Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim benim hosgeldin dogum yapinca sinavlara nasil gireceksin

aleykum selam canım evet adım merve cok memnun oldum Nüşabacım bende 24 yasındayım kılo baslangıcım 103 tu hamılelıgım nedenıyle ara vermek zorunda kaldm amin ınsallah gun sayıyoruz artık ınsallah sag salım alıcam yavrumu kucagıma

Canim benim hosgeldin dogum yapinca sinavlara nasil gireceksin
hosbuldum canım bılmıyorum canım rapor alıp gırmeye calısıcam bakalım artık hersey nasıp ve hayırlısı neyse o olsun bebegım sag salım dunyaya gelsınde dıger sıkıntılar bı sekılde hallolur ınsallah

Ben de memnun oldum. olsun canım yine sağ-salim dönersin aramıza inşallah. İnşallah ömrüm alıcaksın kucağına balaşkanı.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Kaçak Oynakbaşı geldiiii

Dün okadar yoğunluğum vardı ki bir türlü uğramaya fırsatım olmadı hatta evede geç geldim
Gece girip bir sizlere bakayım dedim bu seferde internet çalışmadı, cebimdeki pakette bitince bir çööö bile diyemedim sinir oldum
Sabahta geç uyandım ve sanırım bu ara yine insülin direncindenmidir nedir inanılmaz halsizdim öğlene kadar
Eşim İnternet için Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu halletti ama hemen anneme yemeğe gidince yine bakamadım
Daha yeni eve geldim ama kendimi anında buraya attım

Kızlarrrrrrrr bu arada kendi adıma yine bir takım kararlar aldım

Sanırım bu ara Karatay bünyem alıştığı için bana işlemiyor ve uzun zaman aradan sonra tatlı yemediğim halde insülin direnci yine bu ara beni yokluyor
Dünde sersem gibiydim ama kendimizi sokağa atınca biraz daha iyi oldum ama bu sabah inanılmaz halsizliğim vardı ve resmen eskisi gibi uyku hali halsizlik hali beni maf etti
Hemen bu gece itibariyle ( hatta birazdan ) Şeker ilacıma başlıyorum ( 6 ay oldu bırakalı ) ve hedefime ulaşmadan kesinlikle bırakmayacağım ( en azından 99u görmeden )
Leslimi zaten yapıyordum ( bir dün ve bugün yapamadım ) onada yarın kaldığım yerden devam edeceğim

Beslenme konusuna gelince Tartıda yine azda olsa artı görünce takımda izin istedim ama tabiki bu beni engellemeyecek aksine listeye 2 hafta sonra tekrar girdiğimde bugünden daha az bildireceğime söz veriyorum herkese
İlk olarak bu hafta hurma detoksunu denemek istiyorum ( bir ara iki gün yapmıştım üstelik akşamları normal yemek yediğim halde 1 kg fark etti ) ödemde olsa atmak ve motive olmak için
Bu arada cidden felaket ödemimim ve kabızlığımda var onun için bol su takviyesi yapmayı düşünüyorum ama tabi limonlu su
Evde biraz maydanozum var onuda sabah bol limonla blenderden geçirip smoothi tarzı birşey yapmayı düşünüyorum
Her sabah onu yapmayi düşünüyorum acıkcası Şifa niyetine hesabı
Soğan kürü pko ve adet düzensizliğine iyi geliyor diye biliyorum ( her ne kadar hamile kalmak isteyenlerde yapsa ) onuda denemeyi düşünüyorum bol limonlu ( inşallah içebilirim )

Kendimi şu 2 hafta içinde turboya bağlayıp atabildiğim kadar üzerimden su da olsa atmak istiyorum ki daha bir motive olabileyim Spor zaten zor gelmiyor artık o yüzden o konuda rahatım

Şu hurma detoksundan sonrada artık kenddime 1 hafta daha bünyeyi şaşırtacak bir liste bulmak istiyorum ( tekliflere ve önerilere açığım ) ondan sonra artık Allah kerim

İnancımı asla yitirmiyorum sonuçta çıkmadık candan ümit kesilmezmiş

Bu arada Haftaya Cumartesi benim doğum günüm

Hatta bugün babam kız pasta sipariş verecekmisin yiyecekmiyiz pastanı diye takıldı bana
Bende kusura bakmayın bu senede pasta kesmeyi düşünmüyorum onun yerine o akşam kızları sana yatıya gönderip kocamla baş başa bir yemek yiyip oradanda sinemaya gidip kendimize özel bir gece planlamıştım dedim
ADamcağızın canı pasta çekti sanırım çünkü bizde cidden sırf doğumgününden doğum gününe pasta girer eve

Ama kesin kararlıyım ben asla pasta almayacağım hatta sırf babamla çocuklar için şu ufak tek kişilik pastalardan bir tane alırım bölüşürler yeter maksat ağızları tatlansın ben yokkende yiyecekleri için bana kaçamak riski olmayacak

Menü
Kahvaltı
3 fincan çay
30 gr burgu peyniri
2 zeytin
Yarım omlet
45 gr kepekli ekmek

Ara
1 fincan yeşil çay
7 badem
15 gr kuru üzüm

Aksam
1 porsiyon güveç
Salata
50 gr kepekli ekmek
5 küçük acı biber turşusu

Ara
3 fincan çay
3/4 çikolatalı gofret
1 eti puf

Selam kızlar
Bugunki menum
sabah
2 cery domates, 6 zeytin, bir çay kaşığı tereyağı, bir çay kaşığı recel, bir ucgen peynir, bir kucuk beyaz peynir, yarimkirmuzi biber, iki dilim ekmek, bir bardak cay
oglen
bir karışık tost, bir bardak ayran, üç kare bitter çikolata
akşam
yarim tabak etli kuru fasulye
bir bardak cay, bir avuc badem, ceviz

Bu arada Merveciğimmmmmmmmm

Canımmmm bütün dualarımız seninle
İnşallah Rabbiminde izniyle 1 ay sonra kuzucuğunu sağlıcakla bir avazda doğurup kuçağına alırsın....Aminnnnnnnnn
Ya şimdi ne kadar heycanlısınızdır siz ailecek ne güzel mis gibi Cennet kokusunu içinize doya doya çekeceksiniz

Rabbim dileyen herkese inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu nasip eder....Aminnnnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu sabah çok şükür saat 6da uyandım
Hurma detoksu öncesinde tekrar tartılayım dedim ve maşallah tartı yine nanik yaptı bana Ulen kaçamak yapsam içim yanmayacak ama yinede pes etmiyorum ve biraz sonra ilk posta Lesliemi yapmaya başlıyorum

Tabi önce bir güzel keyif kahvemi içeyim

Ben şimdi bu hafta değil, haftaya listeye gireceğim sanırım, haftaya cumaya kadar tartılmayacağım o zaman
(2)
Ömrüm ben de yeni katıldım 2 hafta oldu amma her cumaya kadar menülerimi yazdım ve kilo bildirimimi de yapdım. Bu hafta listede olucam.
3-cü mesajım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…