıyorum sadece pazarım bana kalıyor

Teşekkürler :KK19: neden hayal edemeyeceğin bir kilo olsun ki :) her verdiğin kiloyla hedefine biraz daha yaklaşacaksın, hedef kilon kaçtı? Boyun 168 sanırım o zaman 60 kilo gayet güzel olacaktır senin için vermen gereken 37 kilon var :KK45: ilk 5-6 kiloyu verdikten sonra kendini daha iyi hissedersin, mutlu olursun motivasyonun artar ve gerisi çorap söküğü gibi gelir :KK19:
valla benim 38-36 beden hayallerim yok. ben 40 bedende çok mutluyum ona kavuşmama 1 beden kaldı ve son 8 kilo yılmaktan korkuyorum. 1 yılda zar zor 14kg verebildim yaş 38 boy 168 2 çocuklu çalışan kadın ev hanımı hepsi zor oluyor valla yıldımm

valla benim 38-36 beden hayallerim yok. ben 40 bedende çok mutluyum ona kavuşmama 1 beden kaldı ve son 8 kilo yılmaktan korkuyorum. 1 yılda zar zor 14kg verebildim yaş 38 boy 168 2 çocuklu çalışan kadın ev hanımı hepsi zor oluyor valla yıldımm
Üzülme canım benim o istediyin 40 bedene ulaştığında her şeyi unutucaqsın inşallah. Sen gitmesen kalsan olmazmı ben seni çok sevdim.

Olsun hayatım sonunda yanlış anlaşılma olduğu bilindi ya. Ne oldu canım neden gerginsin anlat birlikde paylaşalım.

Üzülme canım benim o istediyin 40 bedene ulaştığında her şeyi unutucaqsın inşallah. Sen gitmesen kalsan olmazmı ben seni çok sevdim.
oy tatlım bende hepinizi sevdim. zaten istesemde gidemem gelirim arada bi ceee derim merak etme sen takipte kalırım :KK60:
Çalışıyorum ben :mad: bi erkek arkadaşımla kavga ettim ağladım azcık :KK14:
ahahah gençlikte olur böle şeyler barışmak için tatlı telaşe başlar gene yüzün güler merak etme.

Canım benim gözünü oyucam o erkek arkadaşının benim arkadaşımı ne diye üzüyor.

Eski hoşlandığı kızın mevzusu açıldı, adını hatırlamıyorum diyo bana, yalan söylüyo, kızı buldum bende, çünkü bir arkadaşının kuzeni, kız çok güzel falan bi de benimle alakası yok, kız renkli gözlü taş gibi bi kız falan, adını hatırlamıyorum demesi önce çok sinirimi bozdu, ve zaten bana olan sevgisinden çok şüphem vardı, ayrıldım, 8 aydır birlikteydik ama son zamanlarda bi soğuma vardı onda, huyları değiştir , sebebi kesinlikle o kız bunu o kadar iyi hissediyorum ki ...
Ne diyim defolsun gitsin, ben biraz ağlar yine yoluma devam ederim napiyim. :KK14::KK14:

Balaşka ne yahu çocuğun mu :KK23: ne güzel bi kelime o :KK54::KK54::KK54:
Evet canım benim çocuğum. Ömrüm eminim sen ondan daha güzelsin. Eğer dediyin gibi gerçekden sebebi o kızsa boş ver dediyin gibi def olsun gitsin. Benim eskiden sevdiyim vardı ayrıldık. Amma inan şimdi kocamdan öyle razıyım ki. yüreyimi veririm ona o derece iyi bir insan. Hep diyorum Allahım bütün kızlara böyle bir eş nasip et. Biliyormusun bir az ayıp olucak amma o da beni çok sever onun beni sevmesini o kadar kıskananlar oldu ki çok çalışdılar bizi ayrısınlar diye amma hepsi boşa çıkdı kocam hepsinin ağzını kapattı. İnşallah senin de karşına öyle biri çıkacakdır eminim. Sen de öyle birisi için sakın ağlama ben çok ağladım çünki inan hiç deymez. Sen de gönlünce birisiyle evlenip mutlu bir yuva kurduğunda inan kötü olan hiç bir şeyi hatırlamayacaksın bile her şey geride kalacak:KK15::KK15::KK15:

Evet canım benim çocuğum. Ömrüm eminim sen ondan daha güzelsin. Eğer dediyin gibi gerçekden sebebi o kızsa boş ver dediyin gibi def olsun gitsin. Benim eskiden sevdiyim vardı ayrıldık. Amma inan şimdi kocamdan öyle razıyım ki. yüreyimi veririm ona o derece iyi bir insan. Hep diyorum Allahım bütün kızlara böyle bir eş nasip et. Biliyormusun bir az ayıp olucak amma o da beni çok sever onun beni sevmesini o kadar kıskananlar oldu ki çok çalışdılar bizi ayrısınlar diye amma hepsi boşa çıkdı kocam hepsinin ağzını kapattı. İnşallah senin de karşına öyle biri çıkacakdır eminim. Sen de öyle birisi için sakın ağlama ben çok ağladım çünki inan hiç deymez. Sen de gönlünce birisiyle evlenip mutlu bir yuva kurduğunda inan kötü olan hiç bir şeyi hatırlamayacaksın bile her şey geride kalacak:KK15::KK15::KK15:

Canım benim Maşallah :nazar::nazar: Ömür boyu sağlıklı ve mutlu olun İnşallah, çok sevindim mutlu olmana , darısı bütün kadınların başına, şu hayattan tek beklentimiz mutluluk ve anlayışlı bir eş başka birşey değil zaten :KK68:
Valla ben kendi yuvamı kurmaktan çok şu an aileme odaklıyım, biraz zor zamanlar yaşıyoruz kimse umrumda değil zaten.
Benim için o güzel yüreğinden çıkan güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, çok pozitif bi kadınsın hep öyle ol canım benim:KK60:

Canım benim Maşallah :nazar::nazar: Ömür boyu sağlıklı ve mutlu olun İnşallah, çok sevindim mutlu olmana , darısı bütün kadınların başına, şu hayattan tek beklentimiz mutluluk ve anlayışlı bir eş başka birşey değil zaten :KK68:
Valla ben kendi yuvamı kurmaktan çok şu an aileme odaklıyım, biraz zor zamanlar yaşıyoruz kimse umrumda değil zaten.
Benim için o güzel yüreğinden çıkan güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, çok pozitif bi kadınsın hep öyle ol canım benim:KK60:
Ahhh canım benim sorununuz ne bilmiyorum amma dilerim Rabbimin de yardımıyla ailecek sorununuz çabucak çözülür ve hep birlikde mutlu olursunuz inşallah. Dileklerin için teşekkürler.

Olsun 14 kilo vermişsin işte ne güzel, hem de zorluklara rağmen :) çoğu gitmiş azı kalmış :):KK50:ha gayret :KK5:

Ayy yine cumartesi günü tükkan kapalı gibi kimse gelmemiş :rolleyes:

Menümü yazayım bugün foto çekemedim :

Sabah: 1 salatalık, 3 badem , azcık beyaz peynir ( tabi ki yine işe geç kaldım )

Öğlen: ızgara tavuk, bulgur pilavı, salata, 2 dlm ekmek

Akşam:1 kase yoğurt

2lt su içtim, 2,5 yapmaya çalışcam.
3 mile leslie

Back
X