Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugünkü menümü yazıp kaçayım...
Hastayım,boğazım ve başım zonkluyor..
sabah :
-1 yumurta
-1 servis tabağı boyutunda ev yufkası
öğlen :
- 1 kase kuru meyveli müsli (2 yk müsli,6 badem,2 kuru kayısı,8 kuru üzüm ve yarım bardağı süt ile hazırlandı)
ara :
-1 yumurta
akşam :
-3 adet kuru patlıcan dolma
-salata
su : 2 lt
spor : yok
iyi akşamlar hanımlar
hepinize bol sporlu az kalorili bir akşam diliyorum,
bügünkü mönümm
sabah.:1 bardak süt
1 haslanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
ara:yeşil çay,
3 kayısı
ögle
kabak
lor peynirli salata
1 dilim ekmekü
ara:1 elma
yeşil çay
akşam
y fasulye
1 dilim ekmek
salata
2 kaşık pilav
suan:1 bardak süt kahveli
su 3 lt den biraz fazla
spor 80 dk
güzel ve sağlıklı bir gün olmuş su çok çok güzel özellikle de tebrik ederim
kızlar siz insanı spora heveslendiririsiniz ya sağolun varolun öpüyorum
günaydınnnnn tatlımmm nasılsın nasıl gidiyo ya inanmıyacaksın ama tartıda eksileri görünce çok mutlu oluyorum geçen haftadan daha mutluyummmmgünaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım sen naptın ya maşallahın var tebrik ediyorum önünde saygıyla eğiliyorum
Canim menu guzel ama bence sabah sadece kahve cok saglikli degil yani hani kahve olcaksa da bence nescafe i ih :) ki sabah yedigini hayli hayli eritirsin her zaman icin soyle biraz peynir maydonoz belki biraz ceviz ya da tam bugday ekmegi filan olsa fena olnaz yani sonra gucsuz dusmeyesin diye soyluyorum :)
çok iyi canım ya sagolasın mutlu olduguna sevindimmmmm .insan gerçekten çabaladığı şeyin sonuca ulasması çok güzelgünaydınnnnn tatlımmm nasılsın nasıl gidiyo ya inanmıyacaksın ama tartıda eksileri görünce çok mutlu oluyorum geçen haftadan daha mutluyummmm
Benim de cikolata istegi tavan su siralar sekersiz seyler ariyodum su an aciip mutlu oldum bunu okuyunca yarin ilk isiimm onu almaaaaak
çok iyi canım ya sagolasın mutlu olduguna sevindimmmmm .insan gerçekten çabaladığı şeyin sonuca ulasması çok güzel
ben ne yazık ki ben eksi göremdim çok fazla regl olcam herhalde
tatlım 1 hafta sonrada ben olacağım ama diyetini sakın bırakma yoksa çok kilo alıyorsun reglinin sonuna kadar çok fazla kilo alıyorsun daha doğrusu su topluyorsun tatlı krizi yaşarsan söylediğim çikolatadan al
diyeti ve sporu bırakmıyorum çünkü ben çok sık diyet yapıp bıraktığım için vucudum biraz direnç oluşturdu bu motivasyonla inat edecem çünkü bıraktım mı bi daha başlayaymam allah izin verirse 3 ay sonra gebe kalmayı düşünüyorum inadım inat !!!!
inşallah canım umarım kısa zamanda çocuğunu kucağına alırsın tatlım benim ama hamile kalırsan müjdeyide verirsin bizlere değil mi
günaydın bayanlar
bugün güne pek de hoş başlamadım ama toparlayacağım:26: