- 15 Şubat 2014
- 311
- 69
- 68
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ay bugün nedense iyice yorgunluktanmıdır nedir mayıştım
Ufak kuzuda yorulmuş olucak herhalde ki erkenden uyuduinşallah bir iki saat sonra kalkıp gece geç saate kadar oturmaya kalkışmaz
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah;
Uyanır uyanmaz lahana suyu 1 büyük bardak
1 omlet
1 domates
1 salatalık
1 KK beyaz peynir
1 dilim kaşar ( ufak )
1 fincan şekersiz çay
ara;
1 şekersiz nescafe
Öğle;
3 parça tavuk pirzola
1 koca kase salata
3 yk yoğurt
ara;
1 fincan sıcak suya limon suyu
Akşam;
1 fincan şekersiz çay
1 domates
1 salatalık
1 kase yoğurt
ara; 4 petibör büskevit
Gün içinde de 1.5 litre su içtim
Ya bu arasa haftasonu diye mi bu kadar sessiz ben hep offline girdim arasira da kimse bisey yazmiyo ya kizlar biraz hareketlenelim hadi bu hafta yeni bi baslangic olsun bize ilk 3e gireliiiim!!!
Kendimize hic yoktan yarim saat ayiralim sularimizi icelim ne kacamagi yapiyosak o kadar spor yapalim su tartida adam akilli eksileri gorelim ay cok gaza geldim ya
Dusunun yaza ne kaldi ki surda mart yarilandi nerdeyse 2.5-3 ay var catlasan ciddn biraz kendimize gelmemiz sart hicyoksa spora vakit ayiramiyosak su bogazimizi tutalim kendime sinirliyim aslinda o yuzden gaza geldim
Aynaya baktigimizda halimizi begenmiyoruz iste yoksa burda isimiz ne yani en kucuk bi kacamagi yazarken utaniyorumcidden zamanimiz yoksa ben bugun baya bi arastirdim 10 dakkalik yag yakici programlar var 10 dakkada 250 kalori attiran programa rasladim arkadasim tavsige etti buliyim onu adam gibi hepimiz gunde 10 dakka yapamicaz mi nolur gaza getirelim birbirimizi yaaa
Ben suan gec olmasa spor yapxam o dereceeeneyse uzatmiyim bugunku menumu giriyim:
Sabah: yarim dilim tam bugday ekmegi peynirli omlet 1.25 yumurtadan2 sekersiz caay iki cay kasigi recel
Ara: orta sekerli turk kahvesi
Oglen: zeytinyagli enginar
Aksam: iki tabak kasar peynirli domates corbasi yarim dilim tam bugday ekmegi bi kaseyogurt
Ara: 4 ekler( ama annemle 1 kilo aldigmiz ekler bitti sonunda yani
Su:2 lt
Spor: 40 dakka bacak yapicaktim 10 dakkasinda annem alisverise gitmisti dondu biraktim aonra usendim
Kizlar yarin butun gun dersim var sabah ugrayamazsam hepinize iyi haftala cidden dikkatedeliim:)))
Hmm ise yararsa soyle tamam mi canim umarim istedigin sonucu alirsin bu arada onceki mesajlarina cok cevap veremedim ama sen 22 gunde cok rahat o kilolari verirsin inaniyorum ben sana :) senin diyetisyen isi noldu bu arada?:) Bi de bu forumda tek sap benim sanirim vay anasini sayin seyircilleeerrvücudumdaki ödemi atmak ve kilo vermemi kolaylaştırmak için canım çünkü vücudumdaki suları atarsam kilo vermeye başladığımda direkt yağlarımdan gider onun için detoks yapıyorumöyle biraz tuhaf görünüyor ama kahvaltı lezzetliydi baya bi süre tok tuttu beni ben genelde kahvaltıdan sonra bişeyler yeme ihtiyacı hissediyordum dün hissetmedim
mesaj 17
sabah 1 nescafe( yarım bardak süt ile)
ara 1 kayısı çayı
öğle 1 kase yoğurt, nesfit, 1 meyve
ara 1 kayısı çayı
akşam 1 ton balığı, salata
3 litre su içildi, 120 dakika spor yapıldı
mesaj 17
sabah 1 nescafe( yarım bardak süt ile)
ara 1 kayısı çayı
öğle 1 kase yoğurt, nesfit, 1 meyve
ara 1 kayısı çayı
akşam 1 ton balığı, salata
3 litre su içildi, 120 dakika spor yapıldı
tatlım tadıda çok iyi eğer çikolata krizin gelirse mutlaka ondan al cidden çok güzel ama canın çektiğinde =)))
TuRuNCu;34382945]Sizin menülere bakınca kendimi inanılmaz obur hissediyorum valla
Hem gün boyu aç gezilmiş hem de spor yapılmış.Ben olsam bayılırdım herhalde
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabah mobilyacıların telefonuyla uyandımeşyalar mağazaya gelince hemen gönderdiler sağ olsun ve acaba nasıl olucak diye merak eden ben bayıldımmmmm eşyalara
Mağazada alırken köşe ufak gibi gelmişti bana hatta sonradan ay keşke daha büyük birşey alsaymışım diye düşündüm ama gelince hiçte ufak olmadığını gördüm
Komşu ablamda gelip gördü ve kesinlike çok beğendi
Bakalım yüklemeyi becerebilirsem buraya sizlerinde fikrini almak isterim
kızlar yaa çok utanıyorum kaçamak yaptım =(( 87 kalorilik çikolata yedim
Kız okadarcık kaloriye kaçamak mı diyorsunben eve almıyorum yoksa oturur kesin bir paketi yemeden bırakamam maalesef pkolu ve insülin direnci olanlarda bu varmış ( geçenlerde TVde bir doktor söyledi ) eğer bir paket çikolatadan sadece 1 sırayı yiyip paketi bırakamıyorsanız insülin direnci olabilirsiniz demişti Beyin paket bitmeden rahat vermezmiş :26: hakikatende öyle evde çiko olduğu zamanlarda hep bitmeden bırakmazdım şimdi tek çare almamak benim için
Şu an olsaydı kesin affetmezdimiyiki yok
Sende üzülme okadarcıkdan birşey olmazakşama kadar fazlasını yakarsın nasılsa
sağoll fıstığım benim neyse artık bir yarım saat spor fazla yapacağım... bu arada bende pcoluyum o yüzden bir çare buldum haftada sadece bir gün tadelle nin şekersiz çikolatası çıkmış sadece 1 pakette 87 kalori var böylece hem paketti bitiriyom psikolojik olarak rahatlıyorum hemde kalorisi diğer çikolatalara göre az =)9
Canim bence menu super :)) biraz daha fazla su olabilir sadece :))
Aleyküm selam ceco34.
Eşyaların çok güzel...Güle güle kullan...Mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun
Offfff o pko zıkkımından bende de var maalesef(
Sizlerde de oluyormu bilmiyorum ama mesela gece uyandığımda canım aşırı tatlı istiyor.Veya öğlen azcık şekerleme yapıp uyandığımda yine müthiş bir tatlı isteği ile uyanıyorum.Gün içerisinde de tatlıya karşı çok büyük savaş veriyorum.
Şuan misafirlerden kalan abur cuburlar dolapta duruyor ve ben kendimi cuma günü ödüllendirmek için o günün gelmesini iple çekiyorum
Gayet güzel bir gün olmuş ama ben bu kadar yesem aç kalırdım herhalde :)
Hmm ise yararsa soyle tamam mi canim umarim istedigin sonucu alirsin bu arada onceki mesajlarina cok cevap veremedim ama sen 22 gunde cok rahat o kilolari verirsin inaniyorum ben sana :) senin diyetisyen isi noldu bu arada?:) Bi de bu forumda tek sap benim sanirim vay anasini sayin seyircilleeerr
Hazır aklımdayken bugünki menümüde yazayımda kaçayımbenimki bugün nedense neşesiz geldi eve birazda onunla ilgileneyimde kıskanmasın
Sabah;
1 omlet
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
ara;
1 az şekerli türk kahvesi
Öğle;
1 kase yoğurt çorbası
1 kase salata
ara;
1 meyveli oralet ( şekersiz )
akşam;
1 tabak spagetti
1 kase yoğurt
ara; 1 ufak kase karışık kuru yemişbirşeyler atıştırmak isteyince en mahsum olanı buydu yoksa kesin çikolata yerdim ( eşim suikastçi gelirken getirmiş
Eğer benimki erken yatarsa damlarım yineolmazsa artık sabah görüşürüz
Kocaman öpüyorum yinede herkesi
aslında aç bırakacak bir menü değil özellikle öğlen çok çok doydum hatta şiştim diyebilirm
menün çok güzel olmuş canım tebrik ederim bu arada eşyaların da çok güzel güle güle kullan canımbugün herkeste bir çikolata yeme isteği var sanırım bende de oldu çünkü
Benim gözüm aç gözüm :))
Pazartesi sendromu mu yaşıyoruz acaba bizde :))
Hazır aklımdayken bugünki menümüde yazayımda kaçayımbenimki bugün nedense neşesiz geldi eve birazda onunla ilgileneyimde kıskanmasın
Sabah;
1 omlet
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay
ara;
1 az şekerli türk kahvesi
Öğle;
1 kase yoğurt çorbası
1 kase salata
ara;
1 meyveli oralet ( şekersiz )
akşam;
1 tabak spagetti
1 kase yoğurt
ara; 1 ufak kase karışık kuru yemişbirşeyler atıştırmak isteyince en mahsum olanı buydu yoksa kesin çikolata yerdim ( eşim suikastçi gelirken getirmiş
Eğer benimki erken yatarsa damlarım yineolmazsa artık sabah görüşürüz
Kocaman öpüyorum yinede herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?