Benimkilo 64.5cnm leslie deniyorum 2 gündür 3 mill yapıyorum, sikilasmak ve Zayıflamak istiyorum.
(6)
Cardio egzersizi arayanlara 2 önerim var, biri android telefonlar için
1 =) google play store dan (nike training) indirmenizi öneririm, ücretsiz çok sayıda cardio egzersizleri var.
En kısası yarım saat sürüyor.
2 =) http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/...wback-fat-loss-30-day-challenge-week-2-day-2/
bu sitede ( hiit workout) yazan yerde istediğiniz tarzda cardio var, yogasından ev egzersizlerine kadar
Nasıl sonuç peki işe yaradımı çok. B3n zaten başlamıştım 1 hft yaptım sonra dizim böyle olunca bıraktım yine başladım 2 gündür, iç bacak olan sguat onuda yapıyorum.
Ayrıca más sana tbrk ederim.
evet cnm tabloya göre yapıyorum gibi bazen yorgunsam 50 yapıyorum ama en azSende tabloya göre mi yapiosun canim ben sadece normal squat yaptim sonuç süper 50 iyle baslayip 250iyle bitiyo bacaklarim sikilasti kalçam yuvarlaklasti sertlesti biraz ama hala yumusak ben simdi ağirlikla başlicam normal sumo karışık yapicam
Hmm karbonhidrat patlamasi yaşamssngeleliiiimmm cezanaaa 3 gün boyunca akşam yemelerinde karbonhidrat yasak sebze yemeği et corba ne istersen ye ama karbonhidrat yokk akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyosun su ve bitki çayi harici veee leslie 2 mil yapacaksin ( istersen başka spor yapabilirsin 30 dklk) kolay gelsin bu söyleriklerimin hepsi 3 gün uygulanacak şekerimmm
aksam 6 da akşam yemeği yeme kısmı hariç diğerleri tamamdır :):) çünkü işten çıkıp eve gitmem saat 7 yi buluyor :)
Benim iç bacak müthiş sıkılasti canim bende thing master ile yapiyorum ssıkıyorum bacagimin arasinda 500 tane hala devam ediyorumevet cnm tabloya göre yapıyorum gibi bazen yorgunsam 50 yapıyorum ama en az
bende toplansin sikilassin istiyorum işte. Birde iç bck ne alemde senn bende pilates çemberi ile yapıyorum etkili olur inş.
benim iç bacak fena canım nedir bu thing masterBenim iç bacak müthiş sıkılasti canim bende thing master ile yapiyorum ssıkıyorum bacagimin arasinda 500 tane hala devam ediyorum
kızlar kızım oturma odası koltuklarının deri bölümlerine hep tükenmez kalemle sanat eseri yapmış koltuğu zaten ya satıcam yada birine vercem ama çok kötü görünüyo cif çamaşır suyu anway denedim çıkmadı neyle çıkarabilirim fikri olan var mı
benim iç bacak fena canım nedir bu thing master
bilen yok mu yaaa
ağlıcam şimdi...
Sealam canım hoş geldin.selam kızlar napıyosunuz? 2 gündür yediklerime pek dikkat edemiyorum konsantrasyonum yine azaldı...ama zararın neresinden dönsem kardır diyorum...regl öncesindeyim biraz onun verdiği iştah da var...siz napıyosunuz?
hoşbuldum canım nasılsın diyet nasıl gidiyorSealam canım hoş geldin.
2
İyiyim ömrüm sen nasılsın diyet kötü diyil ama bu gün yine sanki içime aç bir canavar girmiş sabrediyorum bakalım ne olucak.hoşbuldum canım nasılsın diyet nasıl gidiyor
Benim iç bacak müthiş sıkılasti canim bende thing master ile yapiyorum ssıkıyorum bacagimin arasinda 500 tane hala devam ediyorum
malesef canım o hisse sabretmek zorundayız bende de oluyor, aslında bazen aç olmadan da psikolojik olarak yeme gereği duyuyorum sabretmek şartİyiyim ömrüm sen nasılsın diyet kötü diyil ama bu gün yine sanki içime aç bir canavar girmiş sabrediyorum bakalım ne olucak.
3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?