- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Canim benim hosgeldin dogum yapinca sinavlara nasil gireceksinaskrhpozitif .!.:ıyı aksamlar kızlar ıstanbul tatılım bugun bıttı esımden zorda olsa yıne ayrı gunler basladı gercı 1 ay sonra dogum ıcın tekrar gıdıcem yanına sanırım takımda bıraz daha aktıf olabılırım bebıs ızın verdıgı surece sız neler yapıyorsunuz yenı arkadaslar gelmıs hos gelmısler aramıza neler var neler yok neler kacırdım bakalım
aleykum selam canım evet adım merve cok memnun oldum Nüşabacım bende 24 yasındayım kılo baslangıcım 103 tu hamılelıgım nedenıyle ara vermek zorunda kaldm amin ınsallah gun sayıyoruz artık ınsallah sag salım alıcam yavrumu kucagımaSelamün aleyküm adınız Merveydi qaliba. Ben Nüşabə Azərbaycandan 32 yaşında 155 boyunda başlangıç 85. sonra 84. 2. daha sonra 83. 7 oldum. 1 oğlum var 1.4 aylık. Allah senin sağ-salim balaşkanı kucağına almayı nasib etsin inşallah AMİN.
hosbuldum canım bılmıyorum canım rapor alıp gırmeye calısıcam bakalım artık hersey nasıp ve hayırlısı neyse o olsun bebegım sag salım dunyaya gelsınde dıger sıkıntılar bı sekılde hallolur ınsallahCanim benim hosgeldin dogum yapinca sinavlara nasil gireceksin
Ben de memnun oldum. olsun canım yine sağ-salim dönersin aramıza inşallah. İnşallah ömrüm alıcaksın kucağına balaşkanı.aleykum selam canım evet adım merve cok memnun oldum Nüşabacım bende 24 yasındayım kılo baslangıcım 103 tu hamılelıgım nedenıyle ara vermek zorunda kaldm amin ınsallah gun sayıyoruz artık ınsallah sag salım alıcam yavrumu kucagıma
ınsallah canm dogum sonrası kaldıgım yerden devam agustosta kardesımın nışanı var o zamana kadar vermıs olmam lazımBen de memnun oldum. olsun canım yine sağ-salim dönersin aramıza inşallah. İnşallah ömrüm alıcaksın kucağına balaşkanı.
Yürü be Gülşenim kim tutar seni.Yarından itibaren günde en az 2 lt şu içeceğim
en az 1.5 saat spor yapıcam
1000 kalorinin üstüne ciksrsam 30 dk daha spor yapıcam helal bana bee
Ömrüm ben de yeni katıldım 2 hafta oldu amma her cumaya kadar menülerimi yazdım ve kilo bildirimimi de yapdım. Bu hafta listede olucam.Ben şimdi bu hafta değil, haftaya listeye gireceğim sanırım, haftaya cumaya kadar tartılmayacağım o zaman
(2)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?