Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın topik arkadaşlarım.hafta sonu gelemedm yoğunduım

kayıp menulerimi yazayım
c.tesi menum
sabah yumurta peynir zeytin yeşillik ceviz
öğle etli karnıbahar slata
akşam kıymalı ve baklıyatlı lahana sarması salata
spor yok

pazar
sabah regl oldum
kahvaltıya yaylaya gittik herşey yedim
akşam 19,00 da çorba+yumurta+az kalan sarmadan ve salata
spor yok

Ömrüm ben de yeni katıldım 2 hafta oldu amma her cumaya kadar menülerimi yazdım ve kilo bildirimimi de yapdım. Bu hafta listede olucam.
3-cü mesajım

Ayy yok ben tartılmicam bebeğim, merak edeyim listeye girene kadar, elimden ne geliyosa da yapıcam bakalım
Listede olmana sevindim canım darısı başıma, sen kaç kilosun ?
(3)

Yarından itibaren günde en az 2 lt şu içeceğim
en az 1.5 saat spor yapıcam
1000 kalorinin üstüne ciksrsam 30 dk daha spor yapıcam helal bana bee
vallahi motivasyon super hadı bakalım

1
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu keçsin güzellikler ne yapıyosunuz bakalım.
seninde şeker. ben işyerindeyim az sonra işlere bakıcimm

Günaydın kızlaaar
tartıldım bugün ve tam 97.7 çıktım, hedefimi 80 olarak belirledim.
Hadi bakalım
(1)
hoşgeldiniz azminiz daim olsun

benim halim ne olacak kızlar yaaa.. 10 kilo verenee kadar listeye giremeyecek miyim ne olur bu derdime bi çare :)
Seni sırf geçmişi okumadığın için listeye almıcam bak çöycüm
Kız cevap yazdım ya sana ben bu konu hakkında
Sen takımla ilgilenmessen geçmiş okumassan zaten nasıl listede olcaksın
Şimdi tıpış tıpış geçmiş okumaya sorunun cevabı orada saklı

Son düzenleme:
Günaydın tatlım
5-ci mesajım

Kelebeklerimmmm
Napıyorsunuz bakim takım hareketlendi güzel oldu
Tatillerin rehavetiydi hemen attık üzerimizden çok şükür

Banum iki gündür bende aynı durumdayım uyku hali halsizlik vs her şey üzerimde şu an
Bende içmiyorum insilün hapımı ondan oluyo galiba hemen tekrar başlamalıyım

Mervem canım rabbim bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin bitanemazcık kaldı hayırlısıyla inşallah

monim ilaç kullandığını bilmiyordum. ne için içiyorsun. bende geçen sene 90kiloyken ins. direncim 15 di 3 ay ilaç kullandım karatay beslenmesi ile 14kg gidince direncim de 5 e dustu 4 aydır ilaç kullanmıyorum sanırım şimardım kiloda veremiyorum

Ben dün akşam hemen içtim ama bak bu sabah unutmuştum hemen içeyim hazır iyi hissederken
Ne meretmiş şu insülin direncide heee bir kere yapıştımı sülük gibi birakmadı peşimizi kaç senedir

Ama inat ettim o direnç kırılacak ne olursa olsun

Bende aynen nasılsa karatayla kendimi iyi hissediyorum kiloda gidiyor diye bıraktım ama bak 1 aydan fazla oldu hala şu 110u göremedim ve sinirden kuduruyorum resmen ne güzel doğum günümde 99u görmüş olurum diye hayaller kuruyordum şu an 110a fit olacağım
Ben başladım dün inşallah onunda faydası olurda artık aşağılarıda görürüm

hadi işallah banum. ben direncim düşene kadar 3 ay içtim zaten düşüncede kendim bıraktım. martta kontrolum var bakalım ne çıkıcak değerlerim

Merhaba kaptanım geçmiş olsun inşallah tez zamanda kendinizi iyi hissedersiniz AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…