Ver ver ben de 50li kilolari goruyim yaayaza kada bu azimle 40lari bile gorursun valla :O
Yok kiz 40li kilolarda hic gozum yok verdiklerimi almayayim yeter :) bu arada hacetteyim ne ya hacettepedeyim yazacaktim
Hahahah ben de simdi farkettimbence de ideal seninki cok zayif olunca da insanin kafasi kocaman gorunuyo
Bugünde niyetliydim. Yediklerim dünün benzeriydi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmek
Tavuk but
1 bardak şalgam
Yoğurt
Salata
Ara
1 bardak fanta
Patlamış mısır çok az
1 bardak beşli çay
2 litre su içtim.
Allah kabul etsin niyetlisin soncta 1 bardak fanta da olur yani masallah bu grup ne guzelmis herkes ne yediyse soyluyo :)
Merabaaa ben de yeni geldim kisaca kendimi tanitiyimm :) 18 yasindayim busne universteye basladim gecen sene 58 olarak sinava calismaya basladim bu senenin ocak ayinda olculfugumde 73tumsiz anlayin derdimi o yuzden cok azimliyim bi suredir jillian michaels yapiyorum 30 day shred bitti ve kabul ederseniz bugun basladigim icin yarindan itibaren benim ilk haftam olsun sabah kilomu olceriiim arkasindan baslarim :) herkese bol basarilar okulda oldugum zamanlar yazamam ama bol bol yazmaya caliscam bu kulup beni mutlu ediyo cunku ya jillianin 900 sayfa yazisini okumustum sira 8000 sayfalik yeni diyet grubumda opuyorum hepiniziii
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah yine erken kalkmak zorunda kaldımTV ünitem gelicek birazdan
Eşim dükkandakilere hem yardım etmeye hemde daha çabuk gelmelerini sağlamaya gitti
Onlar montaji yapıp gittikten sonrada ben son olarak camımı silip bir yandanda tülümü makinede yıkıyacağımArtık ondan sonrada ufak ufak herşeyin tozunu alıp dolabıma yerleştireceğim
Bugün doğum günümmmmmmmmmmmm
Bugünde niyetliydim. Yediklerim dünün benzeriydi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmek
Tavuk but
1 bardak şalgam
Yoğurt
Salata
Ara
1 bardak fanta
Patlamış mısır çok az
1 bardak beşli çay
2 litre su içtim.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Akşam yemeğinden sonra direk damlayacaktım ama annemleri çaya davet edince ancak bu saate kaldım
Daha yeni gittiler
Bu arada bugün Kvde gün vardı ve şükür gün fena geçmedien azından benim açımdan
Ben gittiğimde çoğu misafir gelmişti bile
Baştan herşey sorunsuzca gitti hatta kuran okunurken ben mutfağa daldım tabakları hazırlamaya
Kv tahmin ettiğim gibi herşeyi hazır almışve neredeyse sayıyla almış desem yeridir
Benim uyuz görümcede oradaydı tabiki
Tam dua faslı bitti servisde tamamlandı diye sevinip salonda yer yok diye mutfak masasına geçtim bir iki kişiyle birlikte ki içerden benim büyük görümcenin Kvsi ( yani benim KVnin dünürü ) seslendi huuuuuu çaylar bitti bakan yok diye
Ki o anda benim görümce o odada ve istese söyletmeye gerek duymadan çayını tazeleyebilir :26:
Bende mutfaktan şakayla karışık anam ne çabuk bitti çaylar hem nereden görebilirim ki dedim
Benim uyuz görümcede göstermelik bir kalkıyormuş gibi yaptığı an Dünür bozuntusu demezmi aaa sen otur banu ne işe yarıyor ki o döksün benim cayımı diye
Anam bir dellendim daha mutfaktan çıkarken hemen yapıştırdım cevabı ben çayı koymaya koyarım elime yapışmaz ama ben bir işe yaramıyorsam görümceler ne işe yarıyorsonuçta gören o ben içerden nasıl görebilirmki dedim
Kadın tabi fena bozuldu sırf lafı anında iade ettim onun beni aşağılamaya kalkışmasına müsaade etmedim diyetabi KVde bozuldu dünürüne laf çaktım milletin içinde diye ama hiççççç umurum olmadı
Hatta mutfaktaki gençler bile ulen ne diyor bu kafayı mı yedi dedilerde bende dedim kaşınıyor ama bakalım bir sonraki lafında fena bozacağım diye
Eşime bile dedim bak böyle böyle dedio kim oluyor ki bana herkesin içinde durduk yere laf çakmaya çalışıyor üstelik benim uyuz görümce otururken herşeyi ben tek başıma hazırladım :26: Hatta kalan bütün akrabalarda aaaa banuya laf söyletmeyiz sağ olsun her günde mutfağı tamamen temizlemeden oturmaz bile dediler
Bende sırf KV o an dünürünün lafına güldü diye son misafirle birlikte kalkıp evime geldimzaten çoğu işini yapmıştım bir kaç tabak ve bardak kalmıştı onlarıda Allah biliyor ya puştluğuna bıraktım
Yine ucuz atlattı sayılır KVyoksa az daha konuşsaydı o dünürü kesin fena bozup sen kimsin ki bana laf sokuyorsun derdim sonrada tabi dünürüyle arası açıldırdı ama o an umurum olmazdı tabi
Bu arada KVnin hemen yanında mobilyalarımı aldığım mağaza olunca hemen bir koşu oraya uğrayıp ne zaman gelicek diye sordumÖnümüzdeki hafta içi gelirmiş hatta adam haftasonunu bulmaz kesin dedi anında moralim düzeldi tabi
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririr hedeflerimize ulaşırız
***8.TAKIM 350.ETAP***
Moni(99,0/99,0 / 0 / 0 % )izinli
Nice15( 64,6/ / / % )
maviask (53,2/0 /0/%0)izinli
phalanx(61,2/ 60,5/ 0,7 / 1.14% )
ceco34 (118,0/ / /% )
turuncu (72,3/ 72,2/ 0,1 /0,14 % )
efsax(75,9/ / / % )332.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 18'e bölündü.
adayaren38 (66,1/ / /% )337.etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 13' e bölündü.
8. TAKIM ORTALAMASI:%
bir şeyler yapmaya çalıştım ama doğrumudur bilemiyorum...
ceco,adayaren,nice,efsax ????
Kilo bildirimleriniz beklenior
Fanta yerine ayran olaydı süperdi yine de güzel menü salata yoğurt olması da süper
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah yine erken kalkmak zorunda kaldımTV ünitem gelicek birazdan
Eşim dükkandakilere hem yardım etmeye hemde daha çabuk gelmelerini sağlamaya gitti
Onlar montaji yapıp gittikten sonrada ben son olarak camımı silip bir yandanda tülümü makinede yıkıyacağımArtık ondan sonrada ufak ufak herşeyin tozunu alıp dolabıma yerleştireceğim
Bugün doğum günümmmmmmmmmmmm
listenız dogru cnm*** 3. Takım 350. Etap ***
sekerkiz6774 / 74/ 0.0 /% 0.0 )kilosu sabit
sahgull68,5 /68,9 / -0,4/% -0,58 )
Sweetdimple73,3 /72.8/ 0,5/%0,68 )
pegasus0766,5 /66,1 /0,4 / % 0.60 )
kelebekolacam : ( 78, 8/ 78, 8 / 0, 0 / % 0, 0)kilosu sabit
Sevilay8069.1 / 69, 6 / -0, 5 / % -0, 72 )
erigim64, 4/64, 7 / -0.3/ % -0, 47 )
sulofe86,3/ 86,1 / 0,2/% 0,23 )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / %-0,32 )
ayulduzz (72, 8/ 72,2/ 0,6 /% 0,82 )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
bluebootle( 57 , 8/ 57,0 / 0,8 / 1,38% )
3. Takim Ortalaması :% 0, 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?