Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti ceco geldiiiiiiii
( iki gündür aynı cümleyle başlıyorum dejavu oldum sanki
)
Anam günde bugün yine çok yoruldum
Mutfaktan çıkamayan hep ben oluyorum ama tabi kendi isteğimle çıkmıyorum
Ev sahibi nasılsa hazırlıklarla yorulmuştur diyip mutfak işini bitirmedende oturmuyorum
Bu sefer gün yine çok iyi geçti
bir ara yine kaynana gelin muhabbeti açıldı tabi bizimki bana laf çakacak ya başladı ay insan oğlunu evlendirince yüzünü zor görüyor, yok efendim gelin adama laf söyleyince mecbur benim gibi 3 maymunu oynamak zorunda kalırsınız falan diye ( oğlu bekar olanlara akıl veriyor aklı sıra
) bende o an eşimin amca geliniyle yan yana oturuyordum dürttüm yanımda kadıncağızı kız gelin gül kız gül bak ne diyorlar dedim bastım kahkahayı
tabi benim hareketimi gören herkes koptu gülmekten
Hiç sinirlendiğime deymez
Bizimki tabi fena bozuldu ama espiri ayağına yattığım için birşey diyemedi
Şansımıza tahmin edilenin haricinde bir kaç kişi daha geldi ( eşimin yengesi gelinine gelirken yolda bir kaç kişiye rast gelmiş onlarda aaa geline mi gidiyorsun diyince mecbur onlarada buyrun gelin demiş
) yapılanlarda ancak yetti hatta bazılarını biz yiyemedik bile ama iyi oldu
Akşam 6da ancak geldim tabi direk kendimi mutfağa attım
tam yemek pişti az kaynaklığı gitsin yeriz derken kızkardeşim çaya geldi ( ben arayıp madem mahalledesiniz çaya uğrayın demiştim tabi o kadar çabukta beklemiyordum
)
Benim canım istemiyordu zaten o yüzden akşam yemeği yemedim
Biz oturup çay içerken çocuklar bir güzel oynadılar
hemde ne oynamak
En son çocuk odasına geçtiler bizde rahat rahat oturduk orada oynuyorlar diye ama maşallah sonuçu görünce böyle oldum
Büyük kızın pastel boyalarını alıp bir güzel ufak ufak kırmışlar
Kız kardeşimde ben sana yenisini alırım dedi tam çıkarken
bende o an kalan parçaları toplamak için çocuk odasına bir girdim gözlerime inanamadım
Büyük kızın çalışma masasını halletmişler boyalarla, dönen koltuğunu boyamadık yer bırakmamışlar
birde o yetmiyormuş gibi kapıya gülen çöp kız boyamışlar
Kızkardeşim neye uğradığını şaşırdı
anam özür üzerine özür
Dedim boşver Allahtan Salonda birşey yapmadılar
artık yarın bütün gün onları temizlemeyle uğraşırım
Veletler sanki hiç işim yokmuş gibi bana iş çıkardılar
benim ufaklıkta nasıl ağlıyor anne kapıyı kapattılar gelip söyleyemedim sonra bende accık boyadım diye
Gülermisin ağlarmısın
Bakalım yarın çıkacakmı o boyalar
bu saatte hiç uğraşamam valla çok yoruldum bugün
Ayy kizlar kafayi yemek uzereyim ya annem deli ediyo beni valla sakin olmak icin cok zorluyorum kendimi benle spor yapmak istiyo yapabiliyo da cogunlukla bi program bitirmistik beraber ondan beri tam 6 farkli program denedik begnmiyo kusur buluyo benim de vucudum hirpalaniyo cunku cidden surekli farkli biseyle insanin pili bitiyo bi de ay bu ne bunu profesyknwller yapar ben basit yapmak istiyorum diyo hevesimi de kaciriyo napicam ben of
Canım Allah yardımcın olsun
Annen anladığım kadarıyla mükemmeliyetci biri
işin zor sonuçta olmaz desen kırılacak demesen sen yıpranacaksın
Umarım orta yolunu bulursunuz ama eminim çok güzel sonuç alınca katlandığına değmiş olacağını düşünürsün