Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Memnun oldum Moni kaptan, 2 hafta tamamdır.
Bende kendime düzgün bir program hazırlarım o sırada iyi olr.
Hep beraber kurtulalım kilolardan artık, sen kaç kilosun kaptan?

Merhaba kizlar. Umarim iyisinizdir. Ben feci hastayim grip bademcik birbirine karisti. Cocuktan firsat buldukca dinlenmeye calisiyorum oyuzden foeuma hic ugrayamadim. Allaha emanetsiniz dostlar

Canım genelde hafta sonları forum güncelleniyor, çalışmadan dolayı sorun çıkabiliyor, senlik bir durum yok yani..

Merhaba Sona hoş geldin ben Nüşabə 32 yaşında 83.2 kilo. boy 155. Üzülme tatlım hepimiz seninleyiz.

Haklisin canım sen spor yapma kalori olarak katil ama internette yediğin yiyeceklerin kaç kalori olduğunu hesaplayan siteler var onu indir yediklerini yaz kalorini hesapla canım bü arada gunaydin ne kadar erken kalkmussin bugün pazar biz yeni kalktik [/QUOTE]
Gülşen hayatım ben de yatarım ama komşum sağ olsun öyle bağırarak konuşuyodu ki uyandırdı beni sonra da uyku tutmadı.

Qaliba yazdıklarımdan alınanlar olmuş ama ben yazdıklarımın hepsine kendimi dahil ediyorum. Sonuçta hepimizin amacı bir. Eyer sizleri üzen bir şeyler söylediysem özür dilerim. Ama ben üzülüceyinizi soylediyim bir kelime söylediyimi sanmıyorum. Kızlar kısa söylicem ben bu yola sizlerle başladım ve inşallah sizlerle de bitirmek isterim amacımıza ulaştığımızda. Hepinize teşekkürler hepiniz benim için deyerlisiniz ve sizleri seviyorum.

kızlar ben listeye dahil olmamışım bu hafta kimse de mesajıma cevap yazmamış...ama sanırım bu kural yüzünden giremedim ayrıldığım kiloya dönmem gerekiyor....yanlış hatırlamıyorsam 65.8 ile izne ayrıldım bu hafta bu kiloya düşersem mi dahil olucam listeye ilgilenen biri cevap yazarsa sevinirim

xlebçi nedir cnm menün güzel görünüyor
canım sen benim rakibim tuba sın yanlış anlamadıysam nikin değişmiş..ah canım o dediklerin hep lazım hadi toparlayalım
canım çok doğru diyorsun bide mayısta düğünümüz var ya cok zayıf olmak istiyorum kabusum oldu walla
gayet iyi canım
canım tam da anlayamadım menüyü o değişik yiyecek adlarını biraz tarif ederek yazsan :)

Günaydın tatlım ancariyaptığın : 39563715, member: 599965"]Günaydın güzelleeeerrrrrr[/Qyapıyorsun
Gunaydin tatlim senin yaptigin sporlar 1 saati buluyor mu birde hepsini arka arkaya mi yapiyorsun gun icine yayarak mi

Hepsini bi anda yapiyorum canim 1 saati buluyor geçiyor bile sirf spor yapabilmek icin islerime de ywtişiyim diye 8 de kalkp kahvaltımı yapip 1 saat sonra hemen spor yapiyorum anca yetisiyorum aksama bahane yok emek olmadan olmuyor hanimlar

Gunaydin kaptanim ben bir oneride bulunacagim malum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim[/QUOTE]
Günaydın tatlım
Aslında hepimiz takımın aynı zamanda görevlisiyiz.ama dediğin gibi birini de görevlendirsek güzel olur.istersen sen de yapabilirsin vaktin varsa ve uğraşabilirim dersen
Selinde mezun üye olarak bu işe el atabilir,banumda menülerden sorumlu bakan olabilir
Aranızda iş bölümü yapabilirsiniz
Hafta sonu paylaşım olmaması da doğal ..ev,eş,çocuklar..haliyle tatillerdede böyle oluyor ..takımdan ümidinizi kesmeyin canlarm malum sömestre ve kar tatilleri bizi çok etkiledi pazartesinden itibaren toparlanırız biraz sabır
[/QUOTE]

Ben gönüllüyüm ceza verme konusunda yeterli bildirim yapmayanlara spor cezasi veririm durumuna göre ne dersiniz

Günaydın tatlım
Aslında hepimiz takımın aynı zamanda görevlisiyiz.ama dediğin gibi birini de görevlendirsek güzel olur.istersen sen de yapabilirsin vaktin varsa ve uğraşabilirim dersen
Selinde mezun üye olarak bu işe el atabilir,banumda menülerden sorumlu bakan olabilir
Hafta sonu paylaşım olmaması da doğal ..ev,eş,çocuklar..haliyle tatillerdede böyle oluyor ..takımdan ümidinizi kesmeyin canlarm malum sömestre ve kar tatilleri bizi çok etkiledi pazartesinden itibaren toparlanırız biraz sabır
[/QUOTE]
Tamam ablacim ben selin ve banu ile konusayim birseyler yapalim banu nwrde bilmiyorum bugun pazar haliyle herkes ailesiyle[/QUOTE]

Gülsencim ben liste hazirlama dan anlamiyorum ama menü takibi yapabilirim yeterli paylasm olmassa kacamaklar olursa duruma göre 6 dan sonra yemek yememe spor cezasi falan veririrz

Hoşgeldin tattlmmmm ben selin 21 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda veeeee 55 kiloyum 75 le başladm diyete 8. Takımın ilk mezunuyum :)))))

Evet tatlım 399.etapta 65,8 ile izne ayrılmışsın ve o kiloya düşmen gerekiyor listede olabilmek için.şu an güncel kilon kaç?

[QUOTEsöyle yapalım ri71, post: 39568665,bildirmiş bildirmeniz ına ın tatlım
Aslılisteden anlamıyorum aynı zamandsayısına bakayım bü isea deatalım birlikte ini de görevlendirsek güzel olur.istersen sen de yapabilirsin vaktin varsa ve uğraşabilirim dersen
[/QUOTE]
Tamam ablacim ben selin ve banu ile konusayim birseyler yapalim banu nwrde bilmiyorum bugun pazar haliyle herkes ailesiyle[/QUOTE]

Gülsencim ben liste hazirlama dan anlamiyorum ama menü takibi yapabilirim yeterli paylasm olmassa kacamaklar olursa duruma göre 6 dan sonra yemek yememe spor cezasi falan veririrz[/QUOTE]
Canim soyle yapalim o zaman sen kim menu bildirmis bildirmemis ona bak bende pek listeden anlamiyorum bende mesaj sayisina bakayim bu ise el atalim burlikte canim

Gülsencim ben liste hazirlama dan anlamiyorum ama menü takibi yapabilirim yeterli paylasm olmassa kacamaklar olursa duruma göre 6 dan sonra yemek yememe spor cezasi falan veririrz[/QUOTE]
Canim soyle yapalim o zaman sen kim menu bildirmis bildirmemis ona bak bende pek listeden anlamiyorum bende mesaj sayisina bakayim bu ise el atalim burlikte canim[/QUOTE]

Tamamdr menuler bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…