Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Hepinize az kalorili bol eksili bir gün diliyorum
İnşallah herkes eksi bildirimler yapar
Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 118 kg
Bu hafta; 117.6 kg
Fark; - 0.4 kg
ilk hedef; 85 kg
Spor; bir kere yürüyüş 1.5 saat
Mesaj sayısı : 17 ( ama benim mesajlar hep roman gibiydi iki misli sayılabilir)
İnşallah bir sonraki hafta yine eksilerde bildirimler yaparız
Bu arada şu yüzdeyi ben beceremedim hesaplamayıAyşeciğim ellerinden öper
Harika bir sonuç bence
İnşallah hep böyle aşağılara doğru gider kilocuklar
Bu arada aramıza hoşgeldin
Müthiş bir sonuç
Neler yaptın bu farkı görmek için
Bol bol paylaşımda bulun canım zaten kısa bir süre sonra sende o listede olucaksın
Maşallah topiğin bereketi arttığı gibi yüzdeside arttı
Çok çok güzel kilolar vereceğiz artık inşallah
hergun en az 90 dk spor yapıyorum yürüyüş + tae bo(bol kalori yatırıyo.çünkü yok hareket ieteyen bi spor)yediklerimede dikkat ediyorum azami sekilde
moni bunu beğendimesaj 4
kızlar benim
geçen haftaki kilom 58.5
bu haftaki kilom 58.00
spor 630 dk
mesaj sayım 33
moni bunuda beğendiAyşeciğim ellerine ve emeğine sağlık canım
Şimdiden çoook teşekkür ederiz
İnşallah ortalamamız yüksek çıkar
moni bunuda beğendihergun en az 90 dk spor yapıyorum yürüyüş + tae bo(bol kalori yatırıyo.çünkü yok hareket ieteyen bi spor)yediklerimede dikkat ediyorum azami sekilde
moni bunu beğendimesaj 4
kızlar benim
geçen haftaki kilom 58.5
bu haftaki kilom 58.00
spor 630 dk
mesaj sayım 33
hedef 50 kilo
tatlım sana 3 günlük protein diyeti yaptıralım,3 günün sonunda kilo direncinin kırıldığını göreceksin sonrasında normal diyetine devam edersinayşeciğim benim kilom iki haftadır 58 acaba isveç diyeti yapsam mı durdu resmen kilo vermem ve kaçamak yapmadığım halde
moni bunu beğendi
moni bunuda beğendi
moni bunuda beğendi
tatlım senin hedef kilon nedir
moni bunu beğendi
tatlım sana 3 günlük protein diyeti yaptıralım,3 günün sonunda kilo direncinin kırıldığını göreceksin sonrasında normal diyetine devam edersin
birazdan paylaşıcam listeleri,sen kendine uygun olanı seçer uygularsın
moni bunu beğendi
moni bunuda beğendi
moni bunuda beğendi
tatlım senin hedef kilon nedir
moni bunu beğendi
tatlım sana 3 günlük protein diyeti yaptıralım,3 günün sonunda kilo direncinin kırıldığını göreceksin sonrasında normal diyetine devam edersin
birazdan paylaşıcam listeleri,sen kendine uygun olanı seçer uygularsın
Günaydın kızlar bugün resmen sinir krizi geçiriyorum ya bi insan hiç kaçamak yapmadığı ve spor yaptığı halde 2 haftada nasıl 1 gr vermez anlamadım şeytan dedi bi büyük çikolata al ye zaten veremiyorsun sonra dedim ben bu kilonun iki katını verdim onlar inatçıysa ben daha inatçıyımgaliba şok diyet yapmam lazım bünye alıştı yıllar önce isveç diyeti yapmıştım ve 10 kilo vermiştim bu sefer 8 olursada sorun değil göreceksiniz kızlar haftaya cuma 54 kilo olarak döneceğim
***8.TAKIM 351.ETAP***
Moni(100,0/0 /0 /% 0)kilosu sabit
Nice15( 64,6/ 63,2/0,7 / % 1,09)geçen hafta kilo bildirmediğinden kilosu 2'ye bölündü
phalanx(60,5/60,5/0/0 /% 0) kilosu sabit
ceco34 (118,0/117,6 /0,2 /%0,17 )geçen hafta kilo bildirmediğinden kilosu 2'ye bölündü
turuncu (72,2 / 0/ 0/ %0)kilosu sabit
efsax(82,0/82,0/0 /%0 )kilosu sabit
heydoktorr ( 59,1/56,5 / 1,3 / %2,20 )yeni üye kilosu 2'ye bölündü ,hedef kilo 55
8. TAKIM ORTALAMASI:%0,50
kızlar bu hafta takım yüzdemiz %50
hepinizi tebrik ediyorum inşallah bundan sonraki haftalar daha güzel kilolar verip derecelere giricez
hangi takımın birinci oldugu ne zaman açıklaynıyor ve nerde yayımlanıyor acaba kaptan
Canim sakiiin sok diyet yapma metabolixmani mahvediyo sonra geri aliyosun kaslarin eriyoben iki gunluk ayran detoksunu okumustum yagdan verdigi kanitlanmisti sabah normal kahvalti yapiyosun sonra gun icinde kahvaltidan sonra iki sat araliklar icinde bi litre ayrana 2 salatalik rendeleyip bi avuc mercimek bi avuc bulgur bi avuc nohut haslayip koyuyosun istersen baharat da koy baya da tok tutuyo tadi da kotu digil :)) ama 2 gunden fazla olmamali yoksa metabolizman alisiyo ni de 9 hayat cayini duydunmu bilmiyorum baya bi istahi onluyodu :))
bir kaç tane 3 günlük listem vardı bilgisayarımda bulamıyorum
1 tane yazıyorum diğerlerini bulunca eklicem.
bu diyeti sadece 2 haftadan fazla süre kilosu sabit kalanlar isterlerse yapabilirler.diğerleri yapmasın..
3 gün yapılacak diyet(3 günden fazla yapmayın)
Sabah:
Açık çay (şekersiz veya doğal tatlandırıcılı)
2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 ince dilim esmer ekmek
Ara Öğün: 1 porsiyon meyve
Öğle: 3 köfte kadar ızgara veya haşlama tavuk veya ekmeksiz köfte
1 su bardağı yoğurt
Ara öğün: 1 porsiyon meyve
Akşam: 1 su bardağı yoğurt
1 ince dilim esmer ekmek
Ara öğün: 1 porsiyon meyve
bekleyin beni haftaya bomba gibi geliyorum....
Geliceksin tabii bu hafta vucudun direnc gosteriyo o kadar :))
oyy ağzın bal yesin tatlım benim bakalım haftaya hırslı başlıyorum tatlım senin boyun, kilon ve olmak istediğin kilon kaç
:)) boyum 1.67 kilom 66.2 ilk hedefim 57 ama asil 54 istiyorum :)) senin kac canimm umarim ulasiriz bi an once yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?