- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Gezenti ceco geldiiii
Sabah bir attık kendimizi sokağa ana kız daha 1 saat oldu geleli
Kahvaltımızı dışarda yaptık ( en hafifinden ) sonrada uzun zamandır gitmediğim bir arkadaşıma geçtim hem kızıyla hemde köpeğiyle oynasın küçük kuzum diye Aslında eve uğrayıp öyle çıkarım diye düşünüyordum ama benim küçük cadı ille karamele gidelim diye tutturdu ( karamel köpeğin adı ) Çok güzel sohbetler ettik ve çocuklarda çok eğlendi
En sonunda hadi kalkalım dedim kıza ( ona kalsa akşama kadar orada kalacak )
Yine en kısa zamanda bir araya gelmeye söz verdik birbirimizede öylelikle sakinleşti cimcime Havalar ısındığında da hep birlikte pikniğe gideceğiz hem biz eğleniceğiz hemde çocuklar köpekle doya doya koşturabilecekler
Kızlarrrrrrr ikinizede çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce ağrınız sızınız kalmaz ...amin
Gezenti ceco geldiiii
Sabah bir attık kendimizi sokağa ana kız daha 1 saat oldu geleli
Kahvaltımızı dışarda yaptık ( en hafifinden ) sonrada uzun zamandır gitmediğim bir arkadaşıma geçtim hem kızıyla hemde köpeğiyle oynasın küçük kuzum diye Aslında eve uğrayıp öyle çıkarım diye düşünüyordum ama benim küçük cadı ille karamele gidelim diye tutturdu ( karamel köpeğin adı ) Çok güzel sohbetler ettik ve çocuklarda çok eğlendi
En sonunda hadi kalkalım dedim kıza ( ona kalsa akşama kadar orada kalacak )
Yine en kısa zamanda bir araya gelmeye söz verdik birbirimizede öylelikle sakinleşti cimcime Havalar ısındığında da hep birlikte pikniğe gideceğiz hem biz eğleniceğiz hemde çocuklar köpekle doya doya koşturabilecekler
Günaydın kızlar nasılsınız
adet oldum karnım ağrıyor hiç halim yok
yok canım ayağımı burktum herhalde çok ağrıyo bir iki güne geçer tekrar başlarım =))
Kızlarrrrrrr ikinizede çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce ağrınız sızınız kalmaz ...amin