kızlar bundan sonra kilo alıp vermelrimizi devamlı göz önünde tutabilmemiz için kilo istatistiği yapıcaz..
püskütüm bunu genel anlamda yapıyor her hafta sırayla kardeş takımlarla birlikte yapacak
ama
ben derimki biz her hafta uygulayalım bunu..
her cuma sonrası bunu uygulayalım..kilo verenler veremeyenler kilo alanlar..kara listemiz olsun..kara listeye üst üste kilo alanlar ve de devamlı aynı kiloda kalanlar girsin..her hafta kilo vermeyi başaranlar takımın motivasyonunu yüksek tutsun.
ve 4 hafta kara listede kalanlar takımdan çıksın.
günde 5 mesajdan az yazanlar o günü eksiyle kapatsın
bir haftanın tamamını eksiyle kapatanlar karalisteye girsin
oh oh ne güzel eğlenmişsin edicim güya kayseriliyim ha şu erciyese gidip bidene kayamadımmorcum pazar günü hava süperdi hiç üşümedik hatta sürekli hareket etmekten terin içinde kaldım, kızım karı çok seviyor onun için çok iyi oldu istediği kadar oynadı :))
bende kalksam ne iyi olur valla namazımıda kılarım ama malesef kalkamıyorumazad evet kalkılır canım 6 da..ben 6 da kalkanlardanım mesela..hatta hafta sonları bile
erken kalkınca metobolizma acaip çalışıyor..bir meyveylede başlayarak çalışmasını hızlandırıyorum canım
canım oylamaya açmadım çünkü hepimiz istiyoruz zayıflamayı ve bu aralar bişeyler ylunda gitmiyor sanki boşladık gevşedik..bunu bi şekilde sıkıştırmak gerekiyorbu sart nameler bana uyar bende bunu istiyordum aslında ....ne kadar sıkı olursak o kadar iyi verimler alırız....ki belki bazı arkadaşlar bu durumu benimsemeyebilir ama yarışma ayrı dostluk ayrı .... yarışmanın temel anylamı nedir? hepimiz biliyoruz yarışmanın kuralları olsun ve o kurala uyabilen yarışmaya devam etsin...benide biliyosunuz kasım ayınrdan beri kendimi kambur gibi hissediyorum bilmiyorum ya hormonlarım ters tepkide yada ben birseyleri bosluyorum...
akrep oylamayı aç.... ben varım sonuna kadar ne kadar sıkı olursa o akadar benim için iyi olur ....buradan ayrılmak istemeyen sizlerden kopmak istemeyen eminim bu kuralları benimser....
huselim senin fikrini bekliyordum o yüzden fazla yazmadım..akrep kuarallar okiş bendende
ama günde 5 mesaj yazcam diye 2 dk uğrayım üstüste 5 mesaj atılcaksa o da olmasın
vee
kuralları uygulamak konusunda kendine güveniyormusun asıl sorun bu
çünkü ben hiç uygulayamadım kaptanlığım boyunca
o kadar sivrilemedim hiç kimseye karşı
yani top sende bu hususta
canımcım sana bişi diyenmi oldu sabah uğurladım ya seni şeker.bu arada bayılıyorum senin bu evhamlarına ve sorumluluğuna.iyi akşamlar çıtırlar
şimdi geldim eve ne oluyo yav tehtitler olakavalar gırla gidiyo :roflol::roflol:
amanın dövecek bu avratlar bizi asiiii al sana adanalı tabiri benimki çok
söyler bana sinir olurum avrat lafına
akrep söyledim ya yavrucum sana sabah erkenden evden çıkacağımı
geç geleceğimi eve yeni geldim ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şekerler bitti ama bizde bittik yav a.s
azıcık dinlenicem tekrar gelirim kızlar :1hug:
yaza zayıflayıp adanaya düğüne gidicem kızlar :Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim canım güzel bilgiler için..bakın neler buldum bugün işim vardı ama
yarışı ihmal etmedim :roflol:
yeme isteğinizi bastırmak içina.s
tatlı krizlerinize teslim olma kararı aldıysanız ,bunu alçak gönüllü bir tavır içinde yapın
bir büsküvi veya birkaç parça çikolatanın keyfini ççıkarın ama daha sonra iştahınızı ,
daha az kolorili sağlıklı besinlerle bastırın
B vitamini kompleskleri ,magnezyum ve krom içeren takviye ilaçlar kullanabilirsiniz
bunlar şeker yeme krizlernizi kontrol altında tutmaya yardımcı olacaktır
tavuk, kuzu eti, karides, süt,elma.portakal,ve muz gibi krom bakımından
zengin besinler tüketin
atıştırma krizinizin yaklaştığını hissettiğiniz an,yemeğe kakar vermeden önce bir bardak su için ve kısa bir yürüyüşe çıkın sonrasında kararınızın değiştiğini görünce mutlu
olacaksınızzzzzz
alıntıdır kızlar :1hug:
hocammm dersimi çalıştım :roflol::roflol:
kızlar yanlış anlamayın oklava gösterilmesi hoşuma gidiyor
yanlışlarımızı düzeltiyoruz dimi ama a.s
daha çok ama yazacak parmak yok arkası yarına a.s
vallaha bütün gün peçetelik halkalarına kurdela sardık
sonra silikonladık ardından bebek şekeri ellerim sırtım
heryerim dökülüyor bunlarıda dergiden fotokopi çektim
iyimi:roflol: daha güzel şeylerde var yarın yazarım görüşürüz çıtırlar Şeniz
azad göğüs problemini düzenli egzersiz yaparak çözebilirsin canım..
ben çözdüm şükür..
husel lafta kalmicak birlikte başarıcaz canım
teşekkür ederim canım güzel bilgiler için..
huselin de dediği gibi sırf mesaj yazmak için değil faydalı olabilmek için yazalım..araştırarak böylesi hem kendimiz hem diğer takım arkadaşlarımız için faydalı olur
bugünü bitirdin yardımsever arkadaşım..hadi bakalım bekliyoruz yarın senden güzel fikirler
azad göğüs problemini düzenli egzersiz yaparak çözebilirsin canım..
ben çözdüm şükür..
husel lafta kalmicak birlikte başarıcaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?