senin adına çok sevindim tatlım,sana da değişiklik olur,kendini daha iyi hissedeceksin
Aah ah evet haklisin aslinda var ya bi kisinin dedigi sey yuzunden pes etmemem lazim ama cocuk lisedeki en yakin arkadasimdi full birlikte takilirdik annesini filan cok severdim ne zamandir vakit ayarlayip bulusamamistik niye boyle kutuk olmua anlamadim zaten zevksizlesmis gitmis pembe pantolon giymis bi erkege hic yakismiyo yaben de makarna yicem aksam benim kacamagim buu gerci ben son bi hafta baya yaptim oturdum spor da yaptim 40 dakkada 250 kalori yaktim hic yoktan iyidir :))
Ya valla snin isin cok zor :)) yani zorluk acisindan digil tatli bi zoeluk da o kadar kosusturmaya mobilyalar halilar havada ucarken iki tane de kiz sana o spor yeter zaten :)))
Evet ya hadi renkli bi yere kadar da o erkeklerde dar pantolonu yayani bulup yakmak lazim cok itici olabiliyobenim bugun elim olum kalkmiyo valla masaya oturup azcik calisayim bari dedim i ih zaten moralim bozuk annem su icmeme bile karisir oldu her aksam duzenli aglama seansi benimkisi artik birakma asamasina geldim onun yuzunden nasip ya:)
Sabah
Süt
Ara
Elma
Öğle
Süt
Ara
Çokonat
Akşam
Yoğurt
Domates
Salatalık
Ya hic oturup onun suyuna giderek konusmayi dusundunmuhani bu gecici bi donem gecen sene nasil yiyosam bu sene yemiyorum sen de bana destek ol ki cabuk bitain sen saniyomusun ben bayiliyorum sen onume pasta borek koyunca karsi koymayi filan desen cunku cidden olum orucu yapiyosun saniyo galba ve sakin aglama ya sana yazik olmazsa yiyorum diyip yeme oyle bilsin ben ilk yediklerimi kismaya basladigim zaman oglen bunlari bunlaro yedim okulda derdim gelmeden hoop bi litre su karnim iyice cikardi aksam hafif biseyle gecistirttirirdim
canım ben memurum
sen?
Olley listeye girebiliyo muyum artikk cok sevindim canim tabiki istiyoruuum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ancak gelebildim
Anam işe gitseydim herhalde bu kadar işim olmazdıyada en azından üzerine maaş alırıdım
Bugünde mobilyalarım gelmedi :26: Adamlar benden bıkacak ama yine aradımartık sesimden tanıyacaklar neredeyse abla eli kulağındadır yarın ben seni arar kesin gün bildiririm dedi adamcağız
Halımdan zaten haber yokkesin korkudan herif halıyı getiremiyordur yine eşim gidip kafasına atar diye neyse hayırlısı bakalım
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir an önce düzelirhee önümüzdeki hafta olmaz bir sonraki hafta olur hiç sorun değil benim açımdan sen iyi ol yeter nasılsa fırsat buluruz elbet
Bu arada yıkamanın nosunu kayıt ettimbakalım şu halım bir gelsinde zaten bedava yıkarım deseler bir daha asla onlara göndermem
Artık yazın sonunda bir kerede seninkine veririm halıları
Süper valla
Benimde vardı bir tane ama benim büyük cadı nasıl becerdiyse kırdıaslında bende ilk fırsatta alayım kendime bir tane fazla pahalı değiller nasılsa en azından ne kadar adım attığımı görmüş olurum
kızlar evı tasıdım net olmadıgı ıcın gelemedım eger yarın gıremezsem kılom sabt evde netım halayok opuyorum hepınızı
canım aile sağlığı merkezlerinde veriyorlar boşuna para verme sağlık bakanlığının projesiymiş obeziteye karşı mücadele
Cok denedim ama asla beni dinlemiyo yani bana surekli az az her seyden ye diyo ki onun her seyden kasti asla saglikli seyler degil nerde kizartma hamur isi agir tatlilar pastalar gece yemekleri o :) bazen uyariyorum bakin siz de bu kadar yemeyin sagliksiz diye hemen catiyo bana. Sonra da soyledigim bi lafla on gun dalga geciyo esraa bak bu da mi yasak sende filan diye. Mesela oglen okulda bulgur pilavi yedim hani tamam aksam yapmis soyluyorum gayet iyi yedim oglen yeterli diye yok illa yiyeceksin dedi anne nolur israr etme her aksam her aksam diyorum babam da diyo karismasana kiza ne istiyosa yesin diye. Sadece tavuktan aldim aksam aldi tabagimi hemen doldurdu pilavi inadim inat hadi yeme de goreyim bakiyim dedi bagirdi gozlerim doldu cok sıktım kendimi hemen yiyip kalktim ki sussun yanlarinda aglamayim diye. Okuldan geldim oglen su iciyorum iste yine baslamis biri su icmelere icme artik cok ictin git odana hadi diyo. Elmayi kucuk kucuk dilimliyorum mesela yerken ona bile laf atiyo. Artik ne yersem ne icersem o evde yokken ya da isi varken yapmaya calisiyorum cunku biliyorum ki ya kizacak bagiracak ya da israr edecek baska seyler yemem icin. İnanin beni ne tatli yememek zorladi, ne uzun zamandir diyet yapmak abi tıp okumak bile bu kadar zorlamadi ya:) disari cikmayi birak su yataktan adimimi atasim yok her seye kustum resmen zerre kadar hic bi seye hevesim kalmadi arkadaslarimin tavirlari ailemin tavirlari derken tukendim. Surekli bu konuyu aciyorum basinizi ayni seyle sisirip duruyorum cok cok ozur dilerim hepinizden ama inanin konusacak kimsem yok ruhen cok yalnizim su siralar buraya da yazmazsam ciddi anlamda patlicam.