Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cidden bu yeşillenme neyki yaaa :sm_confused:
kahvaltı faslını kazasız attlattım kızlar bir çatal omlet ten aldım iki domates yedim çok azda peynir a.s
akşama yemekli misafirim var kardeşimler gelecekler cadı gelinle kadayıf yapıcaz
söz yaptıklarımızın tatlarına bakıcam
edişim ne şanslısın heee çok eğlenmişsin :1rolleyes:

selam kızlar benim vucud dengesini kaybetti sanırım bu seferde fena bi sekilde ötürük olmusum (ötürük, ishal,amel) :)))) adanalılar böle diyorda:))) ali bugün malum evde ve pc onun zimmetindeydi kızıyla çarsıya gitti hormon ilacım bitti de...
akreppp vermeye çalısıyom ama veremiyom (( tutuyomda midemi adet dönemim ve tatlı istegim tavan yaptı yemiyom aldırmıyom

sirkeli ballı tere tohumlu su igrençti gözümden yas geldii içerken
sabah : 2 dilim ekmek ve yine yumurta bıktım yumurtadan 3 zeytin 1 çatal peynir...
öğle yok
aksama halaaaa ali beyimize ne pisirecez düsünüyoz ...

ben sana demedimmi tere tohumuyla sirkeyi aynı anda içme diye...klava:
tutturamazsın işte böyle ortayı
sirkeye başladıysan sirkeye devam et ..tere tohumunu bırak şeker

kızlar bundan sonra kilo alıp vermelrimizi devamlı göz önünde tutabilmemiz için kilo istatistiği yapıcaz..
püskütüm bunu genel anlamda yapıyor her hafta sırayla kardeş takımlarla birlikte yapacak
ama
ben derimki biz her hafta uygulayalım bunu..
her cuma sonrası bunu uygulayalım..kilo verenler veremeyenler kilo alanlar..kara listemiz olsun..kara listeye üst üste kilo alanlar ve de devamlı aynı kiloda kalanlar girsin..her hafta kilo vermeyi başaranlar takımın motivasyonunu yüksek tutsun.
ve 4 hafta kara listede kalanlar takımdan çıksın.
günde 5 mesajdan az yazanlar o günü eksiyle kapatsın
bir haftanın tamamını eksiyle kapatanlar karalisteye girsin

kızlar kilo verebilmemiz için işi sıkı tutmamız gerekiyor
sıkı tutabilmek için de kurallar tabiii
ciddiye almazsak olmuyor kendimize hakim olamıyoruz kulak ardına attığımızda hemen artı kilo olarak geri dönüyor
tamam bu hafta da tatil haftası ama önümüzdeki hafta itibariyle geçerli olsun bu kurallar
ağzımıza alıcağımız her fazla lokmada takım kuralları aklımıza gelsin ve yenmesin o zararlı lokmalar

bu sart nameler bana uyar bende bunu istiyordum aslında ....ne kadar sıkı olursak o kadar iyi verimler alırız....ki belki bazı arkadaşlar bu durumu benimsemeyebilir ama yarışma ayrı dostluk ayrı .... yarışmanın temel anylamı nedir? hepimiz biliyoruz yarışmanın kuralları olsun ve o kurala uyabilen yarışmaya devam etsin...benide biliyosunuz kasım ayınrdan beri kendimi kambur gibi hissediyorum bilmiyorum ya hormonlarım ters tepkide yada ben birseyleri bosluyorum...

akrep oylamayı aç.... ben varım sonuna kadar ne kadar sıkı olursa o akadar benim için iyi olur ....buradan ayrılmak istemeyen sizlerden kopmak istemeyen eminim bu kuralları benimser....

akrep kuarallar okiş bendende
ama günde 5 mesaj yazcam diye 2 dk uğrayım üstüste 5 mesaj atılcaksa o da olmasın
vee
kuralları uygulamak konusunda kendine güveniyormusun asıl sorun bu
çünkü ben hiç uygulayamadım kaptanlığım boyunca
o kadar sivrilemedim hiç kimseye karşı
yani top sende bu hususta

selmacım kıs sen sivrilmedinmi :))) cadııııııııı msn de beni tehdit ettin yaaaaaaaaaaaa unutmadım o günleri

iyi akşamlar çıtırlar
şimdi geldim eve ne oluyo yav tehtitler olakavalar gırla gidiyo :roflol::roflol:
amanın dövecek bu avratlar bizi asiiii al sana adanalı tabiri benimki çok
söyler bana sinir olurum avrat lafına
akrep söyledim ya yavrucum sana sabah erkenden evden çıkacağımı
geç geleceğimi eve yeni geldim ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şekerler bitti ama bizde bittik yav a.s
azıcık dinlenicem tekrar gelirim kızlar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…