Aramıza hoşgeldin tatlım
Ben takım kaptanı Ayşe 44 yaşındayım 2 oğlum var,aöf sosyoloji 4 .sınıf öğrencisyim.takımda izinliyim bir süredir yoğunluktan ama yinede fırsat buldukça buradayım.
İki hafta deneme süren var canım sonrasında listede olacaksın,yarın sabah tartılıp mıtlaka kilonu bildirmen gerekiyor
Burada aile ortamındayız.kızlar seni kucaklarlar birazdan
Canım genelde hafta sonları forum güncelleniyor, çalışmadan dolayı sorun çıkabiliyor, senlik bir durum yok yani..Kızlar ben sabahdan beri uğraşıyorum bir şey de yapamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Ben dünden beri yst38-in yazdığı mesajdan sonrasını göremiyorum tüm sinirlerim bozuldu ya. Bildirimlerden mesajlarımın geldiyini görüyorum alıntı yapıldığını da görüyorum ordan girmeye çalışıyorum ama yine dünkü mesaj geliyor. Düne kadar olan mesajları görüyorüm ama ondan sonrasını göremiyorum.Kendi yazdıklarımı da göremiyorum ama mesajınız gönderildi diyor. Lütfen bana yardım edin özelden yazın lütfen.
Merhaba Sona hoş geldin ben Nüşabə 32 yaşında 83.2 kilo. boy 155. Üzülme tatlım hepimiz seninleyiz.Herkese merhaba, bende takıma dahil oldum, Moni çağırdı sağolsun.
Kendimi tanıtayım ben, arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteye geldim.
23 yaşındayım, kilom 90 küsürlerde yarın tam net tartlıcam, artık kilo vermem lazım 70lerden 90lara çıktım birden
Haklisin canım sen spor yapma kalori olarak katil ama internette yediğin yiyeceklerin kaç kalori olduğunu hesaplayan siteler var onu indir yediklerini yaz kalorini hesapla canım bü arada gunaydin ne kadar erken kalkmussin bugün pazar biz yeni kalktikHaklısın max factor, post: 39562989, member: 653773"]Gülşen canım ben sana katılmayı çok isterim amma ben buraya ilk gelişimde de söylemişdim. Ben spor yapamıyorum çocuğum bel fıtığından dolayı sezeryanla dünyaya göz açdı. Üstelik narkoz iynesi belimden yapıldı ve yapılan iynenin yeri de hala çok acıyor. İnanırmısın çocuğumu bile yıkamakda zorlanıyorum ev işlerimde de çok zorlanıyorum. Yapılan ameliyatın yeri-bel fıtığı-yapılan iynenin yeri hepsi bir-birine karışmış durumda. Bu yüzden ben spor yapamıyorum. Kaloriye gelince eğer sana katılan olursa siz menülerinizi yazdıkca size bakar ben de bulabildiklerimden sizle beraber yaparım.
Banum bilqisayarında sorun olduğunu söylemişdi belki o yüzden gelemiyordur.Bu arada banum nerde
Merhaba Sona hoş geldin ben Nüşabə 32 yaşında 83.2 kilo. boy 155. Üzülme tatlım hepimiz seninleyiz.
Merhaba kizlar. Umarim iyisinizdir. Ben feci hastayim grip bademcik birbirine karisti. Cocuktan firsat buldukca dinlenmeye calisiyorum oyuzden foeuma hic ugrayamadim. Allaha emanetsiniz dostlar
xlebçi nedir cnm menün güzel görünüyorMenüm:
Sabah: 1 b su. 2 dilim ekmek. domates. salatalık. 10 zeytin. bir az peynir. 2 yk kesmik. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 1 b ç. 1 hurma.
Öğlen: 1 kase limonlu pul biberli yoğurt. az peynir. yeşillik. 1 turp.
Ara: 4 adet xlebçı.
Akşam: 1 kase tavuklu tel şehriye çorbası. 1 dilim ekmek. yeşillik. 3 küçük turp.
Ara: 30 adet fındık- badem-çam fıstığı karışık.
2 kupa papatya çayı. 1 lt su.
canım sen benim rakibim tuba sın yanlış anlamadıysam nikin değişmiş..ah canım o dediklerin hep lazım hadi toparlayalımKızlar ben gerçekten her yönden ii değilim ama yarın söz toparlaniyorum, güzel bi dönüş yapiyorum cunku gerçekten yeni sezon alışveriş az kaldı son 6 kilom kaldı sikilasmamda lazım. Yarın görüşürüz öpüyorum sizi.
canım çok doğru diyorsun bide mayısta düğünümüz var ya cok zayıf olmak istiyorum kabusum oldu wallaHayırlı sabahlar kelebeklerim
Toparlanma vaktidir canlarım,kar tatil derken üzerimize çöken rehavetten kurtulma vakti
Yaza da şunun şurasında ne kaldı di mi ama
Günlük en az. 5 mesaj yazıyoruz ama bunu mesaj sayısınını doldurmak için asla yapmıyoruz
Menüler düzenli yazılacak,içilen su yapılan sporda mutlaka yazılacak..en önemliside yazılan menülere yorum yapılacak
Ben bize güveniyorum kelebeklerim
gayet iyi canımdünki menumu yazayım
sabah 2 bardak su 1 bardak kefir
7,30 kahvaltı: 1 yumurta 8 zeytin 2 dlm peynir 1 çaybardağı ceviz yeşillik
13,30 da ızgara adana köfte+ 2 lokma ince lavaş ekmeğinden+salata
18,30 da haşlama köytavuğu+1 kaşık bulgur pilav+salata+1 tutam turşu lahana
spor 35dk kardiyo yurume
canım tam da anlayamadım menüyü o değişik yiyecek adlarını biraz tarif ederek yazsan :)Menüm.
Sabah: 1 b su.
Ara: 1 mac cofe.
Öğlen: 2 yumurta omlet. 2 dilim ekmek. yeşil soğan. 2 küçük turp. salatalık. 10 zeytin. az peynir. 1 çk bal. 2 yk kesmik. 1 b ç.
Akşam: 1 b süt. küçük parça kinder çikolata.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay.
Günaydın tatlım ancariyaptığın : 39563715, member: 599965"]Günaydın güzelleeeerrrrrr[/Qyapıyorsun
Gunaydin tatlim senin yaptigin sporlar 1 saati buluyor mu birde hepsini arka arkaya mi yapiyorsun gun icine yayarak mi
Günaydın tatlım[QUOTEanladım possenin 564Banu il mkonuşayım1962"][/QUOyapalım Banu nerde n kaptanim bugün ir oneride bulunacagim malum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim
Herkese merhaba, bende takıma dahil oldum, Moni çağırdı sağolsun.
Kendimi tanıtayım ben, arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteye geldim.
23 yaşındayım, kilom 90 küsürlerde yarın tam net tartlıcam, artık kilo vermem lazım 70lerden 90lara çıktım birden
Evet tatlım 399.etapta 65,8 ile izne ayrılmışsın ve o kiloya düşmen gerekiyor listede olabilmek için.şu an güncel kilon kaç?kızlar ben listeye dahil olmamışım bu hafta kimse de mesajıma cevap yazmamış...ama sanırım bu kural yüzünden giremedim ayrıldığım kiloya dönmem gerekiyor....yanlış hatırlamıyorsam 65.8 ile izne ayrıldım bu hafta bu kiloya düşersem mi dahil olucam listeye ilgilenen biri cevap yazarsa sevinirim
Hoşgeldin tattlmmmm ben selin 21 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var 165 boyunda veeeee 55 kiloyum 75 le başladm diyete8. Takımın ilk mezunuyum :)))))
Tamam ablacim ben selin ve banu ile konusayim birseyler yapalim banu nwrde bilmiyorum bugun pazar haliyle herkes ailesiyle[/QUOTE][QUOTEsöyle yapalım ri71, post: 39568665,bildirmiş bildirmeniz ına ın tatlım
Aslılisteden anlamıyorum aynı zamandsayısına bakayım bü isea deatalım birlikte ini de görevlendirsek güzel olur.istersen sen de yapabilirsin vaktin varsa ve uğraşabilirim dersen
Selinde mezun üye olarak bu işe el atabilir,banumda menülerden sorumlu bakan olabilir
Aranızda iş bölümü yapabilirsiniz
Hafta sonu paylaşım olmaması da doğal ..ev,eş,çocuklar..haliyle tatillerdede böyle oluyor ..takımdan ümidinizi kesmeyin canlarmmalum sömestre ve kar tatilleri bizi çok etkiledi pazartesinden itibaren toparlanırız biraz sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?