Yaa kızlar çok zor bi dönem geçiriyorum burdan sebebini açık açık yazamıcam ama lütfen benim için dua edin zor kararlar alma dönemi içindeyim, çok sıkılıyorum çokkkk
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Yaa kızlar çok zor bi dönem geçiriyorum burdan sebebini açık açık yazamıcam ama lütfen benim için dua edin zor kararlar alma dönemi içindeyim, çok sıkılıyorum çokkkk
Yaa kızlar çok zor bi dönem geçiriyorum burdan sebebini açık açık yazamıcam ama lütfen benim için dua edin zor kararlar alma dönemi içindeyim, çok sıkılıyorum çokkkk
Canlarım çok saolun inşallah allah hakkımda hayırlısnı verir, zira doğru ile yanlış arasındamıyım bilemiyorum,
günaydın kızlar
tinkicim bu erkekler hep böle benim halamada aynı şey oldu çokkötü bi durum Allah kimsenin başına vermesin çok zor ...
dünki raporum
sabah; kepek ekmek peynir
öğlen;haşlanmış makarna yoğurt
akşam; ayıptır sölemesi özür dileyerek yazıorum sucuklu yumurta
Hele sükür ali bey bıraktı pc :)) pınarrr bol bol dua et valla deli olcam ben bu gidisle adam pc delüsü oldu okey oynayıp duruyo ... Sinircik ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................
Kahvaltımı yaptım yazımmı ne yedimi..?
Bol salatalık domates ve peynirr ama kötü yanını yazmıyorum ...5 dilim ekmek ve hepside yumurtalıydı
selmaa msn de bana ulas bi uyuku bozuklunu yazcam sana sebeblerini:)))))))))
Yaa kızlar çok zor bi dönem geçiriyorum burdan sebebini açık açık yazamıcam ama lütfen benim için dua edin zor kararlar alma dönemi içindeyim, çok sıkılıyorum çokkkk[/QUOTE
canım dularımız seninle ama azçık açsaydın birbirimizin sıkıntısını
paylaşıcaz canım ben hep yazdım sıkıntılarımı size a.s
yaw kaçırdım ama ben yaaa
çitosumm oluşumuz nasılll
lilişim hoş deldinn
bende bişey göremedim gülaycım
Oğluş iyi teyzeleri ..ısırırım totosundan sizin için tabii kıyabilirsem..
benim yerimede gıdışından kocaman öp çok güzel kokar annesi oarsı
edi kaçırıdm ben yaa..okuyamadım bişey..
bende b,şey göremedim çitosum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?