Menüm:
Sabah: 4 adet xlebçı. bir az peynir. 2 yk lor peynir.1 çk bal. 5 zeytin. domates. salatalık. 1 b çay
Ara: 5 adet badem. 1 b çay.
Öğlen: 2 yumurta haşlama
Ara: 5 adet ceviz. 1 b çay
Akşam: salata-(sebze ve yeşillik elma sirkesi zeytin yağı. 1 kase çorba.
1 kupa papatya çayı. 1 lt su.
Selam kızlar
bugu n ki menu ve sporum
sabah
bir kaşık yagda kızarmış patates domates soslu, bir dilim ekmek bir bardak cay
oglen
bir bardak yesil cay
aksam
bir tabak acebek, bir kase yogurt, bir dilim ekmek
bir kucuk kase tramusi 60 gr
toplam kcal 855
Jilian level 1 - 25 dk
Plates - 10dk
leslie 1mil - 15 dk
acikirsam elma yiyecem bugun fazla su icemedim birazdan sekersiz cay icerim
Günaydın kızlar
bişey soracağım dun salatanin tuzunu fazla koymusum oyle yedim cok tuzlu degildi ama ben cok tuzlu yemedim icin biraz tuzlu geldi bana odem tutmamasi icin ne yapmaliyim bilgi veren olursa sevinirim birde dun ilk defa spora başladım ve bu sabah kas agrisiyla uyandim bu geçici mi bugun sporuma devam etsem bir sorun olur mu
3
kızlar kızım oturma odası koltuklarının deri bölümlerine hep tükenmez kalemle sanat eseri yapmış koltuğu zaten ya satıcam yada birine vercem ama çok kötü görünüyo cif çamaşır suyu anway denedim çıkmadı neyle çıkarabilirim fikri olan var mı
Netten aldm canim 10 lira kargoyla 15 e geldi bi bak istersen nettencok etkili ic bacak ve basen için :)
kızlar bugün iyice şiş hissediyorum spor yapamıcam yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..ara öğünlerimi daha sağlıklı hale getirmek için çiğ badem ve kayısı aldım okula da götürücem
Bugün yaptığım sporlar
♥Leslie 1 mil 15 dk (bacakta 1er kilolukağırlıklarla)
♥twist shape stepper 20 dk (k
kollarda 1 er kiloluk ağırlıklarla
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥30 deatlift 10 kilo ağırlıkla (yarisi sumo)
♥8 dklk karın videosu
♥120 mekik
♥50 selülit savar haraketi
♥50 üçgen
♥500 thing master aletiyle bacak çalışma
♥30 sn plank
♥20şerden 40 sn yan plank
S.a arkadaşlar bazı ailevi sorunlardan dolayi izne ayrılmak istiyorum 2 veya 3 haftalik biraz kendimi toplamam lazım hakkınızı helal edin inş.
Menüm gelsin
Sabah: 1,5 dilim kuzarmış tb biraz salça tahinpekmez 1 kk peynir ve zeytin çay
Öğlen: 2 parça kızarmış balık arkasından bir dilim ev yapımı ekmek kadayıfı biraz kaymak
Ara: 1 mini brownîe intense
Ara: az şekerli türk kahvesi 1 lokma muz
Akşam: 1 kase ıspanak 2 kaşık ıspanak
Ara: bitki çayı içerim
Bol su
Selam kızlar
bugu n ki menu ve sporum
sabah
bir kaşık yagda kızarmış patates domates soslu, bir dilim ekmek bir bardak cay
oglen
bir bardak yesil cay
aksam
bir tabak acebek, bir kase yogurt, bir dilim ekmek
bir kucuk kase tramusi 60 gr
toplam kcal 855
Jilian level 1 - 25 dk
Plates - 10dk
leslie 1mil - 15 dk
acikirsam elma yiyecem bugun fazla su icemedim birazdan sekersiz cay icerim
Menüm:
Sabah: 4 adet xlebçı. bir az peynir. 2 yk lor peynir.1 çk bal. 5 zeytin. domates. salatalık. 1 b çay
Ara: 5 adet badem. 1 b çay.
Öğlen: 2 yumurta haşlama
Ara: 5 adet ceviz. 1 b çay
Akşam: salata-(sebze ve yeşillik elma sirkesi zeytin yağı. 1 kase çorba.
1 kupa papatya çayı. 1 lt su.
Sabah
biraz peynir
domates
8 zeytin
3 dilim salam
2 dilim ekmek
öğle
1 kivi
1 portakal
akşam
1 kase kuru fasulye
ayran
salata
1 dilim ekmek
toplam 1000 kalori
Su 2 lt
1 saat yüzme
Teşekkürler tatlım.Süper bir menü canım Tebrikler
İşte kızlar bahsetdiyim xlebçı bilmeden 2 kere göndermişimYani kızlar bunun 1 paketi bile bir günde bitirile bilir amma ben sadece 4 tanesini yiyorum kahvaaltıda acıkdığımda da yiyebilirim.
Yarim mekik canim tam cekemiyorum
Canim 60 gr 108 kcal ben hazir aldim. Acebek ince fasulye ye benziiyor borulcede deniyor zeytinyagli yaptim. Boyle bişeyCanim acebek nedir merak ettim birde tiramisu kaç kalori 60 grami
Evet canım benim zararsız şeker hastaları da rahatlıkla tüketebilir. Çeşidi cokdur benim elimde bunlar kalmışdı o birileri bitirmişdimİyimiş canım en azından ekmekten çok daha zararsız o benim bildiğim ( bende almanyada buna benzer birşey var WASA diye bir markanın ondan alırdım hatta Anneme bile bir kaç kere getirtmiştim hoşuma gidiyor diyeburadada benim dediğim satılıyor ama maşallah Almanyada 50 Cente satılan şeyin aynısını burada 6 TLye satıyor vicdansızlar onun için almıyorum eeee şimdide zaten ekmek türevi şeyler yemiyorum
Afiyet olsun menun hafif ve guzel tatlimSabah
biraz peynir
domates
8 zeytin
3 dilim salam
2 dilim ekmek
öğle
1 kivi
1 portakal
akşam
1 kase kuru fasulye
ayran
salata
1 dilim ekmek
toplam 1000 kalori
Su 2 lt
1 saat yüzme
Canim oglen jilian ve plates yaparken yerlerde surunuyordumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii
Bugün resmen kendi rekorumu kırdım
Sabah biraz gecikmeli bir uyanışta olsa hemen kahvaltı ve keyif kahvesi sonrasında 1 Mil Lesliemi yaptım
Sonrada hemen giyinip kendimi sokağa attım
Daha evdeyken bir ara şeytan yaw bin minibüse ne gerek var nasılsa pazardada dolaşacaksın yorulacaksın dedi ama şükür uymadım şeytana veeeee kızlarla bir güzel 2.5 km yol yürüdüm
Kızkardeşimde 1.5 saat kadar oturduk hatta onlar Öğlenlik normal yemek yerken ben yine uslu uslu hurmalarımı yedim ve ayranımı içtim
Kahvenin yanına kızkardeşim kek çıkardı ama yine kesinlikle şeytana uymadım ve tadına dahi bakmadım
ve hiçççç canım çekmedi
Sonra tekrar yollara döküldük ve 1 saatten fazla birde pazarın içinde dolandıkalışverişimi yapıp birde bir nevi ağırlık çalışmış kadar kollarıma yüklendim bu kez birazda çocuk parkına uğrayıp kızımı oynattık ben dinlenirken ve en sonunda Annem bukadar yükle yürünmez minibüse binelim dedi ve yolun yarısınıda öyle döndük eve
İnanılmaz yoruldum ama kesinlikle çok çok iyi hissediyorum kendimi o yorgunluğa rağmen
Heee akşamlık Leslieyi yapamıyacağım ama bugün kendimi aştığım için hiç dert etmiyorum aksine kendimle gurur duydum çünkü inanın en son o yolu ben seneler önce yürümüştüm ve o verilen 13 kg bile çok çok fark yaratıyormuş belimde
YOksa inanın 10 dakika gözlerimden yaş geliyordu belimin ağrısındançok şükür bugünki duygudan sonra kesinlikle daha bir azimli olacağıma eminim Allahın izniyle ( spor konusunda yani )
Canim oglen jilian ve plates yaparken yerlerde surunuyordum
Bol su ve yeşil çay canım
Canım biraz geç oldu ama ben deriyi Bingonun banyo için olan krem deterjanıyla temizliyorumBanada sandalyelerimde cıkaramadığım bir leke vardı koltuklarımı aldığım yerin sahibi hususi servis çağırdığımızda geldi gösterdi ( oda deterjan satan bir arkadaşına devamlı danışıyormuş hangi kumaş nasıl hasar vermeden temizlenir diye ) 1 Leğene 2 Litreye yakın su döktü sonra için bolca o krem deterjandan sıktı karıştırdıktan sonrada güzel bir bezi ıslatıp sıktı ve sandalyelerimde çamaşır suyuyla çıkmayan leke bile anında çıktı ve sonrasında sadece kuru bir bezle kuruladı üstelik ev mis gibi koktu
Canım netten resmi varsa buraya atarmısın merak ettimiç bacak, dış bacak ve baseni eritecek herşeye atlarım ben bu günden sonra resmini göreyimde bari decatlhona gittiğimde bir bakayım belki oradada vardır yada olmadı hepsiburadada nasılsa kesin vardır
İnşallah canım cumaya kadar o şişliği atmış olursun
İdolümsünnnnnnnnnnnnnnnn
Allahımmmmmmmmmmmm sen idolümü nazardan sakla, banada onun gibi Victorya Secret mankeni olup sonra bukadar spor yapabilmeyi nasip eyle ya Rabbimmmmmmmmmmmmm....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Canım sorun nedir bilmiyoruz ama Rabbim inşallah o sorunları en kısa zamanda halledip tekrar senin aramıza dönmeni nasip eder....Aminnnnnn
Hakkımız tabiki sana helal olsunsende hakkını helal et canımın içi
Selinin dediği gibi kadayıf ve browni olmasaymış süpermiş
O minnacık Tiramisu sana ne yapar be güzelim ne güzel sporunuda yapmışsın
Eminim cuma güzel bir sonuçda senden gelir
Yahşi Cazibem( ay ben o diziyi çok sevmiştim yaaaa )
Menün bence çok çok güzel bugün
Bu hafta sendende çoooook güzel bir sonuç bekliyorum
Afiyetler olsun... bol bol eksi olarak dönecek sana
Caım seninde menün çok güzel bugün
Ay ben yine cumayı iple çekiyoruminşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz ( ulennn bende bu hafta izinliyim dimiiii )
Ayşemmmmmmmm kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzz yanlış anlaşılma olmuş arkadaş hani çıksammı diye kendi kendine yazmış aslında izin istemiyormuş desek yırtabilirmiyiz
Ahh eşşek kafam bukadar gaza geleceğimi bileydim hiç izinli olayım dermiydim
Neyse en azından izin bitene kadar çok güzel bir fark yaratmış olursam inşallah döndüğümde kilo bölünsede takıma faydam olur vereceğim kilolar ( o bölme olayını hala kavrayamadım ama bir daha tekrar okur anlarım onuda inşallah)
Kadayif olmasaydi iyi olurdu diyecem ama bende kaçamak yapiyorum inşallah yarina hepimiz icinde kacamaksiz bir gun olur afiyet olsun tatlimMenüm gelsin
Sabah: 1,5 dilim kuzarmış tb biraz salça tahinpekmez 1 kk peynir ve zeytin çay
Öğlen: 2 parça kızarmış balık arkasından bir dilim ev yapımı ekmek kadayıfı biraz kaymak
Ara: 1 mini brownîe intense
Ara: az şekerli türk kahvesi 1 lokma muz
Akşam: 1 kase ıspanak 2 kaşık ıspanak
Ara: bitki çayı içerim
Bol su
Afiyet olsun menun hafif ve guzel tatlim
Canim oglen jilian ve plates yaparken yerlerde surunuyordumInsallah yediklerimi eritmidimdir ama yavss yavas alismaya basladim sporahergun daha guclu hissediyorum once 15 dakika bile dayanamiyordumdun 25 dk bugun toplam35 dk yaptim birazdan 15dk leslie yapacam eksi gorecegimi sanmiyorum, bu hafta kilomsabit olabilir nedenini bilmiyorum odem olabilir yediklerimikalori hesabi yaparak yiyorum hayirlisi bakalim
Banucum bingonun hangi deterjanı banyoda duş kabinleri temizlemek için kullandığımız çiğ tarzı birsey mi hatirliyorsan tam ismini söyler misin
Aleyküm selam banummSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiii
Bugün resmen kendi rekorumu kırdım
Sabah biraz gecikmeli bir uyanışta olsa hemen kahvaltı ve keyif kahvesi sonrasında 1 Mil Lesliemi yaptım
Sonrada hemen giyinip kendimi sokağa attım
Daha evdeyken bir ara şeytan yaw bin minibüse ne gerek var nasılsa pazardada dolaşacaksın yorulacaksın dedi ama şükür uymadım şeytana veeeee kızlarla bir güzel 2.5 km yol yürüdüm
Kızkardeşimde 1.5 saat kadar oturduk hatta onlar Öğlenlik normal yemek yerken ben yine uslu uslu hurmalarımı yedim ve ayranımı içtim
Kahvenin yanına kızkardeşim kek çıkardı ama yine kesinlikle şeytana uymadım ve tadına dahi bakmadım
ve hiçççç canım çekmedi
Sonra tekrar yollara döküldük ve 1 saatten fazla birde pazarın içinde dolandıkalışverişimi yapıp birde bir nevi ağırlık çalışmış kadar kollarıma yüklendim bu kez birazda çocuk parkına uğrayıp kızımı oynattık ben dinlenirken ve en sonunda Annem bukadar yükle yürünmez minibüse binelim dedi ve yolun yarısınıda öyle döndük eve
İnanılmaz yoruldum ama kesinlikle çok çok iyi hissediyorum kendimi o yorgunluğa rağmen
Heee akşamlık Leslieyi yapamıyacağım ama bugün kendimi aştığım için hiç dert etmiyorum aksine kendimle gurur duydum çünkü inanın en son o yolu ben seneler önce yürümüştüm ve o verilen 13 kg bile çok çok fark yaratıyormuş belimde
YOksa inanın 10 dakika gözlerimden yaş geliyordu belimin ağrısındançok şükür bugünki duygudan sonra kesinlikle daha bir azimli olacağıma eminim Allahın izniyle ( spor konusunda yani )
Bol su ve yeşil çay canım
Canım biraz geç oldu ama ben deriyi Bingonun banyo için olan krem deterjanıyla temizliyorumBanada sandalyelerimde cıkaramadığım bir leke vardı koltuklarımı aldığım yerin sahibi hususi servis çağırdığımızda geldi gösterdi ( oda deterjan satan bir arkadaşına devamlı danışıyormuş hangi kumaş nasıl hasar vermeden temizlenir diye ) 1 Leğene 2 Litreye yakın su döktü sonra için bolca o krem deterjandan sıktı karıştırdıktan sonrada güzel bir bezi ıslatıp sıktı ve sandalyelerimde çamaşır suyuyla çıkmayan leke bile anında çıktı ve sonrasında sadece kuru bir bezle kuruladı üstelik ev mis gibi koktu
Canım netten resmi varsa buraya atarmısın merak ettimiç bacak, dış bacak ve baseni eritecek herşeye atlarım ben bu günden sonra resmini göreyimde bari decatlhona gittiğimde bir bakayım belki oradada vardır yada olmadı hepsiburadada nasılsa kesin vardır
İnşallah canım cumaya kadar o şişliği atmış olursun
İdolümsünnnnnnnnnnnnnnnn
Allahımmmmmmmmmmmm sen idolümü nazardan sakla, banada onun gibi Victorya Secret mankeni olup sonra bukadar spor yapabilmeyi nasip eyle ya Rabbimmmmmmmmmmmmm....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Canım sorun nedir bilmiyoruz ama Rabbim inşallah o sorunları en kısa zamanda halledip tekrar senin aramıza dönmeni nasip eder....Aminnnnnn
Hakkımız tabiki sana helal olsunsende hakkını helal et canımın içi
Selinin dediği gibi kadayıf ve browni olmasaymış süpermiş
O minnacık Tiramisu sana ne yapar be güzelim ne güzel sporunuda yapmışsın
Eminim cuma güzel bir sonuçda senden gelir
Yahşi Cazibem( ay ben o diziyi çok sevmiştim yaaaa )
Menün bence çok çok güzel bugün
Bu hafta sendende çoooook güzel bir sonuç bekliyorum
Afiyetler olsun... bol bol eksi olarak dönecek sana
Caım seninde menün çok güzel bugün
Ay ben yine cumayı iple çekiyoruminşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz ( ulennn bende bu hafta izinliyim dimiiii )
Ayşemmmmmmmm kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzz yanlış anlaşılma olmuş arkadaş hani çıksammı diye kendi kendine yazmış aslında izin istemiyormuş desek yırtabilirmiyiz
Ahh eşşek kafam bukadar gaza geleceğimi bileydim hiç izinli olayım dermiydim
Neyse en azından izin bitene kadar çok güzel bir fark yaratmış olursam inşallah döndüğümde kilo bölünsede takıma faydam olur vereceğim kilolar ( o bölme olayını hala kavrayamadım ama bir daha tekrar okur anlarım onuda inşallah)
Aleyküm selam banumm
Canımmbenim keşke öylebi yırtma olabilseydi ama malesef püsküütümün kuralları buna izn vermiyor
Ah sana dademiştim o gün çok yoğundum bakamadım foruma eğer vaktim olsaydı seni izinli yazdırmazdım çünkü izne çıkan kilo alıyor ve asla takıma zarar veririm düşüncesiyle izne ayrılmayın sonrası kötü oluyor bak ben de baktım kilo veremiyorum izne ayrıldım şimdide kilo aldm geri dönemiyorum
Olsun canımcım sıkma canını haftaya listedesin zaten
Canım benim inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınCanım hiç sıkıntı yokSonuçta listede olsamda olmasamda buradayım heee hazır kilo vermişken benimde katkım olsun diye şeettiydim ama önemli değil sonuçta zaten artık sporumuda düzenli yaptığım için her hafta güzel kilolar gidecektir ve ben yine hedefime giderken takıma azda olsa bir katkı sağlarım
En azından kilomda artış olmaz artık ( ödemde olsa ) diye düşünüyorum
Kız bugünki yürüyüşten sonra nasıl bir gaza geldiysem kendi kendime acaba Cumartesi Akraba gününe yürüyerek gidip gelsemmi diye düşünmeye bile başladımama baya mesafe var ( 5 kmden fazla mesafe üstelik çocuklar okadar yol yürütülmez valla yolda telef olurlar )
Acaba diyorum dönüşte eşime sen çocukları al git ben yürüyerek dönerim mi desem ( zaten yemeyi düşünmüyorum ama hani o günkü yürüyüşümde aradan çıkmış olur diye düşünüyorum tabi eşim kılcıklık yapıpta hadi hadi otur arabayla gideriz iki dakikada diye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?