canım sen de benim gibi araya illa tatlı bir şeyler sıkıştırıyorsun
Ne olacak bizim bu halimizzzz
canım haklsısın tabi düzenim şaştı ama pes etmeyeceğim vereceğim inşallah daha da fazla
suyu çok içiyorum bugün gayet iyi gidiyorum bakalım
1 nisanda 59 olabilecekmiyim :26::26::26:
bugün tartıldım ve 63,4 geldim yani cuma gününe göre 200 gr artıdayım ve çok üzgünüm
bugün elimden gelenin fazlasını yapmalıyım ve nefsime sahip çıkmalıyım
yarına kadar bari geçen haftayla aynı kalsam
bol su içeceğim bakalım
Kızlar kaç gündür tartıda hep aynı rakamı görmekten çok sıkıldım.
Evet spor yapamıyorum ama gün içerisinde hep hareket halindeyim.
Bol su ve yeşil çay da içiyorum ama ....
Ben biraz motive olmak için cuma günü protein diyetine başlayacağım.1 hafta uygulamayı planlıyorum.
Umarım şu tartıda biraz eksilirimde motive olmuş olurum.
Ben de kardesime waffle sozu verdim eger hedefe ulasir da o zamana kdar kacamak yapmazsam vuhuu mesela artik kacamak yapacakkenn dusunuyorum ya diyorum madem bu kaloriyi alcam daha cok sevdigim bi sey icin alayim diye diye biriktirip pastada filan patlatiyorum olayiya canim ben by pass ve sezeryan ameliyatina girdim de etkilrnmedim hic bi yerden sonra hani oyuncakmis gibi geliyo
Ya ben youtubedan izlemistim sezeryani hic bi zorluk yadamamistim izlerken ama off kendi minicik yaramla oluyorum sandimof waffle mi evet ben bu ara kacamagi baya baya arttirdim ama ne biliyim hakim olamiyorum kendime
valla şimdi şöyle kocaman bir bittere hayır demem ama yok kii((
Hahahh caniim ya arada yicez tabi sonucta eninde sonunda bi gun rejimi birakicaz o zaman hepsi daha fazla yarar haftada iki kere bitterde bi sakinca yokmus zateen :))
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Eve geldikten sonra bir halsizlik çöktü üzerime sormayın :26:
Bİraz uzanaımda geçer diye düşündüm ama uyuya kalmışım ve uyandığımda inanılmaz bir mide bulantısı yaşadım :44:
Ne dokundu bilmiyorum ama baya bir süründürdü benien son istifrağ ettimde ( kendiliğinden tabi ben zorlamadım ) biraz rahatladım
Akşam yemeğinde de yoğurtlu brokoli ve salatayle geçiştirdim ki daha beter olmayayım diye
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah;
2 kk beyaz peynir
1 domates
4 dilim salatalık
5 zeytin
1 ufak kepekli baget ekmek
2 fincan şekersiz nescafe
ara;
1 az şekerli türk kahvesi
1 dilim kek
Öğle;
1 tabak kuskus
2 bardak şekersiz limonata
ara;
yok
Akşam;
4 parça brokoli
3 - 4 YK sarımsaklı yoğurt
1 kase karışık salata
gece; yani birazdan
1 fincan yeşil çay
Bugün istediğim gibi olmadı ve büyük ihtimal yarında olmayacakmalum güne katılacağım artık cuma artı görmemek bile bana kafi gelecek
Bu gece nöbetçiyimdağ gibi ütülerim var ve onları yapmam lazım
Cuma akşamı eşimin halaları gelicek çaya ve dağ gibi ütülerimin haricinde balkonda daha kuruyacak olanlar var birde makinede asacağım çamaşırlarım varAnam ne yolluk kaldı, ne battaniye kimse bana bahar temizliği demesin artık fenalık geldi ama işte uzun bir süre sadece kaynananı gördüğü yerleri yaparım
Büyük kız hala çok zorlanır yerken ( başka birşey vermem diyince tırtıklıyor sadece) ama ufaklık hiç itiraz etmeden yedi
Valla dediğin gibi o koku olmasa her gün sarımsaklı yoğurt yerimde hem kokuyor hemde inanılmaz uykum geliyorşu an bile esne esne bir hal oldum ama direniyorum bugün o ütülerimi bitireceğim inşallah herkes uyuduktan sonra
Canım çok geçmiş olsunbende diyordum bu hatun nerelere kayıp oldu
Maşallah ne güzel sporunuda yapmışsın canım valla helal olsun
Bizde seni özledik güzelim inşallah artık hastalığıda atlatıp aramıza dönersinbak cumaya az kaldı bakalım senden nasıl müthiş bir sonuç göreceğiz
Canım sanada çok geçmiş olsunhakikaten nazarmı değdi topiğimize hepimizde var bir şeyler ama inşallah herşey çok çok güzel olucak
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
İnşallah hepimiz için bol eksili az kalorili bir gün olurAminnnnnnn
Gece erken yattım iyice uykumu alayım diye ama nasıl birşeyse gece okadar çok korktuğum bir rüya gördüm ki uykuya dalamadım uzun bir süre. O korkuyla bildiğim bütün duaları patır patır okudum
Kim bilir belkide dua okumayı ihmal mi ettim bu aralar
Çamaşırlarımı toplayıp yeni yıkananlarıda hazır hava güneşliyken sereceğim gitmeden evvelben gelene kadar ancak kurur nasılsa
Sagol caniim iyiyim ya sporu nasi yaptim simdi kendime bile sasiriyorum bugun kilimi kipirdaticak halim yokya senin temizlik cocuklar filan zaten sende de mukemmel sonucu er ya da gec geucez :)) bu arada salonun resimlerine baktim ben biraz zor begenirim o konusa annem de deli olu hatta ama ne guzel olmus boyle insanin icini aciyo allah gule gule oturmayi nasip etsin insallaah :)) masallah ne enerji bugun nereye
dünkü menüm:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)190 kcal
1.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)132 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)57 kcal
2.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)35 kcal
4.00 x 1 Adet (30gr) Zeytinyağlı Yaprak Sarma (39 kcal)156 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna Salatası (232 kcal)58 kcal
0.25 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)12 kcal
Alınan Kalori Toplamı: 710 kcal
spor:
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı:200 kcal
Tatlim gun icinde ne kadar az kalori almissin sporla da yakmissin ya biraz az digilmi gucten dusersin sonra :/ sonra vucudun ona alisir takili kalir ::
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Gezenti ceco geldiiii
Sabah bir attık kendimizi sokağa ana kız daha 1 saat oldu geleli
Kahvaltımızı dışarda yaptık ( en hafifinden) sonrada uzun zamandır gitmediğim bir arkadaşıma geçtim hem kızıyla hemde köpeğiyle oynasın küçük kuzum diye Aslında eve uğrayıp öyle çıkarım diye düşünüyordum ama benim küçük cadı ille karamele gidelim diye tutturdu ( karamel köpeğin adı ) Çok güzel sohbetler ettik ve çocuklarda çok eğlendi
En sonunda hadi kalkalım dedim kıza ( ona kalsa akşama kadar orada kalacak)
Yine en kısa zamanda bir araya gelmeye söz verdik birbirimizede öylelikle sakinleşti cimcimeHavalar ısındığında da hep birlikte pikniğe gideceğiz hem biz eğleniceğiz hemde çocuklar köpekle doya doya koşturabilecekler
Kızlarrrrrrr ikinizede çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce ağrınız sızınız kalmaz ...amin
Kizlar ya ben de 56 da takilo kaldim bi de su sira hep evdeyim bacagim agriyip spor da yapamayinca resmen yemek yerken kendime hakim olamiyorum ya boyle butun buzdolabini alip ayni anda yiyesim var inanilmaz bi aclik mesela ders calisiyorum ama aklim hep yemeklerde filan of hic bu kadar zorlanmamistim moralim bozuyo :)
bozma moralini tatlım senin boyun kaçtı
Canim boyum 168. Normal sayilirim aslinda ama bacak ve kalca biraz daha incelsin istiyorum of onu da basarabilsem bi
oyy canım yaa ne kilosu erimişsin senbeni bir görsen böyle olursun tatlım bende 56 kiloyum ama boyum 158 =(((
Canim benim ust kisim 4 inceliyosa alt kisim 2 inceliyo yani cok can sıkıcı:/ :) sen kac kiloya dusmek istiyosuun
tatlım bende de tam tersi göbek ve yanlar sabit kalır bacak ve basenler günden güne eriyo =((( 50 kilo şimdiki hedefim tabi ama eğer kötü durmazsa 48 olmayı düşünüyorum
tabiki olacaksın canım yeter ki kendine güven ve iradene sahip çık gerusu gelir zaten
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Eve geldikten sonra bir halsizlik çöktü üzerime sormayın :26:
Bİraz uzanaımda geçer diye düşündüm ama uyuya kalmışım ve uyandığımda inanılmaz bir mide bulantısı yaşadım :44:
Ne dokundu bilmiyorum ama baya bir süründürdü benien son istifrağ ettimde ( kendiliğinden tabi ben zorlamadım ) biraz rahatladım
Akşam yemeğinde de yoğurtlu brokoli ve salatayle geçiştirdim ki daha beter olmayayım diye
Hazır aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah;
2 kk beyaz peynir
1 domates
4 dilim salatalık
5 zeytin
1 ufak kepekli baget ekmek
2 fincan şekersiz nescafe
ara;
1 az şekerli türk kahvesi
1 dilim kek
Öğle;
1 tabak kuskus
2 bardak şekersiz limonata
ara;
yok
Akşam;
4 parça brokoli
3 - 4 YK sarımsaklı yoğurt
1 kase karışık salata
gece; yani birazdan
1 fincan yeşil çay
Bugün istediğim gibi olmadı ve büyük ihtimal yarında olmayacakmalum güne katılacağım artık cuma artı görmemek bile bana kafi gelecek
Bu gece nöbetçiyimdağ gibi ütülerim var ve onları yapmam lazım
Cuma akşamı eşimin halaları gelicek çaya ve dağ gibi ütülerimin haricinde balkonda daha kuruyacak olanlar var birde makinede asacağım çamaşırlarım varAnam ne yolluk kaldı, ne battaniye kimse bana bahar temizliği demesin artık fenalık geldi ama işte uzun bir süre sadece kaynananı gördüğü yerleri yaparım
Büyük kız hala çok zorlanır yerken ( başka birşey vermem diyince tırtıklıyor sadece) ama ufaklık hiç itiraz etmeden yedi
Valla dediğin gibi o koku olmasa her gün sarımsaklı yoğurt yerimde hem kokuyor hemde inanılmaz uykum geliyorşu an bile esne esne bir hal oldum ama direniyorum bugün o ütülerimi bitireceğim inşallah herkes uyuduktan sonra
Canım çok geçmiş olsunbende diyordum bu hatun nerelere kayıp oldu
Maşallah ne güzel sporunuda yapmışsın canım valla helal olsun
Bizde seni özledik güzelim inşallah artık hastalığıda atlatıp aramıza dönersinbak cumaya az kaldı bakalım senden nasıl müthiş bir sonuç göreceğiz
Canım sanada çok geçmiş olsunhakikaten nazarmı değdi topiğimize hepimizde var bir şeyler ama inşallah herşey çok çok güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?