Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam bayanlar... nasılsınız... edi bana da anlat... banan ne bana ne:))) neyse hallolur umarım mantııklı dogru bir karar verirsin... kolay gelsin... hepinizi öptüm tekrar ben bugu biraz sinirliyim eşimle dün baya kavga ettik evde 2 yatılı misafir var dün akşam yemeğe de misafir çağırmış 4 kişi 1 kişi de evdeki yatılılardan birinin kardeşi geldi mi ... bir de benim eşimin kardeşi var toplam 10 kişi olduk.... akşam zaten 6 da işten geliyorum ne pişirmemi bekliyolar acaba... dün öğleden sonra 1 de öğrendim geleceklerini üstelik .... hala burnumdan soluyorum ya....

sabah beri takımı açıyom tam birileri geliyor yaf kaç oldu kızlar sinir oldumm iicene
çitosum canım durumunu hepimişz biliyoruz
yazdıkalrında muhakkkak okunuyor ama fazla online olamayınca kaynaşamıyorsun işte yeni arkadaşlarla
geçen sende demiştin ya ısınamıyorum diye sanırım bundan kaynaklanıyor herkesten tepki alamaman
mor ve sen eski üyelerimizsiniz online olma durumunuzu idare ederiz
ancak diete devam
sallamak yok ona göre mor sende takımda devam etceksen cuma kilonu bildirerek başla sonraki hafta listemizde yerini al canım

RENG ÖNCESİ SIKINTILARINIZI AZALTIN
1 - düzenli yemek yiyin ve öğün atlamayın bu kan şekeri seviyesini sabit tutacak
ve yağlı şekerli yiyeceklere duyduğunuz isteği azaltacaktır eğer açsanız kendinizi frenlemeyin . sadece mantıklı seçimler yapın
2-yağlı yiyeceklerden kaçının fazla yağ tüketmek kilo almanıza sepep olacağı gibi
hormonal dengesizliklere de yol açar . buda regl öncesi görülen göğüs hassasiyetini arttırır .
3- kafeini kesin çay kahve ve çikolata sinir sisteminizi uyarır ve sinirlilik tedirginlik uykusuzluk gibi semptomları daha çok kötü bir hala getirir .eğer çay ve kahveden uzaklaşamıyorsanız,en azından kafeinsiz türleri tercih edebilirsiniz .
4-daha az şekerli gıda alın şekerli yiyecekler kan şekerinizde ani yükselmelere
sebep olarak bir enerji patlaması yaratabilir.bu ani iniş çıkışlar kendinizi kocaman
bir çukulatanın parçasını yemek üzere bulmanıza neden olabilir .
5-alkol alımını sadece özel günlerle sınırlayın alkol çok kalorilidir aynı zamanda idrarı
arttırarak su kaybına yol açar bu da baş ağrılarını arttırabilir.
6- tuzu kesin yemeklerinize baharatlar veya sarmısak gibi bitkisel ürünlerle tatlandırın
patates cipsi, turşu,ve çeşitli ağır sosladan kaçının .
7-egsersiz yapın .böylece enerjinizi artıracak moraliniz düzelecek ve siniriniz azalacaktır
egzersiz yapmaya yavaş yavaş başlayın ve zaman içinde hem süreyi hemde hareketlerin
ağırlığını arttırın .
8-stresten her zaman uzak durun .regl öncesi fazla sters yaşamak regl günlerinizi
daha sıkıntılı hale getirir .

alıntıdır a.s

içim rahatlamış olarak geri döndüm, kızlar size uyarım bol bol su için bakın hem zayıflamak için çok önemli, hemde arkadaşım bugün ameliyata girmiş şok oldum sebebi ise az su içmesinden dolayı böbreğe giden damarlar ve kanallar daralma yapmış acilen ameliyat olmuş Allah muhafaza kızlar hemen kalkın 2 bardak su için bu yazının üstüne

tamam canım senin mazeretin var
zaten önemli olan kilo verebilmek olacak..seni idarre ederiz mesaj konusunda merak etme şeker

içtim bileee:lepi:delikafadulden

heyooo heyoooo ben geldim heyoooo
yine kimse yok heyoooo
ağzımda sakız buralardayım heyooo
bekledim bekledim kimse gelmedi heyooo
herkesler yemekte sanırım heyooo

amannnn yemekmi kızlar yemek çok az yiyin olurmu
akşam yemekleri cısss çünkü

benim bugünkü raporum
sabah yarım elma
öğle bol yeşillikli kısır yanında marul,yeşil sarımsak,karnıbahar,turp ve limoooon
ikindi bir bardak ayran
akşam iki elma ve bir portakal acaip şiştim midem küçülmüş iyice yaşasıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…