- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Sabah: 1 dilim etimekkızarmış kepekli, pınar beyaz light, 3 tane siyah zeytin, açık çay
Ara: Kiraz saplı formçayı, 3 adet küçük salatalık
Öğle: 1 kase mercimekçorbası, yarım porsiyon yeşillik salata, 2 çorba kaşığı süzme yoğurtlu tarator,1dilim kavun (tadı yoktu)
Ara: Yarım paket eti formlimonlu bisküvi regl olduğum için dayanamadım L
Akşam: 1 kase domatesçorbası
Gün içinde 2,5 lt alkalisu
Bu ara öğünleri kaldırayım yaa yoksaa bıraz yavas olacakk hedefe ulasmak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kahvaltıya üşenmek yok günün en önemli öğünü cnm kahvaltını ne kadar güçlü tyaparsan o kadar metabolizman hızlanır şarküteri ürünleri çok sağlıksız cnm hiç yemesen daha iyi ev yapımı sucuk tüketebilirsin çay yerine süt içebilirsin peynir avuç için kadar tüketebilirsin zeytin de eklersen süper olur
Abla ben sucuk gibi çemenli seyleri yiyemiyorum bi olay yaşamıştım sadece o hazir dilimli beyaz salamlardan yiyebiliyorum biraz yemek seciyorum gibi .d
Aksam yemeginde fazla ac degildim o yuzden evde yaptigim labneli dondurmadan yedim 2 kasik falan
(Labneli dondurmanin icinde visne ve labne var) bugun toplam 8 buyuk bardak su ictim
ayy tarifini bizede versene sanki zararsız yiyebiliriz gibi duruyor. Yiyebilir miyiz sweetdimple ?
Kahvaltımı yazmıştım.Saat 16:30 da akşam yemeğimi yedim.Menemen ve yoğurt.Öncesinde biraz kabak çekirdeği yemiştim.
Öğlen bir saat leslie ile yürüdüm.Yatana dek 2,5-3 lt su içmiş olurum.Yemekten sonra bir kupa çay içtim.Belki gene içerim.
Kilo bildirimi yarın değil mi?Ben hâlâ 68,5 dayım.Umarım yarına biraz farkeder.
Aa bılmıyordum cnm meyveyi kaldırayım o zaman tsk ettim
Bu ara öğünleri kaldırayım yaa yoksaa bıraz yavas olacakk hedefe ulasmak
gelınlık yok cnmda evın fotoları var onları atıcam ınsallh
Aynen oyle.Bu yuzden karatayı bulunc dunyalar benım oldu. Tek alısmaya calıstıgım noktalar meyve kısmı. Bıraz karatay bu konuda sert. Oglene kadar tuketme hakkımız var ve o da cok degıl. Ben egenın gobegınde baglarda buyumus ınsan olarak bızım bır oturusumuz 1 kılo meyveye denk gelıyır kısı bası. O yuzden tek sıkıntım yoksa dıgerlerını deli gb yiyebiliyorum. Bu yüzden karatayı seviyorum. Bakalı yarın sonuç ne olucak cok merak edıyorum
Abla ben sucuk gibi çemenli seyleri yiyemiyorum bi olay yaşamıştım sadece o hazir dilimli beyaz salamlardan yiyebiliyorum biraz yemek seciyorum gibi .d
Aksam yemeginde fazla ac degildim o yuzden evde yaptigim labneli dondurmadan yedim 2 kasik falan
(Labneli dondurmanin icinde visne ve labne var) bugun toplam 8 buyuk bardak su ictim
ayy tarifini bizede versene sanki zararsız yiyebiliriz gibi duruyor. Yiyebilir miyiz sweetdimple ?
yenı gelen kızceler kendınızı tanıtın bakalım da tanısalım sızınle
yenı gelen kızceler kendınızı tanıtın bakalım da tanısalım sızınle
Yarın karneleri alıyoruz hadi hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ınsallah cnm ıslerı bıraz kolaylayayım da atıcam ınsevet canım kilo bildirimi yarın 12 ye kadar yapılmalı inş farkeder cnm menülerin ve sporun harikaydı aynen bugünkü gibi
bizi dinlersen kilo vermen turbo moduna geçecek bitanemmm
merakla bekliyoruz cnmmm
Ayçacım ne kadar az meyve yersen o kadar iyi kilo vermeyi yavaşlatıyor yersende mutlaka süt yoğurtla tüketmeye çalış cnm
Akşam öğünü haricinde yenebilir Ayçacımm peynir ve vişne sonuçta bızdıkk az yiyerek kilo veremezsin bitanem en azından çorba salata veya çorba yoğurt akşamları mutlaka yemelisin 2 kaşık vişneli dondurma seni tok tutmazki cnm benim bünye kıtlık moduna geçer yediğin herşey depolanır
sucuk yemek zorunda değilsin bitanem ben örnek verdim sadeceöğle de yemedin sanırımmm
hosgeldınz cnm ıyı etmısınız valla bende gıremıyorum pek sızlere emanet buralar bende merve bu arada cok memnun oldumSelam canım. Ben 3. takımdan geliyorum :) adım Ayca. baktık kaptanımız burda yardımcısı burda bizde topladık tası tarağı doğru kardeş takıma
hosgeldın sevıl ablam,ben merve yas 24 ogretmen adayıyım 170 boy 81 kılo hedef 60Ben Sevil. 51 yaşında,emekli,boy 1.50,kilo 68.5,hedef şimdilik 60.
Canim benin cok zorz kiz icinde cok zor. Anlatiarin bana ana okulumu hatirlatti ordada vardi sendromlu bir cocuk. Kaynastirma ogrencisi diye almislardi. Kizlara dokunmazdi ama erkeklere siddet uygulardi. Ogrencilik yillarinda cok zor. Cok gecmis olsun. Ins ailede anlayisli cikarda cocuga gereken sekilde davranir ne biliyim psikologa fln goturur belki. Yazik ya tum okul sikayetci ama kimsenin elinden bisi gelmiyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydın fıstıklar, umarım güzel bir sonuç alırsınız bu cuma
gunaydın canm benm
Merhaba siz takım kaptanısınız herhalde, bu aralar buralarda durgunluk var biraz , toparlarız umarım
Yarın karneleri alıyoruz hadi hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben Sevil. 51 yaşında,emekli,boy 1.50,kilo 68.5,hedef şimdilik 60.
kızceler gunaydın herkese bıldırımımı yapayım kacayım hemen :26:sveetım le erıgım yenı arkadaslarla ılgılı lısteye alma kararı sıze aıtbenım kım yeterlı paylasım yaptı bılemıyorum gecmıs yapmamda uzun surer yıne sızın yardım severlıgınıze guvenerek topu sze atarak rıcamı yapayım kuzularım
:26:ızıne ayrılmak ıstemıyorum ama kılo almıs olarakta takıma zarar vermek ıstemıyorum , ama ızıne cıksam ıyı olucak cunku bu hafta bıldırım yapamayabılırım sweetım kuzum ben yaptım yınede bıldırımı duruma gore ayarlarsınız tam bugun adette oldum ustune ıyıce odem topladım sanırım ustune streste olunca
8.TAKIM 365.ETAP
efsax ( 80,7 / 82 /-1,3 / -1,61
8.TAKIM ORTALAMASI %
Günaydın fıstıklar, umarım güzel bir sonuç alırsınız bu cuma
gunaydın canm benm
Merhaba siz takım kaptanısınız herhalde, bu aralar buralarda durgunluk var biraz , toparlarız umarım
iyi yaptın cnm hoşgeldin sefalar getirdinnnakupunktur da yaptırıyormuşsun harika akupunktur takım motivasyonu sağalıklı menüler ve biraz sporla en kısa sürede ulaşacaskın inş hedefine cnm öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmelisin cnmm günlük ne yedin ne içtin hangi sporları yaptın paylaşmalısın zamanla burdan ayrılamayacaksın paylaşımın yeterli olursa ilk hafta da takım listesine girebilirsin bitanemm
sabahları kahvaltına yumurta eklersen tok tutar bitanem salat ve yeşillik de ekleyebilirsin kavunun neyseki tadı yokmuş tatlı olsaydı fazla kaçardı
akşam çorbanın yanına salat veya yoğurt eklemelisin biraz da spor yapabilirsen harika olursu miktarın çok güzel
ooo byravo bızdıkkk hızlısınnnip atlama en güzel sporlardan biri menülerini toplu halde yazarsan tümm günü daha net görebilriiz bitanemm öğle süper
Rica ederim cnm hoşgeldin sefa geldin tekrar o zaman sen paylaştıkça hatırlatırız cnmm seve seveacil hemşiresiysen çok yoğunsundur buna rağmen yürüyebillmen harika
Kahvaltıya üşenmek yok günün en önemli öğünü cnm kahvaltını ne kadar güçlü tyaparsan o kadar metabolizman hızlanır şarküteri ürünleri çok sağlıksız cnm hiç yemesen daha iyi ev yapımı sucuk tüketebilirsin çay yerine süt içebilirsin peynir avuç için kadar tüketebilirsin zeytin de eklersen süper olur
erken yat bitanemmmm her yönden fıstuık gibi olmalısın hayatının en önemli günü cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?