- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
hadi gözün aydın canımbu seferki teftişide alnının akıyla atlatmışsın
İnşallah hep öyle devam eder sen atanana kadar
Valla şu spor grubu iyi oldu bana acıkcası söz vermemiş olsaydım her gün kıvırırdım
Bugünki lesliede tamam sayılırdaha doğrusu sabah postası 1 Mil şimdi bitti
Hemen üzerimi değiştirip kendimi sokağa atacağım şimdidekızkardeşime yürüyerek gidiceğim bir 2.5 kmde oradan yapılmış olacak ( ki pazarda gezmeyi saymıyorum ) akşamda halim kalırmı bilmem ama halim olursa yine yaparım diye düşünüyorum yol uzun olunca spora biraz daha erken ağırlık vermem gerekecek ki şu direnci bir kırayım ilk etapta
Banum aksam yapamasan bile üzülme bayaa yürüceksin nasilsaolmadi için rahat etmezse 1 mil yaparsin 15 djcik
Nolursa olsun menünü yaz tatlm hatta dünkü menünü şimdi yaz ceza yöntemi uyguluyoruz biliyosun ona göre sana ceza kesicem canım bekliyorum :)
Tesukkur ederim canimBeğendim bi menüyü canım öğlen çikolata nin yanında birsey yememen çok güzel iradeli hatunsun
Bu hareket platese benziyor denicem tatlimYere yüz üstü yat bacaklarini kir canim topuklari birleştir ve yukarı doğru kaldirdüzenli sporun faydalari benim bacaklarimda hiç selülit kalmadi
Günaydın kızlar
bişey soracağım dun salatanin tuzunu fazla koymusum oyle yedim cok tuzlu degildi ama ben cok tuzlu yemedim icin biraz tuzlu geldi bana odem tutmamasi icin ne yapmaliyim bilgi veren olursa sevinirim birde dun ilk defa spora başladım ve bu sabah kas agrisiyla uyandim bu geçici mi bugun sporuma devam etsem bir sorun olur mu
3
hemen yazıyorum :)
sabah: bir kase yoğurt ve yeşil çay içtim
öğlen: ıspanaklı kaşarlı gözmele yedim
saat 16:00 gibi dürüm çiğ köfte yedim
akşam: 1 tabak kuru fasulye yedim bir dilim ekmek
yatmadan iki dilim ayva yedim
sonra gece acıktım ve ekmek ve peynir yedim
yedim de yedim yani anlayacağın
1 saat leslie yerine 30 veya 45 dk kardio yapsan daha mi iyi olur sanki gülşenimm ne dersin istersen senin için araştirabilirim sporlar kilo vermem için daha iyi olur
Tamam canim ben bi bakiyim sana yazarim
Leslie de cardio çeşitlii değilmi cnm ? Yani sen onermiyormusun kilo verip sikilasmak için, yanlış anlama sakın fikir almk için soruyorum.
Günaydın kızlar
bişey soracağım dun salatanin tuzunu fazla koymusum oyle yedim cok tuzlu degildi ama ben cok tuzlu yemedim icin biraz tuzlu geldi bana odem tutmamasi icin ne yapmaliyim bilgi veren olursa sevinirim birde dun ilk defa spora başladım ve bu sabah kas agrisiyla uyandim bu geçici mi bugun sporuma devam etsem bir sorun olur mu
3
Tamadr tatlm ben bi arastiriyim kalori yaktiran kardio sporlari yazarim begendiklerinizi yaparsinizBende istiyorum
1 saat leslie çok uzun ve bi jillian kadar kalori yaktrmiyordur canim beni sıkıyor o yüzden dedim yoksa güzel bir egzersiz ama 30 dklk bi kardio sporda daha cok kalori yakarsin o yüzden söyledim
Tamadr tatlm ben bi arastiriyim kalori yaktiran kardio sporlari yazarim begendiklerinizi yaparsinizbu arada squata baslamssn devam et müthiş bi egzersiz ben bitirdim 1 aylk tabloyu
Lesli cardio egzersizi değil, kalori ve yağ yakımı için muhteşem, dolayısıyla tabi ki inceltiyor, ama direk cardio yapmak istiyordanız jillian tarzı egzersizler daha iyi oluyor, ama bence jillian 70 kilo üstü bayanlar için fazla bir egzersiz, çünkü yağları kasa dönüştürebiliyor ve incelmek bi yana kas yapıyorsunuz.
Leslie plates lastiği ya da 1-2 kiloluk ağırlıklarla yaparsanız mükemmel bir egzersiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?