- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
sagolun tatlım artık hareketlerım oldukca kısıtlandı kılo vermemın varmıs bı hıkmetı yoksa yattgım yerden hıc kalkamazmısım herhalde aynen canım ıcımızde hem heyecan hemde korku var agrılar coklasınca erken gelecek dıye odum kopuyor rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhBu arada Merveciğimmmmmmmmm
Canımmmm bütün dualarımız seninle
İnşallah Rabbiminde izniyle 1 ay sonra kuzucuğunu sağlıcakla bir avazda doğurup kuçağına alırsın....Aminnnnnnnnn
Ya şimdi ne kadar heycanlısınızdır siz ailecekne güzel mis gibi Cennet kokusunu içinize doya doya çekeceksiniz
Rabbim dileyen herkese inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu nasip eder....Aminnnnnnnnnn
canım takımda 3. cuma lısteye dahıl olabılıyorsun ve yanlıs hatırlamıyorsam ve her cuma kılo bıldırımı yapıyorsun cunku not edılıyor son 2 cuma bıldırımımın farkıyla lısteye dahıl oluyorsunBen şimdi bu hafta değil, haftaya listeye gireceğim sanırım, haftaya cumaya kadar tartılmayacağım o zaman
(2)
tatlım cevap verecektım soruna ama ayse ablamın mesajını gordumbenim halim ne olacak kızlar yaaa.. 10 kilo verenee kadar listeye giremeyecek miyim ne olur bu derdime bi çare :)
sagol ayse ablam uyku halı cok yok bendede yorgunluk cok var butun kemıklerım agrıyorKelebeklerimmmm
Napıyorsunuz bakim takım hareketlendi güzel oldu
Tatillerin rehavetiydi hemen attık üzerimizden çok şükür
Banum iki gündür bende aynı durumdayım uyku hali halsizlik vs her şey üzerimde şu an
Bende içmiyorum insilün hapımı ondan oluyo galiba hemen tekrar başlamalıyım
Mervem canım rabbim bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin bitanemazcık kaldı hayırlısıyla inşallah
hadi işallah banum. ben direncim düşene kadar 3 ay içtim zaten düşüncede kendim bıraktım. martta kontrolum var bakalım ne çıkıcak değerlerim
2
Kızlar yaklaşık bir aydır gorusmedigim bir arkadaşım Gülşen baya zayiflamissin dedi sporun faydasını görüyorum sanırım
Kızlarrrrrrrrrrr 1 mil sporum tamam ama akşam bir 2 mil daha yapacağım hatta daha fazlasını bile deneyeceğim
1Günaydın kızlaaar
tartıldım bugün ve tam 97.7 çıktım, hedefimi 80 olarak belirledim.
Hadi bakalım
(1)
Kelebeklerimmmm
Napıyorsunuz bakim takım hareketlendi güzel oldu
Tatillerin rehavetiydi hemen attık üzerimizden çok şükür
Banum iki gündür bende aynı durumdayım uyku hali halsizlik vs her şey üzerimde şu an
Bende içmiyorum insilün hapımı ondan oluyo galiba hemen tekrar başlamalıyım
Mervem canım rabbim bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin bitanemazcık kaldı hayırlısıyla inşallah
2Bugünden itibaren menülerinize dikkat edin fıstıklarryoksaaa biliyosunuzzz
3Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bu sabah çok şükür saat 6da uyandım
Hurma detoksu öncesinde tekrar tartılayım dedim ve maşallah tartı yine nanik yaptı banaUlen kaçamak yapsam içim yanmayacak ama yinede pes etmiyorum ve biraz sonra ilk posta Lesliemi yapmaya başlıyorum
Tabi önce bir güzel keyif kahvemi içeyim
2
Bende bugulerde bosladim insallah arti gormem canim
4Valla kızların da dediği gib spor şart yoksa sarkiyoruz.
4.
cirkinordekyavrusu( 65,1 / / / % )334. etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu ve kılosu 67 ye bolundü
Senin durm biraz farklı 67 hafta olmuş izne ayrlalı ,yeni kuralda çok yeni olduğundan şu anda ne yqpacağımı bilemedim açıkcası bu hafta bu konuyu püsküütüme ileticem onunla bir yol buluruz oluru varsa haftaya listeye alırız olmassa beklemek durmunda kalacaksın.
Canım Ayşe xanım o mesajdan sonra sana bir daha mesaj yazmışdı onu bul oku.kaptanım okudum mesajını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum cevabını,... ya listeye dahil olup yarışmak istiyorum lüttfeeen lüttfeenn :)
4kaptanım okudum mesajını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum cevabını,... ya listeye dahil olup yarışmak istiyorum lüttfeeen lüttfeenn :)
4
CANIM LİSTEDESİN ZATEN SEN UZUN SÜRE ÖNCE AYRILDIĞIN İÇİN O KURAL SENDE EÇERLİ DEĞİL AMA GEÇMİŞİ OKUMAMIŞSIN KAPTANIMIZ SANA CEVABINI BİRKAÇ GÜN ÖNCE VERMİŞTİ.
BU ARADA BENİM YAPTIĞIM GİBİ KAÇINCI MESAJINSA BAŞINA RAKAM KOY GÜNLÜK HERKESİN EN AZ 5 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VE AKŞAM MUTLAKA MENÜSÜNÜ YAZMA ZORUNLULUĞU VAR TATLIM..
6
kızlar acayip moralim bozuldu yaa bu senede mezun olamaıyorum türk dilinden alacağım kredi 45 olması gerekiyormuş benim ki 46 1 krediyle 1 dersi seneye almak zorunda kaldım offf ben bu sene mezun olup liseye geçecektimm yaa çok sinir oldum
7sen zaten öğretmen değil miydin canım? branşa mı geçeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?