• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hadi gözün aydın canım :KK60: bu seferki teftişide alnının akıyla atlatmışsın :KK66:
İnşallah hep öyle devam eder sen atanana kadar :KK66:

Valla şu spor grubu iyi oldu bana acıkcası söz vermemiş olsaydım her gün kıvırırdım :KK48:
Bugünki lesliede tamam sayılır :KK66: daha doğrusu sabah postası 1 Mil şimdi bitti :21::21::21::21:
Hemen üzerimi değiştirip kendimi sokağa atacağım şimdide :KK48: kızkardeşime yürüyerek gidiceğim :21: bir 2.5 kmde oradan yapılmış olacak ( ki pazarda gezmeyi saymıyorum ) akşamda halim kalırmı bilmem ama halim olursa yine yaparım diye düşünüyorum :21: yol uzun olunca spora biraz daha erken ağırlık vermem gerekecek ki şu direnci bir kırayım ilk etapta :KK66:

Banum aksam yapamasan bile üzülme bayaa yürüceksin nasilsa ;) olmadi için rahat etmezse 1 mil yaparsin 15 djcik ;)

Banum aksam yapamasan bile üzülme bayaa yürüceksin nasilsa :KK66: olmadi için rahat etmezse 1 mil yaparsin 15 djcik :KK66:

Aynen canım akşamda 1 Mİl yeterli çünkü fazlada yorarsam kendimi bu seferde bıkkınlık gelicek ertesi gün çok fazla ağrım olursada devamlılık bozulacak :KK66:
Neyse hemen giyinip atayım kendimi sokaklara Rambonun maç öncesi antremanı misali :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Nolursa olsun menünü yaz tatlm hatta dünkü menünü şimdi yaz ceza yöntemi uyguluyoruz biliyosun ona göre sana ceza kesicem canım bekliyorum :)

hemen yazıyorum :)

sabah: bir kase yoğurt ve yeşil çay içtim

öğlen: ıspanaklı kaşarlı gözmele yedim

saat 16:00 gibi dürüm çiğ köfte yedim

akşam: 1 tabak kuru fasulye yedim bir dilim ekmek

yatmadan iki dilim ayva yedim

sonra gece acıktım ve ekmek ve peynir yedim

yedim de yedim yani anlayacağın :(

Yere yüz üstü yat bacaklarini kir canim topuklari birleştir ve yukarı doğru kaldir :KK66: düzenli sporun faydalari benim bacaklarimda hiç selülit kalmadi :KK71:
Bu hareket platese benziyor denicem tatlim:KK15:
2

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar :KK15:
bişey soracağım dun salatanin tuzunu fazla koymusum oyle yedim cok tuzlu degildi ama ben cok tuzlu yemedim icin biraz tuzlu geldi bana odem tutmamasi icin ne yapmaliyim bilgi veren olursa sevinirim birde dun ilk defa spora başladım ve bu sabah kas agrisiyla uyandim bu geçici mi bugun sporuma devam etsem bir sorun olur muo_O
3

bişey soracağım dun salatanin tuzunu fazla koymusum oyle yedim cok tuzlu degildi ama ben cok tuzlu yemedim icin biraz tuzlu geldi bana odem tutmamasi icin ne yapmaliyim bilgi veren olursa sevinirim birde dun ilk defa spora başladım ve bu sabah kas agrisiyla uyandim bu geçici mi bugun sporuma devam etsem bir sorun olur muo_O
3

evet canım o ağrılar geçici ama bugünde sporunu yapmalısın yapmayım 2-3 gün ağrıla geçsin sonra yapayım dersen aynı ağrıyı tekrar yaşayacaksın biraz sık dişini yapmaya devam et..

6

kızlar kızım oturma odası koltuklarının deri bölümlerine hep tükenmez kalemle sanat eseri yapmış koltuğu zaten ya satıcam yada birine vercem ama çok kötü görünüyo cif çamaşır suyu anway denedim çıkmadı neyle çıkarabilirim fikri olan var mı

hemen yazıyorum :)

sabah: bir kase yoğurt ve yeşil çay içtim

öğlen: ıspanaklı kaşarlı gözmele yedim

saat 16:00 gibi dürüm çiğ köfte yedim

akşam: 1 tabak kuru fasulye yedim bir dilim ekmek

yatmadan iki dilim ayva yedim

sonra gece acıktım ve ekmek ve peynir yedim

yedim de yedim yani anlayacağın :KK43:

Hmm karbonhidrat patlamasi yaşamssn :KK11: geleliiiimmm cezanaaa:KK62: 3 gün boyunca akşam yemelerinde karbonhidrat yasak sebze yemeği et corba ne istersen ye ama karbonhidrat yokk:KK20: akşam 6 dan sonra hiç bişey yemiyosun su ve bitki çayi harici veee leslie 2 mil yapacaksin ( istersen başka spor yapabilirsin 30 dklk) kolay gelsin:KK75: bu söyleriklerimin hepsi 3 gün uygulanacak şekerimmm ;)

1 saat leslie yerine 30 veya 45 dk kardio yapsan daha mi iyi olur sanki gülşenimm ne dersin istersen senin için araştirabilirim sporlar kilo vermem için daha iyi olur :KK66:

Leslie de cardio çeşitlii değilmi cnm ? Yani sen onermiyormusun kilo verip sikilasmak için, yanlış anlama sakın fikir almk için soruyorum.

Leslie de cardio çeşitlii değilmi cnm ? Yani sen onermiyormusun kilo verip sikilasmak için, yanlış anlama sakın fikir almk için soruyorum.

1 saat leslie çok uzun ve bi jillian kadar kalori yaktrmiyordur canim beni sıkıyor o yüzden dedim yoksa güzel bir egzersiz ama 30 dklk bi kardio sporda daha cok kalori yakarsin o yüzden söyledim ;)

3

Bol bol su iç cnm ödemi atarsin ;)

(3)

1 saat leslie çok uzun ve bi jillian kadar kalori yaktrmiyordur canim beni sıkıyor o yüzden dedim yoksa güzel bir egzersiz ama 30 dklk bi kardio sporda daha cok kalori yakarsin o yüzden söyledim :KK66:

Evet haklısın zamn çok alıyo, bende sıkılıyorum ama jillian yaparken dizimi sakatladim korkuyorum bi daha.

Lesli cardio egzersizi değil, kalori ve yağ yakımı için muhteşem, dolayısıyla tabi ki inceltiyor, ama direk cardio yapmak istiyordanız jillian tarzı egzersizler daha iyi oluyor, ama bence jillian 70 kilo üstü bayanlar için fazla bir egzersiz, çünkü yağları kasa dönüştürebiliyor ve incelmek bi yana kas yapıyorsunuz.

Leslie plates lastiği ya da 1-2 kiloluk ağırlıklarla yaparsanız mükemmel bir egzersiz.:KK49::KK49:

Tamadr tatlm ben bi arastiriyim kalori yaktiran kardio sporlari yazarim begendiklerinizi yaparsiniz :KK66: bu arada squata baslamssn devam et müthiş bi egzersiz ben bitirdim 1 aylk tabloyu :KK66:

Nasıl sonuç peki işe yaradımı çok. B3n zaten başlamıştım 1 hft yaptım sonra dizim böyle olunca bıraktım yine başladım 2 gündür, iç bacak olan sguat onuda yapıyorum.
Ayrıca más sana tbrk ederim.

Lesli cardio egzersizi değil, kalori ve yağ yakımı için muhteşem, dolayısıyla tabi ki inceltiyor, ama direk cardio yapmak istiyordanız jillian tarzı egzersizler daha iyi oluyor, ama bence jillian 70 kilo üstü bayanlar için fazla bir egzersiz, çünkü yağları kasa dönüştürebiliyor ve incelmek bi yana kas yapıyorsunuz.

Leslie plates lastiği ya da 1-2 kiloluk ağırlıklarla yaparsanız mükemmel bir egzersiz.:KK49::KK49:

Benimkilo 64.5cnm leslie deniyorum 2 gündür 3 mill yapıyorum, sikilasmak ve Zayıflamak istiyorum.

(6)

Cardio egzersizi arayanlara 2 önerim var, biri android telefonlar için

1 =) google play store dan (nike training) indirmenizi öneririm, ücretsiz çok sayıda cardio egzersizleri var.
En kısası yarım saat sürüyor.
2 =) http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/...wback-fat-loss-30-day-challenge-week-2-day-2/

bu sitede ( hiit workout) yazan yerde istediğiniz tarzda cardio var, yogasından ev egzersizlerine kadar

:KK49::KK49::KK49::KK49:

Back
X