jillian mı cnmm buarada ben merve yasım 24 sen yenı gelmıssın sanırım sımdıden memnun oldum canmayy oluyorum okuldan geldim 6 weeks 6 packs diye bi program var 3 gundur spra ara vermistim bugun basladim bilegimde bi sakatlik vardi bugun onu yaptim 35 dakka bisey ama cidden o kadar yordu ki titriyorum bugunku sporum bu kadar :d resmen yandaki simitlerim koptu gibi hissediyoruum((
Canım cepten paylaşamam,ben hessplıyım sen paylaşırsın
jillian mı cnmm buarada ben merve yasım 24 sen yenı gelmıssın sanırım sımdıden memnun oldum canm
Eline sağlık tatlım doğru.smileyim yok kıcaman öpüyorym:)Listeyi paylaştım..
bir bakarmısınız sorun var mı yok mu diye
O fantayı içmeyecektim de evde 2 tane 2,5 litre kola 2 litrelik fanta var. Geçen misafirler geldi onlar icin alındı içilmedi kaldı evde bir haftadır duruyor dün dayanamadım kola bari içmeyeyim diye fanta içtim :) Ya ben aniden çok kilo aldım.
Ne güzel 52.3 lere inmiştim birden 54 leri gördüm bir bucuk iki haftadır birden göçtümm ne yapsam bilmiyorum kendime de engel olamıyorum şu diyet moduna iyice gireyim artık. Zaten benim eşik noktam 51.6 ondan aşağı inememiştim önceki diyet maceramda da onu bi aşsam gerisi gelecekte bakalım
Bugun istahim aildi sinirim biraz bozuktu ya o yuzden ne bulduysam yedimgibi bisey oldu
Sabah:
Yarim havuc
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Beyaz peynir iki dilim kasar 2-3 tane yesille siyah zeytin
2 dilim salam
1 barday cay az sekerli
Ara: orta sekerli turk kahvesi
Ara:1 bardak sut
Oglen: az yagli salata 2 bardan az sekerli cay 1 etimek zeytin az yagli beyaz peynir
Aksam: 2.5 kabak dolmasi bi kase yogurt
Simdiye kadar 2 litre su ictim 2.5 yaparim ve en buyuk sorunum kesin aksam medceziri izlerken annem yicek nombardimanina tutucak1 elma 1 portakal daha yerim kesin vee 40 dakka spor yaptim 6w6packs hala simitlerim aciyo hareketlerden (
Heyydoktor o ne ya aziciknasi doydun(
Bilmiyorum canim ya bugun bi garip halim senin sinirlerin niye bozuk ki? Hem o kadar da kotu degil dert etme sadece sekerli cay kahveler azcik fazla gelmis dengelenir yani bi kac gunde. Ben de medcezir izliyorum bak gelen tekliflere kapaliyiz tamam mi meyve dahi olsa bu saatte i ih :)
Hastalanicam heralde ondan once hep bi iki gun boyle moralim yerlerde surunur yahahahah tamam butun irademi kullanicam bakalim insana iskence ya bu
Hmm haklisin ya moral acayip etkiliyo insani :) bak bi kac kere hayir deyip o iradeyi gosterince insan zevk aliyo bu durumdan olm ben nelere karsi geldim ben kilo vermiyim de kim versin diyod
O da dogru da benim daha coook yolum varo kadar psikolojim garip ki bugun miranin surati bile sinirimi bozdu eklem agrisi cekiyo gibi gecen gun biyerde okumustum bi de benim annem yani cidden biz baya iyi anlasitiz yemeyince trip atip kusuyo bugun dedim aksam yemicemsiye iyi o zaman ben de senle spor yapmam diyo arada benle yapiyo da gecen gun ders cikisi taksimden baska bi derse gidcektik arkadaslarimla burgera girdik hepsi whooper yedi ben gittim salata aldim sosu da cok kotuydu yemedim onu bile en buyukirade ornegim bu ((
Ve bu grup cidden iyi oldu kacamak yaptigimda kizicak insanlar moral verenler filan var ya :))
İiiiiii ki doğduun baanuuuuuuuuuu
Mutlu yıllar saaaaaanaaa :)
Ailenle geçireceğin Nice mutlu senelere
Tesekuur ederim hosbulduuuk :)) umarim ya ama ben daha baya kucugum size gore cok sukir kayinvalide derdi yok daha tamallah kolaylik bersin bi de umarim o strese ragmen istedigin kiloya ulasirsin bi de iyi ki dogduun dogumgunun kutlu olsunn :)))
Ben bu hafta 66.7yle basladim ancak bu saatte bildirim yapabiliyorum kusura bakmayin
Kaptan yok,kaptan yardımcısı yok,kilo bildirimleri yok .....
Ne olacak şimdi ??
***8.TAKIM 350.ETAP***
Moni(99,0/99,0 / 0 / 0 % )izinli
Nice15( 64,6/ / / % )
maviask (53,2/0 /0/%0)izinli
phalanx(61,2/ 60,5/ 0,7 / 1.14% )
ceco34 (118,0/ / /% )
turuncu (72,3/ 72,2/ 0,1 /0,14 % )
efsax(75,9/ / / % )332.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 18'e bölündü.
adayaren38 (66,1/ / /% )337.etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 13' e bölündü.
8. TAKIM ORTALAMASI:%[/B]
bir şeyler yapmaya çalıştım ama doğrumudur bilemiyorum...
ceco,adayaren,nice,efsax ????
Kilo bildirimleriniz beklenior
Aleykümselam :) erken kalkan yol alır demişler iyi yapmışsın bazen uyku tatlı gelse de ... ben de erken kalkarım genelde. Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice nice yıllar geçirirsin inşallah
***8.TAKIM 350.ETAP***
Moni(99,0/ 100,0/ -1/%-1.01 )
Nice15( 64,6/ 0/0 / %0 )[COLOR=#]kilo bildirmedi[/COLOR]
maviask (53,2/0 /0/%0)izinli
phalanx(61,2/60,5 /0,7 /% 1,14)
ceco34 (118,0/ / /% )[COLOR=#]kilo bildirmedi[/COLOR]
turuncu (72,3 / 72,2 / 0.1 / 0,14 % )
efsax(75,9/82 /+6,1 / %-0,45 )332.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 18'e bölündü.
8. TAKIM ORTALAMASI:% -0,03
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?