• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hele sükür ali bey bıraktı pc :)) pınarrr bol bol dua et valla deli olcam ben bu gidisle adam pc delüsü oldu okey oynayıp duruyo ... Sinircik ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................

Kahvaltımı yaptım yazımmı ne yedimi..?

Bol salatalık domates ve peynirr ama kötü yanını yazmıyorum ...5 dilim ekmek ve hepside yumurtalıydı :(

selmaa msn de bana ulas bi uyuku bozuklunu yazcam sana sebeblerini:)))))))))

Herkese günaydın kızlar!!umarım herkes iyidir..geçmişi okuyup geldim..

Takıma yeni kurallar koymuşsunuz gayet güzel..Fakat ben günde 5 mesaj yazabileceğimden emin değilim.malum bebek saati vakti yok..Ayrıca ara sıra nadir de olsa yazdığım mesajları kimse görmüyor mu ya da okumuyor mu acaba diyorum..zira takıma girdiğim günden beri bir iki kişi dışında mesajlarıma pek cevap alamadım.ben de sizinkilere yazamamış olabilirim çnkü ancak girip geçmişi okuyup bir iki satır bişiler yazıyorum..Günde 5 mesaj yazabiliceğime söz vermiyorum.

Yaa kızlar çok zor bi dönem geçiriyorum burdan sebebini açık açık yazamıcam ama lütfen benim için dua edin zor kararlar alma dönemi içindeyim, çok sıkılıyorum çokkkk

Canlarım çok saolun inşallah allah hakkımda hayırlısnı verir, zira doğru ile yanlış arasındamıyım bilemiyorum,

şunu ucundan çıtlat biii :sm_confused:
belki hayat tecrübemizle faydamız olur a.s
çitosum hoş geldin oğluşumu ısır :jeyyar:

günaydın kızlar

tinkicim bu erkekler hep böle benim halamada aynı şey oldu çokkötü bi durum Allah kimsenin başına vermesin çok zor ...

dünki raporum
sabah; kepek ekmek peynir
öğlen;haşlanmış makarna yoğurt
akşam; ayıptır sölemesi özür dileyerek yazıorum sucuklu yumurta

evet canım arkadaşım onun için neler yaptı ama kadir kıymey bilmeyen
insanmış 20 senenin adı var :delphin:

Hele sükür ali bey bıraktı pc :)) pınarrr bol bol dua et valla deli olcam ben bu gidisle adam pc delüsü oldu okey oynayıp duruyo ... Sinircik ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................

Kahvaltımı yaptım yazımmı ne yedimi..?

Bol salatalık domates ve peynirr ama kötü yanını yazmıyorum ...5 dilim ekmek ve hepside yumurtalıydı :(

selmaa msn de bana ulas bi uyuku bozuklunu yazcam sana sebeblerini:)))))))))

asiiii benimkide araba yarışına taktı başka şey bilmez zaten a.s

Yaa kızlar çok zor bi dönem geçiriyorum burdan sebebini açık açık yazamıcam ama lütfen benim için dua edin zor kararlar alma dönemi içindeyim, çok sıkılıyorum çokkkk[/QUOTE

canım dularımız seninle ama azçık açsaydın birbirimizin sıkıntısını
paylaşıcaz canım ben hep yazdım sıkıntılarımı size a.s

yaw kaçırdım ama ben yaaa :(

çitosumm oluşumuz nasılll

lilişim hoş deldinn

bende bişey göremedim gülaycım

Oğluş iyi teyzeleri ..ısırırım totosundan sizin için tabii kıyabilirsem..

benim yerimede gıdışından kocaman öp çok güzel kokar annesi oarsı

edi kaçırıdm ben yaa..okuyamadım bişey..

bende b,şey göremedim çitosum :1no2:

Back