Kizlaar ben geldim :)) kac gundur yoktum cok kotu hastaydim ya bi de buyuk bi basariyla yatajtan dustum uyurkendirsegimi patlatmisim cok aciyodu ucuk cikti atesim yukseldi filan ama dimdi iyiyim gecmisi okudum bin tane alinti yapmam gerekir baya gaza gelsim yine
Uc gundur spor yapmiyodum bugun yapiyimdrdim 55 dakkalik cardio yapiyim dedim 30 dakkasinda tikandim yasizler napiyosunuz nasi gidiyoo suan spordan kalktim full terle yaziyoruum ama cok mutluyum
Ceco elfida sismanvemutsuz nice15 turuncu moni efsax heydoktorr gaziesi siz napiyosunuuuz ve ukalasey simdi aklima geldi ozledim sizi yaa ::: :)) :*
kızlaaaar dün akşam çok yorgunum saat 9 da uyuyakalmışım girip menümü paylaşacaktım olmadı neyse şimdi dünkü menümü yazayım
sabah : kepek ekmeğine tost, 3 zeytin
ara : yok
öğle : tavuk , bol salata, ayran
ara : 1 elma
akşam : zeytinyağlı yeşil fasulye , yoğurt
su : 1.5 litre spor : biraz dans ettim kendi kendime o da pek spor sayılmazdı
kızlar bugünkü menümü de gireyim hemen de aradan çıksın :)
sabah : 2 dilim kepek ekmeği, 1 domates yarım salatalık , beyaz peynir , 3 zeytin 1 fincan sütlü kahve
ara : yok ( kahvaltıda çok çok doydum)
öğle :1 küçük kase çorba , 1 tane haşlanmış but (domates , biberli ) , 1 kase cacık
ara : 1 küçük paket çikolata ( arkadaşım çok ısrar etti yemem için bana almış kıramadım )
akşam : henüz yemedim ama 1 kabağı rendeleyip pişircem , yoğurt
spor : 1 saat yürüyüş , zumba su :2.5 litre yatana kadar 3 e tamamlarım
kızlaaaar dün akşam çok yorgunum saat 9 da uyuyakalmışım girip menümü paylaşacaktım olmadı neyse şimdi dünkü menümü yazayım
sabah : kepek ekmeğine tost, 3 zeytin
ara : yok
öğle : tavuk , bol salata, ayran
ara : 1 elma
akşam : zeytinyağlı yeşil fasulye , yoğurt
su : 1.5 litre spor : biraz dans ettim kendi kendime o da pek spor sayılmazdı
İyi aksamlar kizlar menumu gireyim unutmadan yine biraz kacamakli oldu ama boyle canim sıkkın ve evde yalniz olursam boyle oluyo ya :)
sabah: 1 yumurta, 1 kofte, yesillik, sekersiz cay.
Ogle: 1 cig kofte, yogurt, marul
aksam: 4 yk kuru fasulye, salata.
Bugun canim tatli cekti ben de kendimce bi seyler hazirladim 1 kucuk elma, 1 kucuk portakal, 1 tatli kasigi tarcin ve kakaoyu blenderdan gecirip sogutup yedim degisik bisi oldu ama bastirdi diyebilirim en azindan icim rahatyemegimi 5bucukta bitirdim yatana kadar su bi 3 lt olur :)
Spor yapamiyorum malum bacagim yuzunden oturdugun yerden zor kalkiuorum :/
kızlar bugünkü menümü de gireyim hemen de aradan çıksın :)
sabah : 2 dilim kepek ekmeği, 1 domates yarım salatalık , beyaz peynir , 3 zeytin 1 fincan sütlü kahve
ara : yok ( kahvaltıda çok çok doydum)
öğle :1 küçük kase çorba , 1 tane haşlanmış but (domates , biberli ) , 1 kase cacık
ara : 1 küçük paket çikolata ( arkadaşım çok ısrar etti yemem için bana almış kıramadım )
akşam : henüz yemedim ama 1 kabağı rendeleyip pişircem , yoğurt
spor : 1 saat yürüyüş , zumba su :2.5 litre yatana kadar 3 e tamamlarım
Kizlar ya ben de 56 da takilo kaldim bi de su sira hep evdeyim bacagim agriyip spor da yapamayinca resmen yemek yerken kendime hakim olamiyorum ya boyle butun buzdolabini alip ayni anda yiyesim var inanilmaz bi aclik mesela ders calisiyorum ama aklim hep yemeklerde filan of hic bu kadar zorlanmamistim moralim bozuyo :)
Harika bi menu bencee tebrikler :)
Oh spor da su da menu de cok iyi gidiyosun canim cok iyi karsiliklar alirsin insallah :)
İyi aksamlar kizlar menumu gireyim unutmadan yine biraz kacamakli oldu ama boyle canim sıkkın ve evde yalniz olursam boyle oluyo ya :)
sabah: 1 yumurta, 1 kofte, yesillik, sekersiz cay.
Ogle: 1 cig kofte, yogurt, marul
aksam: 4 yk kuru fasulye, salata.
Bugun canim tatli cekti ben de kendimce bi seyler hazirladim 1 kucuk elma, 1 kucuk portakal, 1 tatli kasigi tarcin ve kakaoyu blenderdan gecirip sogutup yedim degisik bisi oldu ama bastirdi diyebilirim en azindan icim rahatyemegimi 5bucukta bitirdim yatana kadar su bi 3 lt olur :)
Spor yapamiyorum malum bacagim yuzunden oturdugun yerden zor kalkiuorum :/
Ayy kizlar kafayi yemek uzereyim ya annem deli ediyo beni valla sakin olmak icin cok zorluyorum kendimi benle spor yapmak istiyo yapabiliyo da cogunlukla bi program bitirmistik beraber ondan beri tam 6 farkli program denedik begnmiyo kusur buluyo benim de vucudum hirpalaniyo cunku cidden surekli farkli biseyle insanin pili bitiyo bi de ay bu ne bunu profesyknwller yapar ben basit yapmak istiyorum diyo hevesimi de kaciriyo napicam ben of
canım menü süper tebrik ederim valla
suyu biraz arttır harika olacak
canım menü hafif ve güzel çok çok beğendim
sapor desen haika görünüyor maşallah sana
Ayy kizlar kafayi yemek uzereyim ya annem deli ediyo beni valla sakin olmak icin cok zorluyorum kendimi benle spor yapmak istiyo yapabiliyo da cogunlukla bi program bitirmistik beraber ondan beri tam 6 farkli program denedik begnmiyo kusur buluyo benim de vucudum hirpalaniyo cunku cidden surekli farkli biseyle insanin pili bitiyo bi de ay bu ne bunu profesyknwller yapar ben basit yapmak istiyorum diyo hevesimi de kaciriyo napicam ben of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?