Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ah azad ah valla benimki de fena bi sekilde devam ediyor

akrep valla :) biz hastaneye yerlesek en güzeli :))

öğle: yarım elma

aksam: 1 kase sehriye çorbası 5 kasık borani 3 dilim ekmek 1 kase kayısı hosafı

ya ben olmadımda karın ve bel ağrısı mahfetti beni karnım davul gibi

ben elmemı yedim bile 6da canım..sana afiyet olsun şimdiden

anam siz aç karnına elma mı yiyorsunuz yoksem

kimse yok sanırım .... sabah 6 da uyanmam lazım öptüm hepinizi... iyi geceler...

6 mı sabah 6 da kalkılırmı yaww

Günaydın kızlar sizleri çok özledim ilk önce hastalara şifa diliyorum
geçen hafta bizim evde tadilat vardı wc yi yaptırdık, perşembe günü temizlikçi geldi halıları, koltukları, kapıları ve camları sildi, akşam işten gidince ustanın işi bitmişti, gece 1 e kadar tuvalet temizledim, cuma günü tekrar iş temposu, cuma günü akşam kına gecesine gittim orda bir güzel oynadım ohhhh , bütün kurtlarımı döktüm, cumartrsi günü akraba günü bendeydi tam 20 kişi geldi canım çıktı, akşamına salonda düğün vardı tekrar oraya gittik, pazar sabahı kayınvalidemler ve görümcemler kahvaltıya geldiler, kahvaltıdan sonra erciyes dağına çıktık ama süperdi kızlar kayanlar, oynayanlar ortam harikaydı bende kaydım ama kızakla :))) diğer türlü korkuyorum düşerimde bir yerimi kırarım diye :)) akşamına arkadaşın bebeğinin doğum günü varmış oraya gittik ve gece 1 de geldim anlıcanız 4 gün de koşturmaktan canım çıktı

günaydın çıtır çerezlerr dünki raporum;
sabah ;peynir kepek ekmeği
öğlen; peynir kepek ekmeği
akşam; kabak mücver(ben yaptımm ) ,domates çorba
3lt ye yakın su içtim ev işleri yemek yapmak falan zor deil ama biras yorucu çünkü babam benden yarım saat sona eve gelio biras yetiştirme sıkıntısı yaşıorum...

günaydın canlarım
inşallah cumaya ilgilerinizin sonucunu alcaz hep berabera.s.
hadi bakalım sıkın 3 gün herkesten 1 er 2 şer gram dahi olsa bişeyler bekliyorum
zaten bu hafta sonuçları hazırlama sırası bizde
şöyle yüz akıyla çıkalım bu iştena.s.

azad evet kalkılır canım 6 da..ben 6 da kalkanlardanım mesela..hatta hafta sonları bile
erken kalkınca metobolizma acaip çalışıyor..bir meyveylede başlayarak çalışmasını hızlandırıyorum canım

kızlar geçen hafta iki kişiyle kaldık ama bu hafta herkes versin birazdaha kurtulsun şu kilolardan..
şubat ayına girdik bakın..bu aydan sonra yaza daha yakınlaşıcaz..yazın incecik olmak istemezmiyiz..
canımız çekmesin bisürü yiyeceği..yeterince yemedikmi onları zaten..öğünleride kısıtlı yiyin..
kahvaltı muhakkak olsun ama..akşamları özellikle dikkat edersek vermememiz mümkün değil..
yazın özellikle oramın buramın sarkmasını istemiyorum ben..
penyeleri rahatlıkla giyemek istiyorum..
hadi kızlar görim bu hafta sizi..
günler uzadı en azın dan 1 saat yürüyün..
açık havada olur evinizde olur..başlayın yürüyüşünüze ihmal etmeden çok faydası olacak emin olun

günaydın ablacım

günaydın akrep
güzel bir yazı okudum sana katılıyorum kaydirigubbakcemile5
bu yıl bizde çok fazla düğün var
şöyle giydiğimiz yakışsın fıstık olalım değilmi ama :1rolleyes:
bu arada luboşun teli kimsede yokmu
yazdıklarım gümemi gitti :sm_confused:

67 kilodasın giyiyorsundur artık akrep
ben şükür allahıma bulmakta sıkıntı çekmiyorum 1 aydır
en spor markalar bile oluyor
tüm pantolonlarım giyilemiyecek derecede bollaştı
ama 65 i görmeden almıyacağım
biraz böyle idare edeyim diyorum
yoksa tekrardan yenilerini almam gerekecek a.s
şuanda L beden giyiyorum
bu krizde yeniyide alacağımız şüpheli ama
işler felaket ötesi oldu
arka arkaya tüm işyerleri ve fabrikalar iflas ediyor burda :çok üzgünüm:

ablam önceki gibi annı şeyi tulum gibi giymiyorum şükür
ama benim 54 kiloyken giydiğim ve aldığım kıyafetler var..hamileyken indirimlerden almıştım..doğum yapınca incecik olcam ya
işte şimdi hedefim o cicileri giymek..
ve şimdi feci durumdayım aslında
şişkoyken aldıklarım bol geliyor..öncekiler henüz dar..
iki ara bi deredeyim yani
zayıflamadan bişi almal istemiyorum aldıklarımla yetineyim diyorum onlarda bollaşıcak çünkü
yine seçeneğim yok yani
yazın süppper olcam amaaaaaaaaaaaa

bende katılıyorum akrepcim, bu hafta kendim adıma çok sıkıyorum, dünkü raporumu yazayım bu arada
sabah:1 dilim ekmek, biraz peynir - 3 tane zeytin
öğle: yarım dilim börek, (minicik bişiydi), 4 tane lahana sarması
akşam: 2-3 çatal et sote, yarım dilim ekmek
akşam spor yapmaya kararlıydım ama yemekten sonra resmen baygın düştüm gözlerimi açamadım, 4 günün yorgunluğu sonucu sabaha kadar uyumuşum

kızlar okumam yarım kaldı editor döktürmüşsün okurken ben yorukldum:))) ne çok iş erciyeste benim için kaysaydın keşke ne özledim tertemizdir hava şimdi buz gibi de eser.... okuma devam sabah 1 simit yedim akrep gerçekten sen bu haftada geçtin şimdiden ama gelecek ghafta görürsünnnnn

benim iş erken başlıyo mecburen 6 da kalkış.... ne yapalım ekmek parası:)))) verirsek kiloları iyi ya... benim biraz daha motive olmam lazım gecen yaz iyi möotive olmustum... zaten işin zor tarafı verdiğin kilkoda kalmak ben onu beceremedim:))))

benim iş erken başlamıyor hatta şuan izinliyim ama yinede sabah 6 da kalkıyorum şeker..
seviyorum güne erken başlamaya
yarışta gibi olmak güzel oluyor günle
gün doğmadan ben doğuyorum hihoyyyt
allahım günle bile yarış halindeyim yaaa ama en güzeli hergün kazanıyor olmamdelikafadulden
morum kelebeğim senle olan yarıım seni fazla motive etmiyor anlaşılan ama dur eğer buhafta yenilirsen bana dilime düşücen benden söylemesi şekerşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…