- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
KIZLAR DUYDUM DUYMADIK DEMEYIN
MENULERINIZIN KONTROLUNU HERGÜN SELIN YAPACAK
BENDE MESAJ SAYINIZA BAKACAGIM EĞER ÇOK YOGUNSANIZ YADA ISINIZ OLUP FORUM GIREMEYECEK OLURSANIZ HABER VEREN LÜTFEN
HER ÜYE AKŞAM MENULERINI YAZIP ICTIGI SU VE YAPTIĞI SPORUDA YAZMALI
AYRICA MESAJLARINIZI NUMARALANDIRIN YADA GÜN SONUNDA MESAJ SAYINIZA KAÇ OLDUĞUNU YAZIN AARKADAŞLAR
Gülşen nasıl numaralandırıcaz. Bir de bütün bunlar yarındanmı başlıyor.KIZLAR DUYDUM DUYMADIK DEMEYIN
MENULERINIZIN KONTROLUNU HERGÜN SELIN YAPACAK
BENDE MESAJ SAYINIZA BAKACAGIM EĞER ÇOK YOGUNSANIZ YADA ISINIZ OLUP FORUM GIREMEYECEK OLURSANIZ HABER VEREN LÜTFEN
HER ÜYE AKŞAM MENULERINI YAZIP ICTIGI SU VE YAPTIĞI SPORUDA YAZMALI
AYRICA MESAJLARINIZI NUMARALANDIRIN YADA GÜN SONUNDA MESAJ SAYINIZA KAÇ OLDUĞUNU YAZIN AARKADAŞLAR
Canım süpersin ya. Benim bu gün yediklerimi duysanız neler olur bilmiyorum.Menü
sabah
1 yumurta
domates
salatalık
3 dilim sucuk
2 dilim ekmek
akşam
1 dilim ekmek
yağsız dana biftek 150 gr kadar
ayran
su suan 1 lt
spor 1 saat jilian Leslie 8 dk karın çalışması
Menü
sabah
1 yumurta
domates
salatalık
3 dilim sucuk
2 dilim ekmek
akşam
1 dilim ekmek
yağsız dana biftek 150 gr kadar
ayran
su suan 1 lt
spor 1 saat jilian Leslie 8 dk karın çalışması
Tamam Leyla bundan sonra yazdığımda dikkate alıcam ömrüm.xlebçi nedir cnm menün güzel görünüyor
canım sen benim rakibim tuba sın yanlış anlamadıysam nikin değişmiş..ah canım o dediklerin hep lazım hadi toparlayalım
canım çok doğru diyorsun bide mayısta düğünümüz var ya cok zayıf olmak istiyorum kabusum oldu walla
gayet iyi canım
canım tam da anlayamadım menüyü o değişik yiyecek adlarını biraz tarif ederek yazsan :)
anladım Ayşecim şuan 66 yım malesef oturdu kıpırdamıyorEvet tatlım 399.etapta 65,8 ile izne ayrılmışsın ve o kiloya düşmen gerekiyor listede olabilmek için.şu an güncel kilon kaç?
saolasın canım benim :)Tamam Leyla bundan sonra yazdığımda dikkate alıcam ömrüm.
ah canım arada oluyor malesef kaçamaklar evet yarın dikkat edersin tatlımKızlar ben bütün gün burdakı sorunumu çözmek için uraşıp durdum veeeeeee sonu çok kötü. Yemeyi dışarıdan söyledik pilavlar salatalar çikolatalar. Neden ne kadar yediyimi bile bilmiyorum. Ama yarın telafi edicem.
Tamam hayatım söz.ah canım arada oluyor malesef kaçamaklar evet yarın dikkat edersin tatlım
7Gülşen nasıl numaralandırıcaz. Bir de bütün bunlar yarındanmı başlıyor.
8Kızlar ben bütün gün burdakı sorunumu çözmek için uraşıp durdum veeeeeee sonu çok kötü. Yemeyi dışarıdan söyledik pilavlar salatalar çikolatalar. Neden ne kadar yediyimi bile bilmiyorum. Ama yarın telafi edicem.
Selamün aleyküm adınız Merveydi qaliba. Ben Nüşabə Azərbaycandan 32 yaşında 155 boyunda başlangıç 85. sonra 84. 2. daha sonra 83. 7 oldum. 1 oğlum var 1.4 aylık. Allah senin sağ-salim balaşkanı kucağına almayı nasib etsin inşallah AMİN.ıyı aksamlar kızlar ıstanbul tatılım bugun bıttı esımden zorda olsa yıne ayrı gunler basladı gercı 1 ay sonra dogum ıcın tekrar gıdıcem yanına sanırım takımda bıraz daha aktıf olabılırım bebıs ızın verdıgı surece sız neler yapıyorsunuz yenı arkadaslar gelmıs hos gelmısler aramıza neler var neler yok neler kacırdım bakalım
Teşekkür ederim ömrüm bilqin için.7
Canim bü şekilde kaçıncı mesajını yazıyorsan onun başına koyacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?