Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar Merhaba bugün forumda epey hareketlenme var maşallah bize bü arada mesajlara numara verilecek demiştik tek tek de numara yazabilirsiniz gün sonundakkaç mesaj attiginizi da yazabilirsiniz alıntı yapamıyorum okulda internet yok telefondan giriyorum bense ilacimi unuttum hemen iceyim

sagolun tatlım artık hareketlerım oldukca kısıtlandı kılo vermemın varmıs bı hıkmetı yoksa yattgım yerden hıc kalkamazmısım herhalde aynen canım ıcımızde hem heyecan hemde korku var agrılar coklasınca erken gelecek dıye odum kopuyor rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahh
Ben şimdi bu hafta değil, haftaya listeye gireceğim sanırım, haftaya cumaya kadar tartılmayacağım o zaman
(2)
canım takımda 3. cuma lısteye dahıl olabılıyorsun ve yanlıs hatırlamıyorsam ve her cuma kılo bıldırımı yapıyorsun cunku not edılıyor son 2 cuma bıldırımımın farkıyla lısteye dahıl oluyorsun
benim halim ne olacak kızlar yaaa.. 10 kilo verenee kadar listeye giremeyecek miyim ne olur bu derdime bi çare :)
tatlım cevap verecektım soruna ama ayse ablamın mesajını gordum o yuzden sonucu soyleyemıyorum
sagol ayse ablam uyku halı cok yok bendede yorgunluk cok var butun kemıklerım agrıyorhele gece oldumu sıpa bı tepınıyorkı sorma gunduz geceye gore daha rahatım kasıklarımda bı baslıyor rahat 10-15 tekme atıyor napıyorsa ıcerde amın ablam az kaldı 13 nısana kadar cekıldı dogum tarıhımız doktorumuz 25 marttan sonra her an gelebılır dedı bakalım artık

3
yaşasın okula internet yeniden geldi ...nasıl bişeymiş şu internet yaa olsa bir dert olmasa bir dert.çook şükür kızlar yaa böyle hedefler koyunca kendime daha bir heyecanlı olyorum bu cuma ya kadar 68 olamazsam kendi belirlediğim kural gereği bir kıyafetimi vereceğim.cumaya kadar tartılmıcam ama günde 1.5 saat sporumu ve 1000 kalorimi alıcam bakalım sonuç ne olacak.
acaba diyorum sabah 6 da kalksam da 7 ye kadar spor yapıp sonramı hazırlanıp çıksam evden ..yengem 90 kilo civarındaydı 2 çocuğu olmasına ve öğretmen olmasına rağmen sabah 5 de kalkıp 1 saat koşu bandında yürüyüp duşunu alıp öyle gidermiş okula .5 ay sonra bir gördüm 70 kilo olmuş.kilo vermek için çaba lazım galiba yoksa sadece diyetle sizde görüyorsunuz gram gram gidiyo yada ertesi hafta hemen + oluyo tekrar.
ev hanımları size sesleniyorum sizin daha çok zaman ve imkanınız var.çocuğunuzu uyuttuğunuzda spor yapabilirsiniz yada hergün evi süpürürseniz ortalama 30 dakikadan haftada 3 saat yapar.ev işi yapmak da çok kalori kaybettiriyo.valla ne yalan söyleyeyim ben ev işi yapmayı pek sevmezdim çünkü annem hiç yaptırmadı bana hep temizlikçi aldım evime ama şimdi sırf kalori harcıyım diye dün halıyı sildim 29 yaşımda ilk kez :) :) hayatımda hiç cam silmedim inşallah onu da yapacam zamanla :) :)

hadi işallah banum. ben direncim düşene kadar 3 ay içtim zaten düşüncede kendim bıraktım. martta kontrolum var bakalım ne çıkıcak değerlerim

Valla ben aylarca içtim ama aralarda düzensizlik yaptığım oluyordu yinede o dönem gayet iyi hissediyordum kendimi şimdi hiç aralıksız bir kaç ay kullanıp sonra tekrar tahlil yaptırmayı düşünüyorum
Umarım seninde sonuçların güzel çıkar canım En son ben 2 ay evvel sanırım tahlil yaptırmıştım ve çoğu değerim gayet güzeldi sadece insülin direnci biraz düşmüşte olsa hala devam ediyordu o yüzden hapa devam etmem şart en azından direnci kırana kadar

2

Kızlar yaklaşık bir aydır gorusmedigim bir arkadaşım Gülşen baya zayiflamissin dedi sporun faydasını görüyorum sanırım

Ne güzel işte inşallah tartıdada görürsün farkı canım
Bende hiç ara vermeden spora devam edeceğim eminim bir ayın sonunda çok daha sıkılaşmış olurum bende

Sağolsun bazı kızlar bizi silkeledi ii oldu.

(3)

3
Bol su ic banucum belki vucudunda odem olmustur

kaptanım okudum mesajını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum cevabını,... ya listeye dahil olup yarışmak istiyorum lüttfeeen lüttfeenn :)

kaptanım okudum mesajını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum cevabını,... ya listeye dahil olup yarışmak istiyorum lüttfeeen lüttfeenn :)
4
CANIM LİSTEDESİN ZATEN SEN UZUN SÜRE ÖNCE AYRILDIĞIN İÇİN O KURAL SENDE EÇERLİ DEĞİL AMA GEÇMİŞİ OKUMAMIŞSIN KAPTANIMIZ SANA CEVABINI BİRKAÇ GÜN ÖNCE VERMİŞTİ.
BU ARADA BENİM YAPTIĞIM GİBİ KAÇINCI MESAJINSA BAŞINA RAKAM KOY GÜNLÜK HERKESİN EN AZ 5 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VE AKŞAM MUTLAKA MENÜSÜNÜ YAZMA ZORUNLULUĞU VAR TATLIM..

ya okudum ben moninin mesajını.. cevap bekliyorum sabırsızlıkla :):)

6
kızlar acayip moralim bozuldu yaa bu senede mezun olamaıyorum türk dilinden alacağım kredi 45 olması gerekiyormuş benim ki 46 1 krediyle 1 dersi seneye almak zorunda kaldım offf ben bu sene mezun olup liseye geçecektimm yaa çok sinir oldum

sen zaten öğretmen değil miydin canım? branşa mı geçeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…