- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
tamamdır. ilk hafta ki kurallar okudum...
o zaman ilk mesajımla başlayalım.
bir haftada o kadar çok mesaj yazabilirim ki inanamazsınız:)
akupunktur yaptırıyorum ama doktordan çok memnun değilim izmir için doktor arıyorum bulmadım. buraya da sordum ama cevap çıkmadı
spora bakalım başlıcm..
telefona su hatırlatıcısı bir program yükledim.. yarım saatte bir su içme zamanı gelmedi mi diyor? günlük 3 litre su içiyorum sanıyordum bu programdan sonra gördüm ki içmiyormuşum. bence günlük içilen su miktarını herkes not almalı. ben elimde suyla geziyorum çok su içiyorum diyordum ama program gösterdi ki 2.5 lt zor içiyorum. yudum yudum su içmekle olmuo. bardak bardak içimek lazım. her gün sabah ne yediğimi içtiğimi yazarım sizlere. bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. bakalım en başaırılılarınızdan olacak mıyım?
Günaydınnn fıstıklarrrr
hadi bakalım hayırlı olsun bızdıkkk emeklerinin karşılığını alırsın inş
sevil ablacım bu hafta takım listesine alalım isterim seni katılımın iyi zaten sitede yeni değilsin ne dersin?
ooo kuzum toparlan bu ne hal gelin olacaksın tatlımmm izinli yazacağız seni anladığım kadarıyla değilmi?:26:
Günaydınnnn cnmmmmmmsende durum nedirrr kuzum paylaşım alanına listeden sonra paylaşalım haftaya takım listesinde görmek isterims eni de herhangi bir itiraz gelmezse ayrıca takımın senin gibi aktif birine ihtiyacı var kuzum efsax ve moni dönene kadar seni kaptan yardımcısı olarak atasak kabul edermisin
günaydın tatlımmm
snein el atıp hereketlendireceğine eminim bitanemmm lütfennnnnnn
ızınlı olsam ıyı olacak cnm suan odem toplamıs durumdayım hemde bu hafta bıldırım yapamam ve suan kılo almıs gorunuyorum takımın ortalamasını dusurmeme gerek yok bence dondugumde vermıs olarak gelırım :26:
evet izmirdeyim.. akupunktur iyi oluyor. en azından para veriyorum az yiyeyim mantığı oluyor :)peki cnmmm tekrar hoşgeldin o zamann yaz kuzum yaz takımın işhtiyacı var buna
dedğin program water your body evet çok faydalı spora başlayıp sağlıklı beslenmeye çalışırsan akupunktura gerek kalmaz bence cnm izmirdemisinnn
Günaydınnn fıstıklarrrr
Günaydınnnn cnmmmmmmsende durum nedirrr kuzum paylaşım alanına listeden sonra paylaşalım haftaya takım listesinde görmek isterims eni de herhangi bir itiraz gelmezse ayrıca takımın senin gibi aktif birine ihtiyacı var kuzum efsax ve moni dönene kadar seni kaptan yardımcısı olarak atasak kabul edermisin
Olur tabi bebeğim , ben takı dükkanımdan dolayı haftasonu sadece akşam girebilirim ama haftaiçi günü tamamen ilgilenirim takımla, umarım bir itiraz gelmez, ama sanmıyorum ya , çünkü hiç dahil olamamıştım o zaman girememiştim bile takıma , ay hç de hatırlamıyorum haa çok enteresan
Sen nasıılsın bebiş
evet izmirdeyim.. akupunktur iyi oluyor. en azından para veriyorum az yiyeyim mantığı oluyor :)
çok tşkler bitanemmmm hafta sonu zaten yoğun olmaz buralar hafta içi ilgilenirsen süper olur tşk ederim bebişimmlisteler bitsin hatırlat yazalım paylaşıma itiraz gelmez bence de benim yarılı misafirim gelecek benim takımdaki kızlar gelmedi hala bende bir iş bir kk yapıp duruyorum işte çok komik bir durumdayım şu an bu sefer kalıcı olacaksın bebişim karneni alana dek devammm
canım benim hoşbuldum,çok çok teşekkür ediyorum sana ve takımına bizi yalnız bırakmadığınız içinGözlerime inanamıyorum monicim sevgili kaptanım hoşgeldin döndünmüüü
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, hayatttnur, moni
mervemmm canımm benim hoşbuldum bitanemayse ablammmmmmmhosgeldınnnn ıyıkı geldınn ozlettın kendınıı
8.TAKIM 365.ETAP
efsax ( 80,7 / 82 /-1,3 /% -1,61)
hayatttnur(68,5/68,2/0,3/%0,44)yeni üye hedef 60
8.TAKIM ORTALAMASI %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?