- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ömrüm ben de yeni katıldım 2 hafta oldu amma her cumaya kadar menülerimi yazdım ve kilo bildirimimi de yapdım. Bu hafta listede olucam.
3-cü mesajım
vallahi motivasyon super hadı bakalımYarından itibaren günde en az 2 lt şu içeceğim
en az 1.5 saat spor yapıcam
1000 kalorinin üstüne ciksrsam 30 dk daha spor yapıcam helal bana bee
seninde şeker. ben işyerindeyim az sonra işlere bakıcimm1
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu keçsingüzellikler ne yapıyosunuz bakalım.
hoşgeldiniz azminiz daim olsunGünaydın kızlaaar
tartıldım bugün ve tam 97.7 çıktım, hedefimi 80 olarak belirledim.
Hadi bakalım
(1)
hoşgeldiniz azminiz daim olsun
Aramıza hoşgeldinGünaydın kızlaaar
tartıldım bugün ve tam 97.7 çıktım, hedefimi 80 olarak belirledim.
Hadi bakalım
(1)
Seni sırf geçmişi okumadığın için listeye almıcam bak çöycümbenim halim ne olacak kızlar yaaa.. 10 kilo verenee kadar listeye giremeyecek miyim ne olur bu derdime bi çare :)
Kızzzzz dün yazmışdım yaAyy yok ben tartılmicam bebeğim, merak edeyim listeye girene kadar, elimden ne geliyosa da yapıcam bakalım
Listede olmana sevindim canım darısı başıma, sen kaç kilosun ?
(3)
Günaydın tatlımgünaydın topik arkadaşlarım.hafta sonu gelemedm yoğunduım
kayıp menulerimi yazayım
c.tesi menum
sabah yumurta peynir zeytin yeşillik ceviz
öğle etli karnıbahar slata
akşam kıymalı ve baklıyatlı lahana sarması salata
spor yok
pazar
sabah regl oldum
kahvaltıya yaylaya gittik herşey yedim
akşam 19,00 da çorba+yumurta+az kalan sarmadan ve salata
spor yok
Süpersin bebeğim yola devamKızlarrrrrrrrrrr 1 mil sporum tamam ama akşam bir 2 mil daha yapacağım hatta daha fazlasını bile deneyeceğim
monim ilaç kullandığını bilmiyordum. ne için içiyorsun. bende geçen sene 90kiloyken ins. direncim 15 di 3 ay ilaç kullandım karatay beslenmesi ile 14kg gidince direncim de 5 e dustu 4 aydır ilaç kullanmıyorum sanırım şimardım kiloda veremiyorumKelebeklerimmmm
Napıyorsunuz bakim takım hareketlendi güzel oldu
Tatillerin rehavetiydi hemen attık üzerimizden çok şükür
Banum iki gündür bende aynı durumdayım uyku hali halsizlik vs her şey üzerimde şu an
Bende içmiyorum insilün hapımı ondan oluyo galiba hemen tekrar başlamalıyım
Mervem canım rabbim bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin bitanemazcık kaldı hayırlısıyla inşallah
Kelebeklerimmmm
Banum iki gündür bende aynı durumdayım uyku hali halsizlik vs her şey üzerimde şu an
Mervem canım rabbim bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin bitanemazcık kaldı hayırlısıyla inşallah
monim ilaç kullandığını bilmiyordum. ne için içiyorsun. bende geçen sene 90kiloyken ins. direncim 15 di 3 ay ilaç kullandım karatay beslenmesi ile 14kg gidince direncim de 5 e dustu 4 aydır ilaç kullanmıyorum sanırım şimardım kiloda veremiyorum
hadi işallah banum. ben direncim düşene kadar 3 ay içtim zaten düşüncede kendim bıraktım. martta kontrolum var bakalım ne çıkıcak değerlerimBende aynen nasılsa karatayla kendimi iyi hissediyorum kiloda gidiyor diye bıraktım ama bak 1 aydan fazla oldu hala şu 110u göremedim ve sinirden kuduruyorum resmenne güzel doğum günümde 99u görmüş olurum diye hayaller kuruyordum şu an 110a fit olacağım
Ben başladım dün inşallah onunda faydası olurda artık aşağılarıda görürüm
Merhaba kaptanım geçmiş olsun inşallah tez zamanda kendinizi iyi hissedersiniz AMİN.Kelebeklerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?